|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Kanula ją nawet po killerze dokładają inne ćwiczenia:-D
Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2013-04-10 o 11:23 |
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Dzien dobry
buzie podmarowalam kremem tlenkiem cynku. Troch pomoglo. Ale pojde jeszcze kupic wapno. Musze w koncu zamowic algi bo sie skonczyly Dziekuje kochane za rady ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Po killerze
? Po skalpelu jeszcze rozumiem, bo nie jest taki męczący, ale killer...![]() Ciekawe czy kiedyś nadejdzie chwila, w której powiem, że lubię ćwiczenia cardio Jak na razie tylko Bum Bum przypadło mi do gustu, mimo spływającego ze mnie potu ![]() Cytat:
Respiro, trzymam kciuki za koło ![]() Ja dzisiaj mam zaliczeniowe kolokwium z jednego przedmiotu, ale już muszę się uczyć na kolejne, tak że spadam, dziewczyny |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Vinnga powodzenia!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hej
Ja rano nie poszłam do szkoły... leń wygrał idę na 13. Na razie oglądam brwi w internecie, kombinuję, co zrobić, żeby też mieć takie piękne Chyba pójdę do kosmetyczki... Chociaż nigdy jeszcze nie byłam na maksa zadowolona, ale może zwyczajnie więcej już nie da się wycisnąć z moich brwi?...
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Vinnga tak
przewaznie sa to posladki z Mel albo abs z Mel
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Aysell mi też by się przydała wizyta u kosmetyczki, ale raz wyrwałam za dużo i teraz w tamtym miejscu już nie chcą rosnąć I za wszystkie piszące dziewczyny trzymam kciuki
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naoglądałam się też filmików na yt, jak brwi powinny wyglądać, więc muszę sobie kupić parę rzeczy, najtrudniej będzie wybrać cień, idealną kredkę mam, ale wolałabym cieniem malować... Ile Ci już nie chcą rosnąć w jednym miejscu? Ja swego czasu wyrywałam jedną brew do połowy, bo wydawało mi się, że koniec nie pasuje do reszty kształtu
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam brązowe oczy, jasna cerę i ciemny blond włosy. Brwi jasne jak nie wiem co odkąd maluję je kredką wcale nie muszę robić wielkiego makijarzu reszty oka bo już moja twarz wygląda fajnie wyraziście ale zepsułam sobie brwi kiedys bo wyrywałam nie tylko pod łukiem ale i nad. Teraz zapuszczam, żeby rosły nad i dziurki właśnie wypełniam kredką. Jestem zadowolona ![]() W ogóle to hej ![]() Wczoraj miałam kolosa z autocada - nie zdałam
|
|
#192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorzej jest tak gdy lubimy coś, uczymy się, a mimo to nam nie wychodzi
|
|||
|
|
|
#193 | |
|
Konto usunięte
|
Okropnie się czuję, czekam na mamę i jedziemy do lekarza
![]() koło... nie wiem, nie myślałam na nim, od wczoraj po 22 cierpię na zatoki ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
spoko, ja mam zaliczenie na końcu, a na zajęciach mini testy; kto pierwszy skończy dostanie najwięcej punktów,(ogólnie 3 najszybsze osoby są premiowane) a jak skończysz na zajęciach to dostaniesz tylko 1 pkt, a jak nie to 0 -.- No żalowe to jest
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
yyyy, wczoraj napisałam jeszcze w starym wątku
witam dziewczyny
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek, jak to nie zaliczyłaś? Przecież uczyłaś się i jeszcze mówiłaś, że to przyjemne...
![]() Respiro, ale te punkty są dodatkową opcją czy wliczają się w ocenę i takie 0 pkt może zaszkodzić? Charlie, Ja już po kolokwium z jednego przedmiotu. Profesor dał nam jedno pytanie Jak dla mnie to super, ponieważ nauczyłam się i napisałam co trzeba, ale jeśli ktoś akurat dane zagadnienie miał słabo opanowane, to wtedy trudna sprawa
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Miałam niebieskawe brwi, jedną cieńszą, drugą grubszą jedną bardziej w szpic drugą zaokrągloną. Jak się rozbeczałam i kazałam babce pokazać mi opakowanie od henny którą mi robiła, okazało się ze pomyliła grafitową z szafirową Oczywiście chciała mi to poprawiać ale już nie pozwoliłam jej dotknąć moich brwi. Wierzcie mi że były tak obrzydliwe, że jak zobaczył mnie po tej wizycie u kosmetyczki mój D. to zapytał: "coś Ty sobie k***a z brwiami zrobiła" Wstydziłam się z domu potem wyjść Na tydzień szkołę odpuściłam.
|
|
|
#198 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4023841 3]Okropnie się czuję, czekam na mamę i jedziemy do lekarza
![]() [/QUOTE] A co Ci dokładnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja już po... mam wirusówkę
|
|
|
|
|
#200 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() koło... nie wiem, nie myślałam na nim, od wczoraj po 22 cierpię na zatoki ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- spoko, ja mam zaliczenie na końcu, a na zajęciach mini testy; kto pierwszy skończy dostanie najwięcej punktów,(ogólnie 3 najszybsze osoby są premiowane) a jak skończysz na zajęciach to dostaniesz tylko 1 pkt, a jak nie to 0 -.- No żalowe to jest [/QUOTE]Cytat:
![]() zrobiłam jeden rysunek, który był w miare normalny, reszta to były jakieś ślimaki pozakręcane w kwadraty, naprawde nie wiedziałam od czego nawet zacząć...pocieszam się jedynie tym, że na 20 osób z mojej grupy zaliczył tylko jeden chłopak, który robi jeszcze drugi kierunek na innej uczelni i autocada miał wcześniej.. Ale ten prowadzący serio jakiś niepoważny, to były moje trzecie zajęcia z tego programu dopiero a on takie rzeczy daje ![]() A jak oceniał te nasze rysunki to do każdej osoby podchodził pojedynczo, no i podszedł do mnie i zaczął mi pokazywać jak zrobić jeden z obrazków, a ja do niego coś chciałam zażartować w stylu : "że trzeba mieć dużą wyobraźnie, zeby wpasc jak zaczac w ogole to rysować" a on do mnie: "nie proszę pani, tu trzeba myśleć" . Pojechał sobie po mnie jeszcze na koniec ehhh przepraszam, że sie tak rozpisałam bez ładu i składu ale wkurzyłam się musiałam się wygadać ![]() Cytat:
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym się zraziła po czymś takim i nie wychodziła z domu przez tydzień ![]() Moja koleżanka z kolei, która jest naturalną platynową blondynką, wyszła od kosmetyczki z czarnymi brwiami. Przez cały wieczór szorowała brwi szczoteczką do zębów ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4024048 8]te punkty są doliczane do kolokwium końcowego i jakaś tam pula wyznaczona jest na zaliczenie, więc są potrzebne. A nie można tych prac na lekcji poprawiać ![]() ja już po... mam wirusówkę [/QUOTE]Cytat:
|
||
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Ja mu jeszcze pokażę
a teraz na odstresowanie banisha strzele sobie
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
20 sekund?? To naprawdę przegięcie
|
|
|
#206 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
(w załączniku), ale moich się tak nie da wyrwać zupełnie już dzwoniłam się umówić, idę w środę za tydzień. Kolor brwi dokładnie taki mam jak Katosu, jeśli nie znajdę fajnego cienia, to kupię ten z MACa, który ma ona, pomimo ceny, która mnie zabija... Kolokwium : Facet przesadził... Cytat:
Nie żałuję tego, przykro mi Właśnie. Demotywujące. Cytat:
A nieumiejętna regulacja to po prostu niesprawdzona kosmetyczka... To się niestety często zdarza... [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4024048 8] (...) ja już po... mam wirusówkę [/QUOTE]Edit : załączników nie dodałam
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-10 o 18:49 |
||||
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale już się przyzwyczaiłam i jest OK, choć mnie się kształt nie podoba ![]() |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze w domu robiłam henne i regulacje, ale ostatnio zapusciłam troche brwi , nie wiem jak wytrzymalam swoja droga
![]() ![]() I poszłam do kosmetyczki, super mi zrobiła, bardzo zadowolona jestem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

, oby pomogło
buzie podmarowalam kremem tlenkiem cynku. Troch pomoglo. Ale pojde jeszcze kupic wapno. Musze w koncu zamowic algi bo sie skonczyly
? Po skalpelu jeszcze rozumiem, bo nie jest taki męczący, ale killer...
Jak na razie tylko Bum Bum przypadło mi do gustu, mimo spływającego ze mnie potu 
Chyba pójdę do kosmetyczki... Chociaż nigdy jeszcze nie byłam na maksa zadowolona, ale może zwyczajnie więcej już nie da się wycisnąć z moich brwi?...

widać, że tam coś chce rosnąć ale są to bardzo króciutkie, cienkie białe włoski ..

spoko, ja mam zaliczenie na końcu, a na zajęciach mini testy; kto pierwszy skończy dostanie najwięcej punktów,(ogólnie 3 najszybsze osoby są premiowane) a jak skończysz na zajęciach to dostaniesz tylko 1 pkt, a jak nie to 0 -.- No żalowe to jest
Jak dla mnie to super, ponieważ nauczyłam się i napisałam co trzeba, ale jeśli ktoś akurat dane zagadnienie miał słabo opanowane, to wtedy trudna sprawa

(w załączniku), ale moich się tak nie da wyrwać zupełnie