|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
ale generalnie najwięcej jadłam jak byłam chora, bo mi słodycze i chipsy podsuwał pod nos. Ale tak jak się spotykamy to nie obżeramy się jakoś bardzo. Zamiast obiadu coś na mieście- czyli np. chińszczyzna do woli (![]() Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i dobrze się czujesz w swoim ciele ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Piękna talia osy Pięknie wyglądasz! ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę tej pogody ale dobrze, że jeszcze takiej nie mam to mam nadzieję, że schudnę do wyjazdu do PL i nie będę się wstydzić w spodenkach chodzić
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy Dziękuję
ale do mojego ideału jeszcze daaaaaaleka droga A nauczenie się odmawiania i branie jabłka czy orzechów zamiast ciasta trochę mi zajęło Jem też mega tłuste i kcal rzeczy, ale w umiarze i rzadko, to nie odkłada się jako dodatkowy tłuszcz
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale prawda jest taka że jak są problemy np. z pieniędzmi, pracą itd. to i w związku jest nerwowo. Wcześniej mieliśmy mnóstwo problemów i jeszcze z rodzicami mieszkaliśmy którzy się we wszystko wpierdzielali... teraz jesteśmy sami, problemów praktycznie wcale to i między nami dobrze warto było przecierpieć ten zły czas ale za to teraz jest cudnie Ona chce jajniki podwiązać??? głupia jakaś..... przecież jest tyle środków antykoncepcyjnych.... Dokładnie - w obcym kraju jest się obcym. Taka prawda. Ja dopóki się języka biegle nie nauczę to zawsze będę się czuła jak intruz, bo znając biegle niemiecki zawsze można się kamuflować i udawać że się nie jest "obcokrajowcem". Gdybym ja z mężem miała dobrą prace w PL to logiczne że byśmy nie wyjechali. Pewnie że lepiej mieć kogoś ja nie potrafiłabym być sama, zawsze gdy tylko rozstawałam się z chłopakiem to zaraz spotykałam się z innym aby mieć kogoś U mnie na kursie jest ze mną kobieta - też polka, ona ma 40 lat. Nigdy nie miała męża, niema dzieci... pytałam dlaczego to powiedziała że nie chce i tyle, że lepiej jej samej. Ale z czym jej lepiej to ja nie wiem...... nie rozumiem. Na stare lata będzie sama i nawet wnuków nie będzie miała..... a po śmierci nawet jej pomnika nikt nie postawi na cmentarzu no bo niby kto?? Ja kocham pływać ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- no niby tak... Cytat:
Dziękuję na siłowni to mi się chce ćwiczyć bo wcześniej w domu to się w ogóle zabrać za to nie mogłam Taaaa pokaże o ile schudnę coś w ogóle Szampon nie przetłuszcza włosów mam takie fajne "sypkie" włoski po nim i mega błyszczące No nie dużo 20 e ale my to zawsze mamy pecha wracając z polski do niemiec..... kiedyś dotrzeć musi ale kiedy??
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj mają mają.... muszę swoich synów nakłaniać aby w przyszłości poszli na dentystę Ja się wstydzę w spodenkach chodzić chodzę w leginsach mimo że taki upał tutaj :/
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Co do odkrycia szamponów
.... też powiem, że ostatnio używam szamponu żurawinowego z firmy Barwa ->https://www.google.pl/search?q=szamp...30%3B317%3B584 Ja generalnie mam włosy matowe i szybko się przetłuszczają, w dodatku pracuję w klimatyzowanym miejscu, gdzie siedzę nad garami i normalnie musiałabym myć włosy codziennie, a i tak byłyby tłuste, a po tym szamponie są super! ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Dziewczyno no!!!! Ja na miejscu Twojego męża bym zdarła te legginsy z Ciebie i kazała założyć mini!
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwo jest bardzo kaloryczne i brzuch od niego rośnie także sama zobacz jak ładnie ci waga spada odkąd piwa nie pijesz No pogadaj z nimi o tych przerwach bo przecież to nie normalne abyś nawet spokojnie zjeść nie mogła! yhy,,, do zayebistości jeszcze mi sporo brakuje ale dziękuję Dobrze, że chociaż ten kefir wypiłaś w tym kibelku Matko święta gdzie Ty pracujesz żeby z jedzeniem trzeba było do kibla się chować?? Kochana ty tyle pracujesz że tobie siłownia nie potrzebna ja nie pracuję więc chodzę na siłkę ale pewnie jak znajdę kiedyś prace to z siłowni zrezygnuje. No kasa to leci na prawo i lewo i nie wiadomo nawet na co..... :/ A fotki brzusia super!!!! Gratuluję wagi 58 kg!!! zazdroszczę!!!!! ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Taaaaaa to ja bym mu skóre zdarła muszę zgubić 5 kilo to wtedy wejdę w mini... może
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ale u mnie dziś ładna pogoda, normalnie chodzę w samej bokserce i krótkich spodenkach Nawet się dziś godzinkę poopalałam i już chyba odpuszczę sobie solarium, bo tak mnie fajnie złapało, że jestem brązowiutka jeszcze jutro z godzinkę poleżę to już w ogóle będzie git Uwielbiam się opalać Margotku Ty to mi zawsze takiego komplementa strzelisz, że aż się zaczerwieniam dzięki kochana ![]() Co do opalania to to chyba moja największa zaleta, że tak szybko mnie łapie słonko ![]() No na szczęście do listopada jeszcze trochę czasu, ale leci to niemiłosiernie szybko Patiuszka mój tata ma ciemna cerę i chyba po nim to mam, że tak szybko mnie opala i na brązowo od razu zgadza się, skóra muśnięta słońcem super wygląda, a i samopoczucie od razu lepsze ![]() Mureczko hehe chyba ochłonąć po tym wydatku w sumie to 1300zł już za zęby dałam w tej cenie to bym szczękę sztuczną miała Like zgadzam się z dziewczynami, ja też bym pomogła, tylko musisz porozmawiać z mamą kuzynki, żeby chociaż trochę Cię odciążyła, no i co z kasą na utrzymanie dzieci, jak Cię stać to dasz radę, a jak nie to nie wiem. No i żeby to było tylko do końca maja, wiesz jak to jest, ludzie wyjeżdżają tam im się spodoba, będą chcieli dłużej zostać itp. Cocktail ja też się dziś opalam, bo taka piękna pogoda Cindy niestety, ale zęby kosztują 200 od zęba płacę, a czasami więcej :/ Tak tak u nas piękna pogoda i oczywiście korzystam z tego i się opalam Monia haha no mogłaś mogłaś, dentyści mają tyle kasy jak nie wiem ![]() Aa ja mogę iść na siłkę tylko nie mam z kim więc pozostają mi ćwiczenia w domu, choć teraz jak tak ciepło jest to mi się nie chce ![]() No coś Ty, czego się wstydzisz choć kiedyś tez miałam opory Zoska oo może i ja tego szamponu poszukam skoro tak zachwalasz Uff nadrobiłam i lecę dalej na słoneczko posiedzieć
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaMoim zdaniem przesadzasz i na serio wyglądasz super!!!
Te kilogramy mi poleciały automatycznie jak zaczęłam pracowac w tej kawiarni ![]() A alkoholu nie spożywam (praaaaawie) od połowy lutego, a dokładnie od 17.02 ![]() Czasem winko na pół wpadnie, dwa piwa...no i tyle U mnie akurat po %%% nie zauważałam wzrostu wagi, jedyne co, to rozstrój organizmu (z wc), ale to też mam nawet jak nie piję, więc... Wiadomo, człowiek zdrowszy, nie oszukujmy się że alkohol nie wpływa na organizm
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska jaki Ty masz brzusiu
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależało mi na ziołowym szamponie, który chroni przed przetłuszczaniem, trafiłam na ten szamponik, kosztuje z 3 zł i sobie go chwale Ty to maniaczka słońca jesteś ! ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Obiad zjedzony.... jak to dobrze się tak bez wyrzutów najeść ![]() 3,5 rurek cannelloni nadzianymi warzywami, zalane sosem pomidorowo mlecznym
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno nie bedę prosić ciotki o pomoc,bo skoro odmówiła nie podając konkretnego powodu i jakby nie było pogardziła losem swoich wnuczek to nie ma z nią o czym gadać. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Oficer operacyjny ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- of kors
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska fajny brzusio
Jenykiedy ja nie będę miała swojej oponki ![]() Monia Ty sie wstydzisz chodzić w spodenkach trzeba Ci jakieś baty chyba dać . Zwariowalaś kobieto żeby takie nogi chować pod leginsami ![]() Medzik Ty dalej sie opalasz a ja poszłam na aerobik siódme poty wylewać, strasznie dzisiaj było nie mam siły w ogóle a chciałam do sklepu pójść chyba odłoże to na jutro ![]() Musze wrócić do hh i ćwiczeń na brzuch bo musze wygonić boczki i moją oponke;/ jak usiąde to takie zwały tłuszczu na brzuchy że siara ;/ |
|
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- potwierdzam U mnie dziś obiad na mieście-kawałek pizzy
![]()
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska haha bo ja kocham słońce i opalanie
ponad godzinkę z przerwami się opalałam Cocktail haha chociaż poćwiczyłaś sobie no hula hop jest dobre ![]() Like jejku biedne dzieciaczki, tyle czasu bez rodziców mam nadzieję, że szybko przyzwyczają się u Ciebie i nie będą płakać A jak tam kochana Twoje badania cyto? Mam nadzieję, że wszystko w porządku
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis tylko na chwile, bo masa nauki - dieta niezle, troszke ponad 1200 bedzie. o te 100 za duzo. zaraz ide cwiczyc, dzisiaj zamiast rowerka cos innego wymysle
![]() Cindy, moj pierwszy dzien trzymania się SFD całkiem ok, tylko zjadlam przed chwila pszenna bulke zamiast zytniej, bo moj chlopak nie kupił dla mnie ![]() i kupil mi też chrupki mr snaki, ale dzielnie nie zjadlam ani jednego. (on ostatnio stwierdził, ze mam idealne cycki i nie chce mi chyba dac schhudnac, bo wie, ze z biustu najszybciej laskom schodzi ) no i on mi tą bułke zamiast posmarować twarogiem tylko i dac rzodkiewki, to rzodkiewki zezarl i mi walnał gruba warstwe dzemu dzem na szczęście Łowicz ten bez cukru, wiec nie tak zle, ciut ponad 1200 jednak wyszlo, mialo byc 1100. teraz pocwicze i jutro probuje znow wiecej bialka
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
Uff nadrobiłam was
![]() Za mną długi dzień ale udało się też pobiegać Cindy tu nie chodzi żeby zmniejszyć kaloryczność tylko zjeść coś ciepłego bo co cały dzień mam chodzić o dwóch kanapkach jak jestem poza domem i nie mam gdzie sobie odgrzać Medzik ależ Ci zazdroszczę opalenizny . Mam nadzieję że w weekend będzie ładna pogoda bo jadę do domu
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
ok, jednak przegielam z zarciem dzis
ostatnio mi sie zdarza 3 dni spokojadlospisow, i kolejne 3 smieciowego :/ No nic, sklonilo mnie to do zwazenia się jutro z rana- moze jak znow zobacze jakies 52 (tego sie spodziewam) na wlasne oczy, to mnie zmotywuje do diety.
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam wszystko na bieżąco ale tyle ważnych kwestii poruszyłyście, że na szybko odpowiedzieć nie wypada a poważnie zastanowić się nad problem nie miałam czasu
Drugi raz w tym roku zagrałam w pacmana Z małymi stresami sobie radzę ale te większe jednak zajadam![]() Dziś 220 przysiadów i 3 x tifoczki Idę spać bo znowu mnie budzik zaskoczy z rana ![]() kolorowych
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Hej, czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpisać
dostałam pracę w moim zawodzie, będę jeździć na sygnale
|
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
Makaron, wielkie gratulacje
To jaki to zawód, że z syrenką? Strażak, ratownik czy policja? Czy coś innego, mniej stereotypowego? :PDziewczyny, jak sobie poradzić z tą nieszczęsną fałdką na samym dole brzucha? Już tylko ona mi w szczęsciu przeszkadza. Jakieś konkretne zestawy ćwiczeń? Bo że trzeba uważać co się je, to wiem :P |
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
u mnie dziś od rana piękna pogoda ![]() Chciałam się dziś też poopalać, ale wczoraj przyjarałam sobie nos i boję się, żeby mi skóra nie schodziła ![]() Sandera u mnie na week ma być 11 stopni i deszczowo ![]() Ja rozumiem Twoje menu wiem, że jesteś cały dzień poza domem, więc dobrym rozwiązaniem jest zjedzenie czegoś ciepłego rano ![]() Margotku trzymam kciuki, żeby u dentysty było ok ![]() Makaron nooo i super wielkie ze zdjęć, które oglądałam w albumie kojarzę, że będziesz pracowała w ratownictwie medycznym i jeździła R-ką ? dobrze myślę ?
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyniki z cyto z lutego chyba po tym leczeniu Gynalginem mam dobre,bo tak to by położna dzwoniła.Muszę się wybrać tam,bo tabsy mi się kończą ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Tak w ogóle to dzień dobry U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
![]() Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż ![]() Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa
|
|
|
#2454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Margot Hm...widzę, że też Cię wciągnęła ta nieszczęsna gra...
Też w nią pograłam, szczególnie wieczorami, ale od dzisiaj basta!!!![]() za ćwiczenia!![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
także się mega ciesze ![]() To udanych zakupów i szybkiego załatwiania spraw, żebyś nam nie zginęła na długo ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Wczoraj z dietką ładnie było Ale i tak dzisiaj się czuję dziwnie ciężka Nie wiem ocb, ale dzisiaj sobie lekko pojem Wczoraj zrobiłam deser, bo Tż przybity chodził to poszłam do kuchni, 10minut i gotowe, to dam przepis może ktoś się skusi ![]() Składniki: -muesli/crunchy -budyń waniliowy/śmietankowy... -banan -bita śmietana -bakalie Przygotowanie: Robimy budyń wg instrukcji na opakowaniu. Bierzemy dwie szklanki, na dno wsypujemy muesli, na to 2 łyżki budyniu, kilka plasterków banana i znowu muesli itd... Ostatnia warstwa to budyń, na to ładnie bita śmietana i posypujemy bakaliami ![]() Wyszło super smaczne
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail u mnie już nie ma pogody do opalania, bo wiatr się straszny zerwał. Ja się wyrozbierałam, poleżałam 15 minut i uciekłam do domu
Like to dobrze kochana, że wszystko w porządku ![]() No to kochana miłych zakupów i wpadaj jak będziesz mieć chwilkę, bo my tu będziemy tęsknić za Tobą ![]() ZOska mmm brzmi smakowicie a powiedz mi, czy te muesli dajesz takie suche z paczki? I ono zmiękło później od tego budyniu?Smaka narobiłaś, może w week się skuszę tyle, że bez bakalii, bo nie lubię ale może kokos, albo płatki migdałów ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Zoska a co do deserów, to mój Tż w zeszły weekend kupił śmietanę kremówkę 30 % i w blenderze ją ubił na sztywno, pod koniec dodał startą czekoladę, wyszło przepyszne taki deser straciatella
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail to zazdraszczam, bo u mnie nie za wyraźne, niby świeci ale nie tak mocno jak wczoraj. Hehe ja też właśnie siedziałam w krótkich spodenkach i biustonoszu i uciekłam do domu na kawę
![]() A nos sobie tak przyjarałam wczoraj, aż mnie boli
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Nom, zmiękło, ja dodałam zwykłe crunchy czekoladowe, które są na serio bardzo twarde normalnie, a pod wpływem budyniu zmiękły, ale nie były ciapą, tak idealnie własnie
Uwieeeeelbiam straciatellę ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
No i mam zabudowany balkon
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide pokręcić hh musze odtłuscić moją oponkę
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!!!!!!!!! Podziwiam was strasznie, chciałabym żeby wrócił mi mój dawny zapał do ćwiczeń
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Teraz jak jemy coś do filmu, to ja biorę zawsze zdrowszą alternatywę od jego jedzenia
i też skozyłam do 68kg
, ceniłam swoją miseczke D, chciałabym żeby wrociła

ale dobrze, że jeszcze takiej nie mam to mam nadzieję, że schudnę do wyjazdu do PL i nie będę się wstydzić w spodenkach chodzić 
ale do mojego ideału jeszcze daaaaaaleka droga
No mam nadzieję, że się za siebie weźmie, bo ona wygląda na prawdę strasznie.. strasznie przytyła.
na siłowni to mi się chce ćwiczyć bo wcześniej w domu to się w ogóle zabrać za to nie mogłam
chodzę w leginsach mimo że taki upał tutaj :/
Ja na miejscu Twojego męża bym zdarła te legginsy z Ciebie i kazała założyć mini!

Wiadomo, człowiek zdrowszy, nie oszukujmy się że alkohol nie wpływa na organizm
Obiad zjedzony.... jak to dobrze się tak bez wyrzutów najeść 

także się mega ciesze