2013-04-13, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
kurde.. zalatana jestem ostatnio i prawie nie mam dla Was czasu 
Cytat:
Napisane przez cloche
ty weź uważaj na te terminy  w razie skurczy jakichś musisz być zwarta i gotowa! też bym jakoś bardziej wierzyła w tego 20. maja... 
|
masz rację.. u mnie to będzie loteria, planuję tak od 12maja być gotowa na wszystko 
czyli dokładnie miesiąc i będę się stresowała 
Cytat:
Napisane przez diabli
 za wizyte, wyniki i pozostanie "szczupla" w ciazy  mnie sie niestety nie udalo hehe.
.
|
dziękuję 
choć z tą szczupłością to tak nie do końca 
mam już 15,5 kg na plusie, na brzuchu faktycznie mało tkanki tłuszczowej i taka piłeczka.. ale nóżki to niezłe baleroniki 
Cytat:
Napisane przez diabli
jejuuuu jak ja Was nie lubie  oj zjadlabym...sakatka musi poczekac do jutra, dzisiaj przekroczylam wszystkie mozliwe limity
Lonely, a moze zadzwon do gina i zapytaj czy moglby Ci tego paciora pobrac wczesniej...pewnie zapomnial.
|
wczoraj zachciankę na sałatkę miał mój Tż, Wiktorek chyba też troszkę 
pomimo zmęczenia nawet nie marudziłam i pobiegłam do kuchni spełniać kaprys moich mężczyzn 
masz rację.. może faktycznie zadzwonię do gina i zapytam o tego paciora..
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
1.Lady [/B]  za wizyty
2. Lady szkoda, że gin nie porozmawiał z Wami konkretnie o cc/sn i nie przekonał męża :/
3.Cześć 
Wczoraj z rana znowu mieliśmy małą wycieczkę do centrum, żeby pozałatwiać kilka spraw; a potem w końcu podjechaliśmy do hurtowni odebrać adaptery do fotelika  No i przy okazji zamówiliśmy łóżeczko i materac  Na materac musimy poczekać, a łóżeczko mogliśmy już dzisiaj przywieźć do domu; ale odbierzemy sobie wszystko razem pod koniec przyszłego tygodnia... Po powrocie większość dnia przeleżałam w łóżku, bo dopada mnie jakieś choróbsko  - męczy mnie katar i ból gardła, ale na szczęście nie mam gorączki tylko jestem ciut osłabiona  , no i wieczorem (standardowo jak od kilku dni) doszła do tego jeszcze zgaga  Mam nadzieję, że przez weekend mi się polepszy
Dobranoc, do usłyszenia 
|
1. 
2. no szkoda, szkoda.. 
3. za zakupy.. a Ty oszczędzaj się w miarę możliwości. Zdrówka życzę 
Cytat:
Napisane przez maluska88
Dzisiaj ok.4ej czasu brytyjskiego odeszły wody
|
ooo kurczaki, to maleństwo już pewnie na świecie 
trzymam za Was 
Cytat:
Napisane przez Katate
Dziewczyny juz po obchodzie. Rozwarcie 2,5cm mały wstawiony jak trzeba. Bede rodzic. Ale sie boje. Narazie jestem jeszcze nz normalnej sali na trakcie porodowym. Mam duzo chodzic i pic. Trzymajcie kciuki!!!
|

Dacie radę !!!!!!! Powodzenia
|
|
|