Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-11, 13:06   #275
Cindy28
Lux Mundi

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Hello.
Nadrobiłam .

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
1,2 - przed
3 - po
Ładny skręt. Też pracuję nad moim .

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Co I smak też ma inny może? Ja piłam z Oleofarmu, szok! Kupię do picia ten, który Ty masz, dziękuję, że to napisałaś
Inny, nie jest gorzki, a ten z O. tak - świadczy to o tym, że NIE JEST tłoczony na zimno.
Nie ma sprawy .

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4022891 8]to już nie będzie teoria Ale zadania, wezmę zły wzór i dupka [/QUOTE]

Mam też koło z zadań - w przyszłą środę.

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja zawsze w domu robiłam henne i regulacje, ale ostatnio zapusciłam troche brwi , nie wiem jak wytrzymalam swoja droga
I poszłam do kosmetyczki, super mi zrobiła, bardzo zadowolona jestem
Robię kolor i regulację w domu odkąd kosmetyczka się nie popisała;], Mama się zawsze podłącza i jej koleżanki.

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Może krem L'biotica? Jest bardzo dobry.
Też polecam. Teraz zrobili nową wersję - ze szczoteczką .

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Naprawdę na tak krótko Wam starcza jantar? To ile Wy go wlewacie na głowę ? Ja stosuję już 6 dni i mam prawie całą butelkę. Spokojnie mi wystarczy na 3 tygodnie
Aktualnie stosuję Saponics [Jantar mnie zawiódł] i butelka wystarcza mi na ok 3 tyg - na pewno nie dłużej.

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
bieg 10 km w niecałą 1h
Szakunec .

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
SZOK WŁOSY MI 2 CM urosły: love:
A jaki zwykle masz przyrost? U mnie to norma . Dlatego cały czas myślę, żeby się czymś wspomóc [drożdże chodzą mi po głowie] i przyspieszyć efekt. Zmarnowałam sobie kolor i cały czas dumam czy nie obciąć .