Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 14:00   #2431
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak, jak na początku z Tż zamieszkałam to waga skoczyła mi z 57 kg do 67 kg Ale potem wzięłam sie za siebie, jak coś mi wmuszał na siłe, a tu ciasteczko, a tu pizza, a tu popcorn do filmu, to go wyśmiewałam itd. Teraz jak jemy coś do filmu, to ja biorę zawsze zdrowszą alternatywę od jego jedzenia Czyli jak on wsuwa czipsy, to ja chrupki wielozobożowe, albo czipsy bananowe i tak w kółko
No i najgorszy okres przytycia mialam jak się połamalam w wakacje i nie mogłam ćwiczyć, a wtedy miałam bzika na punkcie aktywności fizycznej i ze złości na swoją niemoc żarłam na potęge i też skozyłam do 68kg

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Ale ja nie mam metamorfozy po mnie tego nie widać, tylko cm i waga pokazują, a optycznie wyglądam tak samo
Szukalam fot z tego, jak ważyłam 68 kg, widać najbardziej na d.pie i brzuchu i udach, a góra taka sama (oprócz cyca , ceniłam swoją miseczke D, chciałabym żeby wrociła)
Żebym ja umiała tak ładnie odmawiać albo kupować zamienniki Nie no jak widzę jakie on pyszne naleśniki ze szpinakiem i posypane serem zrobił to nie mogłam się powstrzymać ale generalnie najwięcej jadłam jak byłam chora, bo mi słodycze i chipsy podsuwał pod nos. Ale tak jak się spotykamy to nie obżeramy się jakoś bardzo. Zamiast obiadu coś na mieście- czyli np. chińszczyzna do woli ( no dobra, obżeram się jednak)... chyba lepiej jak będziemy sami gotować, bo wtedy mniej jem. No albo piwko na imprezce, czy wódeczka, czy winko no i ostatnio właśnie chipsy wpadły. Dobra, nie mam usprawiedliwień, muszę się ograniczyć i tyle

Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i dobrze się czujesz w swoim ciele

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Foty sprzed chwili, jestem po obfitym śniadaniu
Piękna talia osy super szczuplutka jesteś! Pięknie wyglądasz!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Mój mąż nawet nie raz mi mówił że współczuje tym niemcom że mają takie okropne żony i że ze mnie jest dumny bo ja mając 2 dzieci potrafię zadbać o siebie i wyglądać ładnie jak na kobietę i matkę przystało
Jak pięknie Ci mąż powiedział

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Kurde a mogłam się uczyć i iść na dentyste ale bym była bogata

U nas dzisiaj też gorąco, ludzie w japonkach chodzą, w bokserkach i krótkich spodenkach, normalnie upalnie jest :/ na szczęście jutro trochę odpocznę od słońca bo mają być tylko 22 stopnie w cieniu.

A Ty na siłkę nie możesz iść???
Dentyści to mają kasy jak lodu

Ale Ci zazdroszczę tej pogody ale dobrze, że jeszcze takiej nie mam to mam nadzieję, że schudnę do wyjazdu do PL i nie będę się wstydzić w spodenkach chodzić

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 14:08   #2432
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cindy Dziękuję ale do mojego ideału jeszcze daaaaaaleka droga
A nauczenie się odmawiania i branie jabłka czy orzechów zamiast ciasta trochę mi zajęło Jem też mega tłuste i kcal rzeczy, ale w umiarze i rzadko, to nie odkłada się jako dodatkowy tłuszcz

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 14:17   #2433
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dzieci to skarb, ale też właśnie całe życie zmieniają
Wiem, wiem że się zmienił, pamiętam jakie miałaś z nim przeboje, a teraz jaki super się zrobił i zazdroszczę
Wiesz co nie mam pojęcia co ta moja przyjaciółka będzie ze sobą zrobić. Podobno chce jajniki podwiązać (czy coś takiego) żeby nie mieć więcej dzieci. Co się dziwić jak oni się nie zabezpieczają No mam nadzieję, że się za siebie weźmie, bo ona wygląda na prawdę strasznie.. strasznie przytyła.

Ja popieram to co Monia napisała. Na obczyźnie zawsze jesteś "obcy". Mnie tutaj też tylko zarobki trzymają, no i TŻ. Chcialabym żeby wrócił ze mną do PL

Nooo miałam doła jak nie wiem. Źle jest być samemu, ale też źle z kimś kto nie jest Ciebie wart. Teraz jestem bardzo szczęśliwa z moim TŻtem dosłownie żyję tylko od spotkania z nim do spotkania z nim
Ja zawsze lubiłam najbardziej bieganie więc mnie do pływania nie ciągnie aż tak
No a mówią że ludzie się nie zmieniają ale prawda jest taka że jak są problemy np. z pieniędzmi, pracą itd. to i w związku jest nerwowo. Wcześniej mieliśmy mnóstwo problemów i jeszcze z rodzicami mieszkaliśmy którzy się we wszystko wpierdzielali... teraz jesteśmy sami, problemów praktycznie wcale to i między nami dobrze warto było przecierpieć ten zły czas ale za to teraz jest cudnie

Ona chce jajniki podwiązać??? głupia jakaś..... przecież jest tyle środków antykoncepcyjnych....

Dokładnie - w obcym kraju jest się obcym. Taka prawda. Ja dopóki się języka biegle nie nauczę to zawsze będę się czuła jak intruz, bo znając biegle niemiecki zawsze można się kamuflować i udawać że się nie jest "obcokrajowcem". Gdybym ja z mężem miała dobrą prace w PL to logiczne że byśmy nie wyjechali.

Pewnie że lepiej mieć kogoś ja nie potrafiłabym być sama, zawsze gdy tylko rozstawałam się z chłopakiem to zaraz spotykałam się z innym aby mieć kogoś U mnie na kursie jest ze mną kobieta - też polka, ona ma 40 lat. Nigdy nie miała męża, niema dzieci... pytałam dlaczego to powiedziała że nie chce i tyle, że lepiej jej samej. Ale z czym jej lepiej to ja nie wiem...... nie rozumiem. Na stare lata będzie sama i nawet wnuków nie będzie miała..... a po śmierci nawet jej pomnika nikt nie postawi na cmentarzu no bo niby kto??

Ja kocham pływać biegać nie cierpię :/ ale na bieżni zasuwam ostro

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Hehe przynajmniej wiesz, że kocha jak zazdrosny
no niby tak...

Cytat:
Siemka Moniś również pozdrowienia z łóżeczka
No to ślicznie poćwiczyłaś
Teraz to nam wszystkim pokażesz jak się chudnie
A szampon nie przetłuszcza włosów?
20 e to jeszcze na szczęście nie dużo kiedyś ta część przecież musi dotrzeć
no ja byłam po dzieci i znowu walnęłam się do łóżeczka także również pozdrawiam z łóżeczka
Dziękuję na siłowni to mi się chce ćwiczyć bo wcześniej w domu to się w ogóle zabrać za to nie mogłam
Taaaa pokaże o ile schudnę coś w ogóle
Szampon nie przetłuszcza włosów mam takie fajne "sypkie" włoski po nim i mega błyszczące
No nie dużo 20 e ale my to zawsze mamy pecha wracając z polski do niemiec.....
kiedyś dotrzeć musi ale kiedy??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 14:25   #2434
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Jak pięknie Ci mąż powiedział

Dentyści to mają kasy jak lodu

Ale Ci zazdroszczę tej pogody ale dobrze, że jeszcze takiej nie mam to mam nadzieję, że schudnę do wyjazdu do PL i nie będę się wstydzić w spodenkach chodzić
No nawet mu się udało zrobić na mnie wrażenie tym tekstem

Ojj mają mają.... muszę swoich synów nakłaniać aby w przyszłości poszli na dentystę

Ja się wstydzę w spodenkach chodzić chodzę w leginsach mimo że taki upał tutaj :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-17, 14:27   #2435
zooska
Zakorzenienie

Monia Co do odkrycia szamponów .... też powiem, że ostatnio używam szamponu żurawinowego z firmy Barwa ->

https://www.google.pl/search?q=szamp...30%3B317%3B584

Ja generalnie mam włosy matowe i szybko się przetłuszczają, w dodatku pracuję w klimatyzowanym miejscu, gdzie siedzę nad garami i normalnie musiałabym myć włosy codziennie, a i tak byłyby tłuste, a po tym szamponie są super! Gładkie, ale nie przyplaszczone, świeże i miłe w dotyku

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Ja się wstydzę w spodenkach chodzić chodzę w leginsach mimo że taki upał tutaj :/
Maaatko Dziewczyno no!!!! Ja na miejscu Twojego męża bym zdarła te legginsy z Ciebie i kazała założyć mini!

Stary 2013-04-17, 14:38   #2436
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wariuję bez imprez i alkohol też by mi się przydał, nie ukrywam Ale to nie tak, że jestem nerwowa czy coś...absolutnie, jednak lubie to i trudno już, a teraz jak 2 piwa na 1,5 tyg wpadną to sukces xD
Dzisiaj o 21 zebranie pracownicze jest, poruszę temat przerw

zayebista dupa z Ciebie, nie narzekaj

Się nie śmiej, bo wczoraj w kiblu wyżłopałam na raz 500g kefiru xD Ale jak tylko mnie 2 minuty dłużej nie było, to od razu słysze "a gdzie jest.....?!" maaaaaaatko boska!

Monia Fajnie masz z tą siłka Strasznie bym chciała tak jak Ty, chodzić sobie i mieć satysfakcję z ruchu i w ogóle Ale jak sobie myślę, gdzie ja to wszystko powciskam to ja nie mam pojęcia

A z wydatkami to przekichane Tragedia jakaś, nigdy nie może być dobrze, zawsze COŚ!!!!!
Cytat:
Jejku...aż miło mi sie to czyta Wspaniałe uczucie to musi być

Piwo jest bardzo kaloryczne i brzuch od niego rośnie także sama zobacz jak ładnie ci waga spada odkąd piwa nie pijesz
No pogadaj z nimi o tych przerwach bo przecież to nie normalne abyś nawet spokojnie zjeść nie mogła!

yhy,,, do zayebistości jeszcze mi sporo brakuje ale dziękuję

Dobrze, że chociaż ten kefir wypiłaś w tym kibelku Matko święta gdzie Ty pracujesz żeby z jedzeniem trzeba było do kibla się chować??

Kochana ty tyle pracujesz że tobie siłownia nie potrzebna ja nie pracuję więc chodzę na siłkę ale pewnie jak znajdę kiedyś prace to z siłowni zrezygnuje.

No kasa to leci na prawo i lewo i nie wiadomo nawet na co..... :/

A fotki brzusia super!!!! Gratuluję wagi 58 kg!!! zazdroszczę!!!!!

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Monia Co do odkrycia szamponów .... też powiem, że ostatnio używam szamponu żurawinowego z firmy Barwa ->
Ja generalnie mam włosy matowe i szybko się przetłuszczają, w dodatku pracuję w klimatyzowanym miejscu, gdzie siedzę nad garami i normalnie musiałabym myć włosy codziennie, a i tak byłyby tłuste, a po tym szamponie są super! Gładkie, ale nie przyplaszczone, świeże i miłe w dotyku

Maaatko Dziewczyno no!!!! Ja na miejscu Twojego męża bym zdarła te legginsy z Ciebie i kazała założyć mini!
Nie znam tego szamponu i pewnie w DE jest niedostępny

Taaaaaa to ja bym mu skóre zdarła muszę zgubić 5 kilo to wtedy wejdę w mini... może

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-17, 14:50   #2437
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
Ale u mnie dziś ładna pogoda, normalnie chodzę w samej bokserce i krótkich spodenkach a jutro ma być jeszcze cieplej
Nawet się dziś godzinkę poopalałam i już chyba odpuszczę sobie solarium, bo tak mnie fajnie złapało, że jestem brązowiutka jeszcze jutro z godzinkę poleżę to już w ogóle będzie git Uwielbiam się opalać

Margotku Ty to mi zawsze takiego komplementa strzelisz, że aż się zaczerwieniam dzięki kochana
Co do opalania to to chyba moja największa zaleta, że tak szybko mnie łapie słonko dziś po 20 minutach siedzenia na leżaku miałam już ślad odbity od spodenek
No na szczęście do listopada jeszcze trochę czasu, ale leci to niemiłosiernie szybko
Patiuszka mój tata ma ciemna cerę i chyba po nim to mam, że tak szybko mnie opala i na brązowo od razu zgadza się, skóra muśnięta słońcem super wygląda, a i samopoczucie od razu lepsze
Mureczko hehe chyba ochłonąć po tym wydatku w sumie to 1300zł już za zęby dałam w tej cenie to bym szczękę sztuczną miała
Like zgadzam się z dziewczynami, ja też bym pomogła, tylko musisz porozmawiać z mamą kuzynki, żeby chociaż trochę Cię odciążyła, no i co z kasą na utrzymanie dzieci, jak Cię stać to dasz radę, a jak nie to nie wiem. No i żeby to było tylko do końca maja, wiesz jak to jest, ludzie wyjeżdżają tam im się spodoba, będą chcieli dłużej zostać itp.
Cocktail ja też się dziś opalam, bo taka piękna pogoda
Cindy niestety, ale zęby kosztują 200 od zęba płacę, a czasami więcej :/ Tak tak u nas piękna pogoda i oczywiście korzystam z tego i się opalam
Monia haha no mogłaś mogłaś, dentyści mają tyle kasy jak nie wiem
Aa ja mogę iść na siłkę tylko nie mam z kim więc pozostają mi ćwiczenia w domu, choć teraz jak tak ciepło jest to mi się nie chce
No coś Ty, czego się wstydzisz przeciez Ty masz takie nóżki zgrabniutkie ja to zaraz w spodenki wskakuję jak robi się ciepło choć kiedyś tez miałam opory
Zoska oo może i ja tego szamponu poszukam skoro tak zachwalasz

Uff nadrobiłam i lecę dalej na słoneczko posiedzieć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-17, 14:51   #2438
zooska
Zakorzenienie

MoniaMoim zdaniem przesadzasz i na serio wyglądasz super!!! A schudłam nie dlatego że piwa nie piję, tylko dlatego że nie mam czasu jeść Te kilogramy mi poleciały automatycznie jak zaczęłam pracowac w tej kawiarni
A alkoholu nie spożywam (praaaaawie) od połowy lutego, a dokładnie od 17.02
Czasem winko na pół wpadnie, dwa piwa...no i tyle U mnie akurat po %%% nie zauważałam wzrostu wagi, jedyne co, to rozstrój organizmu (z wc), ale to też mam nawet jak nie piję, więc... Wiadomo, człowiek zdrowszy, nie oszukujmy się że alkohol nie wpływa na organizm

Stary 2013-04-17, 14:52   #2439
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska jaki Ty masz brzusiu
Stary 2013-04-17, 15:25   #2440
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska oo może i ja tego szamponu poszukam skoro tak zachwalasz

Uff nadrobiłam i lecę dalej na słoneczko posiedzieć
Nom Zależało mi na ziołowym szamponie, który chroni przed przetłuszczaniem, trafiłam na ten szamponik, kosztuje z 3 zł i sobie go chwale Wiadomo że furory na moim pustym łbie nie robi, ale jak na swoją cenę i skład jest mega

Ty to maniaczka słońca jesteś ! Jakbym miała możliwość to też bym pewnie się wylegiwała na słońcu, ale Wrocław nie jest aż tak sloneczny... więc

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Monia No coś Ty, czego się wstydzisz przeciez Ty masz takie nóżki zgrabniutkie
POTWIERDZAM!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Obiad zjedzony.... jak to dobrze się tak bez wyrzutów najeść
3,5 rurek cannelloni nadzianymi warzywami, zalane sosem pomidorowo mlecznym

Stary 2013-04-17, 16:37   #2441
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Pozwolę się wtrącić, a może pogadaj z tą ciotką żeby Ci pomogła? zawsze byś miała kogoś do pomocy A z kasą wyrobicie? i ostrzec musisz rodziców, że tylko do końca maja i . Ja bym pomogła ale nie znam Twojej sytuacji dokładnie jak jest Moja mama wychowała naszą 4 bo mam trójkę rodzeństwa ale jej babcia pomogła Dobrze będzie jak będziesz miała kogoś w sytuacji awaryjnej Tą ciotkę albo swoją mamę chociaż
Z kasą nie ma problemu,to tylko dwie małe mordki do wykarmienia.Chodzi o to,że nie wiem jak dziewczynki zniosą rozłąke,jak będa płakać za rodzicami.Chyba mi serce pęknie.
Na pewno nie bedę prosić ciotki o pomoc,bo skoro odmówiła nie podając konkretnego powodu i jakby nie było pogardziła losem swoich wnuczek to nie ma z nią o czym gadać.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Co to jest OOP
Oficer operacyjny

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
dla męża pewnie wielki sukces, a Ty pękasz z dumy
of kors

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-17, 16:40   #2442
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zoska fajny brzusio Jenykiedy ja nie będę miała swojej oponki

Monia Ty sie wstydzisz chodzić w spodenkach trzeba Ci jakieś baty chyba dać. Zwariowalaś kobieto żeby takie nogi chować pod leginsami

Medzik Ty dalej sie opalasz a ja poszłam na aerobik siódme poty wylewać, strasznie dzisiaj było nie mam siły w ogóle a chciałam do sklepu pójść chyba odłoże to na jutro

Musze wrócić do hh i ćwiczeń na brzuch bo musze wygonić boczki i moją oponke;/ jak usiąde to takie zwały tłuszczu na brzuchy że siara ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 16:45   #2443
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Like zgadzam się z dziewczynami, ja też bym pomogła, tylko musisz porozmawiać z mamą kuzynki, żeby chociaż trochę Cię odciążyła, no i co z kasą na utrzymanie dzieci, jak Cię stać to dasz radę, a jak nie to nie wiem. No i żeby to było tylko do końca maja, wiesz jak to jest, ludzie wyjeżdżają tam im się spodoba, będą chcieli dłużej zostać itp.
Masz rację.Dzieci są najważniejsze i ich dobrem trzeba sie kierować.Rozmawiałam z mamą i ona w razie czego mi pomoże.Pod koniec maja wraca z Niemiec mama męża kuzynki i ona zajmie się dziewczynkami,aż do września będą bez rodziców.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
potwierdzam
U mnie dziś obiad na mieście-kawałek pizzy
Stary 2013-04-17, 17:35   #2444
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska haha bo ja kocham słońce i opalanie masakra dziś to się tak zjarałam, buzie mam aż bordową ponad godzinkę z przerwami się opalałam
Cocktail haha chociaż poćwiczyłaś sobie no hula hop jest dobre ja też staram się kręcić w ciągu tygodnia chociaż po 20 minut na dzień
Like jejku biedne dzieciaczki, tyle czasu bez rodziców mam nadzieję, że szybko przyzwyczają się u Ciebie i nie będą płakać
A jak tam kochana Twoje badania cyto? Mam nadzieję, że wszystko w porządku
Stary 2013-04-17, 21:23   #2445
pipson
Zadomowienie

ja dzis tylko na chwile, bo masa nauki - dieta niezle, troszke ponad 1200 bedzie. o te 100 za duzo. zaraz ide cwiczyc, dzisiaj zamiast rowerka cos innego wymysle

Cindy, moj pierwszy dzien trzymania się SFD całkiem ok, tylko zjadlam przed chwila pszenna bulke zamiast zytniej, bo moj chlopak nie kupił dla mnie bo stwierdzil, ze pszenna smaczniejsza a nie to "g* z ziarnami " i kupil mi też chrupki mr snaki, ale dzielnie nie zjadlam ani jednego. (on ostatnio stwierdził, ze mam idealne cycki i nie chce mi chyba dac schhudnac, bo wie, ze z biustu najszybciej laskom schodzi ) no i on mi tą bułke zamiast posmarować twarogiem tylko i dac rzodkiewki, to rzodkiewki zezarl i mi walnał gruba warstwe dzemu taki mój kuchcik dzem na szczęście Łowicz ten bez cukru, wiec nie tak zle, ciut ponad 1200 jednak wyszlo, mialo byc 1100. teraz pocwicze i jutro probuje znow wiecej bialka
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:28   #2446
sanderaM
Rozeznanie

Uff nadrobiłam was
Za mną długi dzień ale udało się też pobiegać Tylko szkoda że wieczorem wyszłam z koleżankami ze studiów na pizzę i piwo . Ale taka okazja rzadko się zdarza bardzo więc nie jest źle jutro już wzorowo będzie i na pewno pobiegam bo dużoo energii mi to daje
Cindy tu nie chodzi żeby zmniejszyć kaloryczność tylko zjeść coś ciepłego bo co cały dzień mam chodzić o dwóch kanapkach jak jestem poza domem i nie mam gdzie sobie odgrzać
Medzik ależ Ci zazdroszczę opalenizny . Mam nadzieję że w weekend będzie ładna pogoda bo jadę do domu
Stary 2013-04-17, 22:33   #2447
pipson
Zadomowienie

ok, jednak przegielam z zarciem dzis ostatnio mi sie zdarza 3 dni spokojadlospisow, i kolejne 3 smieciowego :/ No nic, sklonilo mnie to do zwazenia się jutro z rana- moze jak znow zobacze jakies 52 (tego sie spodziewam) na wlasne oczy, to mnie zmotywuje do diety.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 00:24   #2448
Margot85
Wtajemniczenie

Czytałam wszystko na bieżąco ale tyle ważnych kwestii poruszyłyście, że na szybko odpowiedzieć nie wypada a poważnie zastanowić się nad problem nie miałam czasu

Drugi raz w tym roku zagrałam w pacmana Z małymi stresami sobie radzę ale te większe jednak zajadam Jutro po dentyście odejdzie jeden stresik a dojdzie rana na dziąśle to skutecznie odciągnie od nadmiernej konsumpcji

Dziś 220 przysiadów i 3 x tifoczki
Idę spać bo znowu mnie budzik zaskoczy z rana
kolorowych
Stary 2013-04-18, 06:31   #2449
makaron91
Zadomowienie

Hej, czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpisać dostałam pracę w moim zawodzie, będę jeździć na sygnale Zwalniam się z L. !!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 07:19   #2450
paulinka_47
Rozeznanie

Makaron, wielkie gratulacje To jaki to zawód, że z syrenką? Strażak, ratownik czy policja? Czy coś innego, mniej stereotypowego? :P

Dziewczyny, jak sobie poradzić z tą nieszczęsną fałdką na samym dole brzucha? Już tylko ona mi w szczęsciu przeszkadza. Jakieś konkretne zestawy ćwiczeń? Bo że trzeba uważać co się je, to wiem :P
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 07:25   #2451
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś od rana piękna pogoda słońce tak świeci, że obudziłam się już przed 8, bo myślałam, że jest później skoro tak jasno w pokoju
Chciałam się dziś też poopalać, ale wczoraj przyjarałam sobie nos i boję się, żeby mi skóra nie schodziła

Sandera u mnie na week ma być 11 stopni i deszczowo już od jutra ochłodzenie zapowiadają, 16 stopni i deszcz :/ dziś ostatni dzień takiej pięknej więc aż żal mi nie wykorzystać
Ja rozumiem Twoje menu wiem, że jesteś cały dzień poza domem, więc dobrym rozwiązaniem jest zjedzenie czegoś ciepłego rano
Margotku trzymam kciuki, żeby u dentysty było ok
Makaron nooo i super wielkie ze zdjęć, które oglądałam w albumie kojarzę, że będziesz pracowała w ratownictwie medycznym i jeździła R-ką ? dobrze myślę ?
Stary 2013-04-18, 08:31   #2452
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hej, czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpisać dostałam pracę w moim zawodzie, będę jeździć na sygnale Zwalniam się z L. !!!
Gratuluje

U mnie też dzisiaj słoneczko Posprzątam troche i będę sie opalać a popołudniu planuje iść na rolki
Stary 2013-04-18, 09:00   #2453
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like jejku biedne dzieciaczki, tyle czasu bez rodziców mam nadzieję, że szybko przyzwyczają się u Ciebie i nie będą płakać
A jak tam kochana Twoje badania cyto? Mam nadzieję, że wszystko w porządku
Dzięki Ja też mam taką nadzieje,ale boje się jak to będzie.
Wyniki z cyto z lutego chyba po tym leczeniu Gynalginem mam dobre,bo tak to by położna dzwoniła.Muszę się wybrać tam,bo tabsy mi się kończą

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Superrrrr!!!

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry
U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż
Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 09:19   #2454
zooska
Zakorzenienie

Margot Hm...widzę, że też Cię wciągnęła ta nieszczęsna gra... Też w nią pograłam, szczególnie wieczorami, ale od dzisiaj basta!!!

za ćwiczenia!

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak sobie poradzić z tą nieszczęsną fałdką na samym dole brzucha? Już tylko ona mi w szczęsciu przeszkadza. Jakieś konkretne zestawy ćwiczeń? Bo że trzeba uważać co się je, to wiem :P
Nożyce pomagają, jak leżysz na plecach to je przyklejasz do podłogi i podnosisz nogi, skrętoskłony, brzuszki skośne, kręcenie hh.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Aaaaaaaaaaaa....mega!!!!! !!!!!!!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to dzień dobry
U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż
Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa
Ja cudem uchroniłam się od wczorajszej pizzy także się mega ciesze
To udanych zakupów i szybkiego załatwiania spraw, żebyś nam nie zginęła na długo

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Wczoraj z dietką ładnie było Ale i tak dzisiaj się czuję dziwnie ciężka Nie wiem ocb, ale dzisiaj sobie lekko pojem
Wczoraj zrobiłam deser, bo Tż przybity chodził to poszłam do kuchni, 10minut i gotowe, to dam przepis może ktoś się skusi

Składniki:
-muesli/crunchy
-budyń waniliowy/śmietankowy...
-banan
-bita śmietana
-bakalie

Przygotowanie:
Robimy budyń wg instrukcji na opakowaniu. Bierzemy dwie szklanki, na dno wsypujemy muesli, na to 2 łyżki budyniu, kilka plasterków banana i znowu muesli itd... Ostatnia warstwa to budyń, na to ładnie bita śmietana i posypujemy bakaliami

Wyszło super smaczne

Stary 2013-04-18, 10:17   #2455
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail u mnie już nie ma pogody do opalania, bo wiatr się straszny zerwał. Ja się wyrozbierałam, poleżałam 15 minut i uciekłam do domu a słońce jakieś takie nie wyraźne i niebo nie ładne, wczoraj było piękne błękitne a dziś takie dziwne :/
Like to dobrze kochana, że wszystko w porządku ja za niedługo muszę się wybrać na kontrole, po usuwaniu nadżerki kwasami, więc też mam nadzieję, że będzie ok
No to kochana miłych zakupów i wpadaj jak będziesz mieć chwilkę, bo my tu będziemy tęsknić za Tobą
ZOska mmm brzmi smakowicie a powiedz mi, czy te muesli dajesz takie suche z paczki? I ono zmiękło później od tego budyniu?
Smaka narobiłaś, może w week się skuszę tyle, że bez bakalii, bo nie lubię ale może kokos, albo płatki migdałów

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Zoska a co do deserów, to mój Tż w zeszły weekend kupił śmietanę kremówkę 30 % i w blenderze ją ubił na sztywno, pod koniec dodał startą czekoladę, wyszło przepyszne taki deser straciatella
Stary 2013-04-18, 10:23   #2456
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail u mnie już nie ma pogody do opalania, bo wiatr się straszny zerwał. Ja się wyrozbierałam, poleżałam 15 minut i uciekłam do domu a słońce jakieś takie nie wyraźne i niebo nie ładne, wczoraj było piękne błękitne a dziś takie dziwne :/
Like to dobrze kochana, że wszystko w porządku ja za niedługo muszę się wybrać na kontrole, po usuwaniu nadżerki kwasami, więc też mam nadzieję, że będzie ok
No to kochana miłych zakupów i wpadaj jak będziesz mieć chwilkę, bo my tu będziemy tęsknić za Tobą
ZOska mmm brzmi smakowicie a powiedz mi, czy te muesli dajesz takie suche z paczki? I ono zmiękło później od tego budyniu?
Smaka narobiłaś, może w week się skuszę tyle, że bez bakalii, bo nie lubię ale może kokos, albo płatki migdałów

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Zoska a co do deserów, to mój Tż w zeszły weekend kupił śmietanę kremówkę 30 % i w blenderze ją ubił na sztywno, pod koniec dodał startą czekoladę, wyszło przepyszne taki deser straciatella
U mnie ładne słoneczko ja siedze na balkonie w krótkich spodenkach i biustonoszu teraz uciekłam do domu na kawe
Stary 2013-04-18, 10:30   #2457
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to zazdraszczam, bo u mnie nie za wyraźne, niby świeci ale nie tak mocno jak wczoraj. Hehe ja też właśnie siedziałam w krótkich spodenkach i biustonoszu i uciekłam do domu na kawę
A nos sobie tak przyjarałam wczoraj, aż mnie boli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 10:40   #2458
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Nom, zmiękło, ja dodałam zwykłe crunchy czekoladowe, które są na serio bardzo twarde normalnie, a pod wpływem budyniu zmiękły, ale nie były ciapą, tak idealnie własnie
Uwieeeeelbiam straciatellę

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
U mnie ładne słoneczko ja siedze na balkonie w krótkich spodenkach i biustonoszu teraz uciekłam do domu na kawe
Aaaaaaaaa...jak fajnie też bym tak chciała, ale az takiej pogody super to ja nie mam No i mam zabudowany balkon

Stary 2013-04-18, 10:46   #2459
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Meeedzik Nom, zmiękło, ja dodałam zwykłe crunchy czekoladowe, które są na serio bardzo twarde normalnie, a pod wpływem budyniu zmiękły, ale nie były ciapą, tak idealnie własnie
Uwieeeeelbiam straciatellę

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Aaaaaaaaa...jak fajnie też bym tak chciała, ale az takiej pogody super to ja nie mam No i mam zabudowany balkon
To zapraszam do mnie
Ide pokręcić hh musze odtłuscić moją oponkę
Stary 2013-04-18, 10:49   #2460
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
To zapraszam do mnie
Ide pokręcić hh musze odtłuscić moją oponkę
Omg...kiedy ja znowu zacznę spinać d.pę i ćwiczyć ...!!!!!!!!!!! Podziwiam was strasznie, chciałabym żeby wrócił mi mój dawny zapał do ćwiczeń

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości