2013-04-11, 13:06
|
|
Lux Mundi
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hello .
Nadrobiłam .
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
1,2 - przed
3 - po
|
Ładny skręt . Też pracuję nad moim .
Cytat:
Napisane przez Aysell
Co  I smak też ma inny może? Ja piłam z Oleofarmu, szok! Kupię do picia ten, który Ty masz, dziękuję, że to napisałaś 
|
Inny , nie jest gorzki, a ten z O. tak - świadczy to o tym, że NIE JEST tłoczony na zimno .
Nie ma sprawy  .
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4022891 8]to już nie będzie teoria Ale zadania, wezmę zły wzór i dupka [/QUOTE]
Mam też koło z zadań - w przyszłą środę .
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Ja zawsze w domu robiłam henne i regulacje, ale ostatnio zapusciłam troche brwi , nie wiem jak wytrzymalam swoja droga  
I poszłam do kosmetyczki, super mi zrobiła, bardzo zadowolona jestem 
|
Robię kolor i regulację w domu odkąd kosmetyczka się nie popisała;], Mama się zawsze podłącza i jej koleżanki .
Cytat:
Napisane przez Aysell
Może krem L'biotica? Jest bardzo dobry.
|
Też polecam . Teraz zrobili nową wersję - ze szczoteczką .
Cytat:
Napisane przez Vinnga
Naprawdę na tak krótko Wam starcza jantar? To ile Wy go wlewacie na głowę  ? Ja stosuję już 6 dni i mam prawie całą butelkę. Spokojnie mi wystarczy na 3 tygodnie 
|
Aktualnie stosuję Saponics [Jantar mnie zawiódł ] i butelka wystarcza mi na ok 3 tyg - na pewno nie dłużej .
Cytat:
Napisane przez abrakatabra
bieg 10 km w niecałą 1h 
|
Szakunec .
Cytat:
Napisane przez malami35
SZOK WŁOSY MI 2 CM urosły    : love:
|
A jaki zwykle masz przyrost? U mnie to norma . Dlatego cały czas myślę, żeby się czymś wspomóc [drożdże chodzą mi po głowie ] i przyspieszyć efekt. Zmarnowałam sobie kolor i cały czas dumam czy nie obciąć .
|