Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-12, 15:10   #4880
xzora
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Ja jeszcze typowych schaboszczaków nie jadłam, muszę nadrobić ale schab jem namiętnie. Muszą być dobre haniu, co?

Jak już kupisz gryf, to daj znać jak się sprawuje. Ja w pierwszej kolejności chcę kupić piłkę. Po CE mam w planach trening z piłką dla średniozaawansowanych z SFD.

Co do paleo, pierwszą rzeczą po wykluczeniu glutenu było moje uderzenie do klory, autorki bloga tłuste życie. Dostałam od niej mnóstwo przydatnych wskazówek. Potem sobie poszerzyłam listę produktów o te, które na paleo nie za bardzo są polecane (nabiał, ryż, strączki). Co do ryżu, kasz, strączków, to bez nich ciężko byłoby mi zbilansować dietę. A na niskowęglowej nie potrafię funkcjonować (pamiętam te bóle głowy na początku i mega brak energii jak jeszcze nie wiedziałam, że przyczyna tkwi w węglach).

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Xzora to odwodzenie nogi to jak tu w 3 ćwiczeniu?

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1151305516

ja kupiłam gumę o średnim stopniu i jak dla mnie ona jest wystarczająca (a nawet aż za bardzo sztywna)
xzora jest offline Zgłoś do moderatora