Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podwójnie szczęśliwa siódemka, czyli czternasty wdech dopingu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 13:09   #2272
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Podwójnie szczęśliwa siódemka, czyli czternasty wdech dopingu

Mialam wczoraj pozaznaczane do cytowania, ale juz nie odpisze bo nie pamietam... Tylko Danusi powiem co pamietam:
kwiatek sliczny, ale przyszyj perelke bo sie nieprzyszyta nie utrzyma

nie weszlam juz wczoraj bo zaladowal mi sie wirus i teraz nie moge korzystac z mojego profilu - malz wczoraj probowal cos ponaprawiac, ale mu sie nie udalo i tylko narzekal - o dziwo od tamtej klotni zdecydowanie mniej przeklina i podnosi glos - ze to moje ruskie strony... wiec zadam to pytanie:
czy sciagacie jakies wirusy szukajac wzorkow????

ja w domku to praktycznie nic poza tym co znajdujecie Wy nie odpalam, bo mam dosc wolny komp, wiec sama malo co szukam, wczoraj to praktycznie na nic nie wchodzilam zupelnie - chyba tylko na ten ruski blog i jak na chwile wyszlam z pokoju, to nie mialam na co wracac... caly wieczor malz naprawial, w koncu zalozyl mi drugi profil, no ale to nie jest rozwiazanie, wiec bedziemy instalowac na nowo system w weekend pewnie...
teraz w pracy nie bardzo mam jak Was doczytac z dzisiaj...

Cytat:
Napisane przez asieńczyk Pokaż wiadomość
Jestem
mam już 3 i pół czapki i jeszcze dwie zaczęte, bo przecież musiałam zobaczyć jak z innej włóczki bedą wyglądaly Jesze uswiecenie mi zostało i zmiana wzorku, ale to jutro
Danusiu - z perełką koniecznie
Basia - nie kumam co tłumaczysz z tymi rączkami, ale będę kombinować z Twojego opisu - może coś wyjdzie.

Ania - dzięki za morskie klimaty - szkoda, że bez schematów, ale zainspirować sie można

Coś jeszcze miałam, ale wyleciało ze łba, a wiem - Malwinko - trzymam kciuki. Mnie plastry pomogły
no ja myslalam ze reliefowe, ale to co pisala Asia wyglada ze jednak to inaczej jest - chyba sama z ciekawosci zrobie probke polslupkow

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Jestem, byłam z Tomkiem na placu zabaw. Ja jestem wykończona a on w ogóle, drzemać nie chce, lata po domu jak torpeda, czym zmęczyć to dziecko skoro dwie godziny na placu zabaw nie podołały
poczytaj mu
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora