Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-16, 19:07   #2155
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40333543]Sylwia, 74 wczoraj za 7zł w SH wyhaczyłam :d
W wózku u nas też ostatnio bunt ale przerabiałam z Agatką to, przełożyłam po 4mcu do spacerówki (na płasko mam rozkładaną, wóżek 3in1) i było ok. Więcej widziała.[/QUOTE]

o to może też moją tak przełożę... w tej spacerówce są pasy ?

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
to wiesz na co moja ostatnio wpadła?
zobaczyła na kanapie spiworek puchowy, ktorego uzywal do fotelika i stwierdzila, ze jest taki fajny, ze nawet latem bede mogla mlodemu zakladac jak bedzie jakis chlodniejkszy wieczor
o maj gad

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Kobity. Która robi ze mną 6 wejdera? Od dziś? Błagam bo sama nie dam rady Lady-czy mi się wydawało, czy Ty robisz?
I mogłybyście wkleić jakieś linki? Do tego skalpela czy coś takiego?? Wzięło mnie bo waże już kg mniej niż przed ciążą ale ciało jeszcze taka miękka klucha

to ja chciałam !!! nawet zrobiłam uwaga ! jeden dzień
Ja Was podziwiam za ta motywacje no i kiedy to robicie bo jak dzieć nie spi to trza go zabawiać a jak śpi to takim skakaniem itp to bym ja chyba zbudziła a pozatym jak śpi to ja mam do robienia praie gotowanie prasowanie mycie naczyć itp itd..... KIEDY!? ja pytam

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale Wy produkujecie Ja myślałam, że dzisiaj wszystkie spacerujecie z wózkami, bo u nas piękna pogoda, słonecznie, bezchmurnie i 18 stopni. Ja od 11.30 na spacerku. O 13.30 wróciliśmy na karmienie Krzysia i ja też się nakarmiłam i potem od nowa, tyle, że już nie do wózka, ale pochodziłam z Krzychem po ogrodzie, był taki zszokowany, ze hoho, tyle nowości dla niego Teraz już jesteśmy w domu, bawi się karuzelą.
To samo pomyślałam że jak wróce ze spacerowania to mało będzie do nadrabiania no bo pogoda na dworze a tu prosze 4 strony...

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta
Black super poradnik z kreską, na to czekałam
Ja też jestem taka gorąca babka że z krótkim rękawkiem chodziłam
Wyszłam po szkole z Nadą na spacer, ale bardzo szybko musiałam wracać bo moi rodzice gdzies jechali, a zamek w drzwiach sie popsuł i nie można domu zamknąc na klucz Dzidzia spała prawie 3h na słoneczku, a jakie minki robiła..

Przyszła w końcu ta fotoksiażka, nawt fajnie to wyszło, wszystkie babcie, ciocie się podniecają i zachodzą w głowę, kto to o Nadii ksiażkę napisał, z jakiej okazji i w której księgarni można ją kupić hahha serio mówie.

Z TŻ juz dawno nie było tak wspaniale jak teraz
W sobotę była mega awantura, w trakcie której powiedział mi żebym spier.. a że ja mam swój honor to tak zrobiłam
Na drugi dzień przyszedł z przeprosinami, bardzo długo rozmawialismy i wyjaśniliśmy sobie wiele rzeczy, tak na prawdę pierwszy raz od 2 lat, tak z nim rozmawiałam.
A zakończyło się tak że pobił mój orgazmiczny rekord
Tak się chłopak starał na przeprosinki

Dobra, idę się uczyć, bo jak nie zdam matury, to dopiero będę tępą dzidą
Nieźle

Jak się objawia ten skok 11-12 tdz? bo moja w ogóle nie chce spać... a przy cycu dziś by wisiała non stop! zasnie na rękach odłoże juz nie śpi.... już nie mam sił.

Znów byliśmy dziś na chustowym spacerze fjanie było tylko muszze się Wam przyznać że mam mega schiza czy mała oddycha czy nie i ciąglę ją tam nasłuchuje bo śpi nieruchomo nawet nie stęknie
i ubrałam jej body krótkie na to bluze (potem żałowałam że nie ubrałam samego długiego body) rajstopki i cienkie leginsy i też se mogłam jedno z tych dwóch darowac bo serio było ciepło ! no i ofcors czapka cienka i buciki skarpetkowe takie.

Co do czapek to mysle że jak będzie bezwietrzna pogoda to i z 20 stopni to nie ma potrzeby ? tzn jak sie ogolnie ociepli troche, ewentualnie dziewczynki opaski, no ale na słońce to taki kapelusik wydaje mi sie obowiązkowo

pisałyście jezcze o ciasności... ja nie wiem ja mam tak że z początku u wejścia jest ok a potem tak po 2-3 cm jakbym taka obręcz ciasną tam miała.... ogólnie fajniej niż przed ciążą ale czasem mam coś takiego że tż jakby w coś tam "uderzy" i mnie boli :/ a on mówi że nic nie czuje no i nie wiem

Mała współczuje tekstów mamy... z moją o dziwo dogaduje się o wiele wiele lepiej niż dawniej ! i nawet mi mówi że cieszy się że tak sobie radze i nie boje i tyle wiem bo ona dużo pozapominała i nie umiała by mi tak super pomóć. W zime przesadzała z ubieraniem ale teraz sama mówi że nie trzeba dużo, że jak ja byłam mała to moja babcia (jej teściowa ) strasznie mnie przegrzewała.

No i zdjęcie.... chyba ciut za nisko, nie wiem nie umiem wyżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5610.jpg (113,2 KB, 59 załadowań)