Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-18, 17:59   #2485
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Makaron, wielkie gratulacje To jaki to zawód, że z syrenką? Strażak, ratownik czy policja? Czy coś innego, mniej stereotypowego? :P
Ratownik Dziękuję

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki u mnie dziś od rana piękna pogoda słońce tak świeci, że obudziłam się już przed 8, bo myślałam, że jest później skoro tak jasno w pokoju
Chciałam się dziś też poopalać, ale wczoraj przyjarałam sobie nos i boję się, żeby mi skóra nie schodziła

Makaron nooo i super wielkie ze zdjęć, które oglądałam w albumie kojarzę, że będziesz pracowała w ratownictwie medycznym i jeździła R-ką ? dobrze myślę ?
U mnie dzisiaj taki gorąc, że szok

Oprócz tego, że R to teraz S to wszytsko się zgadza Dzięki wielkie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Gratuluje

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość

Superrrrr!!!

Tak w ogóle to dzień dobry
U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż
Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa
Co nie? Nareszcie!

Oooo, też bym poszła nad jakąs wodę, taka ładna pogoda