Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-13, 11:02   #3809
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

kurde.. zalatana jestem ostatnio i prawie nie mam dla Was czasu

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ty weź uważaj na te terminy w razie skurczy jakichś musisz być zwarta i gotowa! też bym jakoś bardziej wierzyła w tego 20. maja...
masz rację.. u mnie to będzie loteria, planuję tak od 12maja być gotowa na wszystko
czyli dokładnie miesiąc i będę się stresowała

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

za wizyte, wyniki i pozostanie "szczupla" w ciazy mnie sie niestety nie udalo hehe.

.
dziękuję
choć z tą szczupłością to tak nie do końca
mam już 15,5 kg na plusie, na brzuchu faktycznie mało tkanki tłuszczowej i taka piłeczka.. ale nóżki to niezłe baleroniki

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
jejuuuu jak ja Was nie lubie oj zjadlabym...sakatka musi poczekac do jutra, dzisiaj przekroczylam wszystkie mozliwe limity

Lonely, a moze zadzwon do gina i zapytaj czy moglby Ci tego paciora pobrac wczesniej...pewnie zapomnial.
wczoraj zachciankę na sałatkę miał mój Tż, Wiktorek chyba też troszkę
pomimo zmęczenia nawet nie marudziłam i pobiegłam do kuchni spełniać kaprys moich mężczyzn

masz rację.. może faktycznie zadzwonię do gina i zapytam o tego paciora..

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
1.Lady [/B] za wizyty

2.Lady szkoda, że gin nie porozmawiał z Wami konkretnie o cc/sn i nie przekonał męża :/

3.Cześć
Wczoraj z rana znowu mieliśmy małą wycieczkę do centrum, żeby pozałatwiać kilka spraw; a potem w końcu podjechaliśmy do hurtowni odebrać adaptery do fotelika No i przy okazji zamówiliśmy łóżeczko i materac Na materac musimy poczekać, a łóżeczko mogliśmy już dzisiaj przywieźć do domu; ale odbierzemy sobie wszystko razem pod koniec przyszłego tygodnia... Po powrocie większość dnia przeleżałam w łóżku, bo dopada mnie jakieś choróbsko - męczy mnie katar i ból gardła, ale na szczęście nie mam gorączki tylko jestem ciut osłabiona , no i wieczorem (standardowo jak od kilku dni) doszła do tego jeszcze zgaga Mam nadzieję, że przez weekend mi się polepszy

Dobranoc, do usłyszenia
1.
2. no szkoda, szkoda..
3. za zakupy.. a Ty oszczędzaj się w miarę możliwości. Zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ok.4ej czasu brytyjskiego odeszły wody
ooo kurczaki, to maleństwo już pewnie na świecie
trzymam za Was

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Dziewczyny juz po obchodzie. Rozwarcie 2,5cm mały wstawiony jak trzeba. Bede rodzic. Ale sie boje. Narazie jestem jeszcze nz normalnej sali na trakcie porodowym. Mam duzo chodzic i pic. Trzymajcie kciuki!!!

Dacie radę !!!!!!! Powodzenia

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora