|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i dobrze się czujesz w swoim ciele ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Piękna talia osy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale Ci zazdroszczę tej pogody ![]() ![]()
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy Dziękuję
![]() ![]() A nauczenie się odmawiania i branie jabłka czy orzechów zamiast ciasta trochę mi zajęło ![]() ![]()
#2433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ona chce jajniki podwiązać??? głupia jakaś..... przecież jest tyle środków antykoncepcyjnych.... Dokładnie - w obcym kraju jest się obcym. Taka prawda. Ja dopóki się języka biegle nie nauczę to zawsze będę się czuła jak intruz, bo znając biegle niemiecki zawsze można się kamuflować i udawać że się nie jest "obcokrajowcem". Gdybym ja z mężem miała dobrą prace w PL to logiczne że byśmy nie wyjechali. ![]() Pewnie że lepiej mieć kogoś ![]() ![]() Ja kocham pływać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- no niby tak... ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Taaaa pokaże ![]() ![]() Szampon nie przetłuszcza włosów ![]() ![]() No nie dużo 20 e ale my to zawsze mamy pecha wracając z polski do niemiec..... kiedyś dotrzeć musi ale kiedy?? ![]()
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj mają mają.... muszę swoich synów nakłaniać aby w przyszłości poszli na dentystę ![]() Ja się wstydzę w spodenkach chodzić ![]()
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Monia Co do odkrycia szamponów
![]() https://www.google.pl/search?q=szamp...30%3B317%3B584 Ja generalnie mam włosy matowe i szybko się przetłuszczają, w dodatku pracuję w klimatyzowanym miejscu, gdzie siedzę nad garami i normalnie musiałabym myć włosy codziennie, a i tak byłyby tłuste, a po tym szamponie są super! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwo jest bardzo kaloryczne i brzuch od niego rośnie ![]() ![]() No pogadaj z nimi o tych przerwach bo przecież to nie normalne abyś nawet spokojnie zjeść nie mogła! yhy,,, do zayebistości jeszcze mi sporo brakuje ![]() ![]() Dobrze, że chociaż ten kefir wypiłaś w tym kibelku ![]() ![]() Kochana ty tyle pracujesz że tobie siłownia nie potrzebna ![]() No kasa to leci na prawo i lewo i nie wiadomo nawet na co..... :/ A fotki brzusia super!!!! Gratuluję wagi 58 kg!!! zazdroszczę!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Taaaaaa to ja bym mu skóre zdarła ![]() ![]()
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ale u mnie dziś ładna pogoda, normalnie chodzę w samej bokserce i krótkich spodenkach ![]() ![]() Nawet się dziś godzinkę poopalałam i już chyba odpuszczę sobie solarium, bo tak mnie fajnie złapało, że jestem brązowiutka ![]() ![]() ![]() Margotku Ty to mi zawsze takiego komplementa strzelisz, że aż się zaczerwieniam ![]() ![]() ![]() Co do opalania to to chyba moja największa zaleta, że tak szybko mnie łapie słonko ![]() ![]() No na szczęście do listopada jeszcze trochę czasu, ale leci to niemiłosiernie szybko ![]() Patiuszka mój tata ma ciemna cerę i chyba po nim to mam, że tak szybko mnie opala i na brązowo od razu ![]() ![]() Mureczko hehe chyba ochłonąć po tym wydatku ![]() ![]() ![]() Like zgadzam się z dziewczynami, ja też bym pomogła, tylko musisz porozmawiać z mamą kuzynki, żeby chociaż trochę Cię odciążyła, no i co z kasą na utrzymanie dzieci, jak Cię stać to dasz radę, a jak nie to nie wiem. No i żeby to było tylko do końca maja, wiesz jak to jest, ludzie wyjeżdżają tam im się spodoba, będą chcieli dłużej zostać itp. Cocktail ja też się dziś opalam, bo taka piękna pogoda ![]() Cindy niestety, ale zęby kosztują ![]() ![]() ![]() Monia haha no mogłaś mogłaś, dentyści mają tyle kasy jak nie wiem ![]() Aa ja mogę iść na siłkę tylko nie mam z kim ![]() ![]() No coś Ty, czego się wstydzisz ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska oo może i ja tego szamponu poszukam ![]() ![]() Uff nadrobiłam i lecę dalej na słoneczko posiedzieć ![]()
#2438 |
Zakorzenienie
|
MoniaMoim zdaniem przesadzasz i na serio wyglądasz super!!!
![]() ![]() ![]() A alkoholu nie spożywam (praaaaawie) od połowy lutego, a dokładnie od 17.02 ![]() Czasem winko na pół wpadnie, dwa piwa...no i tyle ![]() ![]() ![]()
#2439 |
Zakorzenienie
|
Zoska jaki Ty masz brzusiu
![]() ![]() ![]()
#2440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty to maniaczka słońca jesteś ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- ![]() ![]() 3,5 rurek cannelloni nadzianymi warzywami, zalane sosem pomidorowo mlecznym ![]()
![]() |
#2441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno nie bedę prosić ciotki o pomoc,bo skoro odmówiła nie podając konkretnego powodu i jakby nie było pogardziła losem swoich wnuczek to nie ma z nią o czym gadać. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Oficer operacyjny ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- of kors
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
Zoska fajny brzusio
![]() ![]() Monia Ty sie wstydzisz chodzić w spodenkach trzeba Ci jakieś baty chyba dać ![]() ![]() Medzik Ty dalej sie opalasz a ja poszłam na aerobik siódme poty wylewać, strasznie dzisiaj było nie mam siły w ogóle a chciałam do sklepu pójść chyba odłoże to na jutro ![]() Musze wrócić do hh i ćwiczeń na brzuch bo musze wygonić boczki i moją oponke;/ jak usiąde to takie zwały tłuszczu na brzuchy że siara ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- potwierdzam ![]() U mnie dziś obiad na mieście-kawałek pizzy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Zoska haha bo ja kocham słońce i opalanie
![]() ![]() ![]() Cocktail haha ![]() ![]() ![]() ![]() Like jejku biedne dzieciaczki, tyle czasu bez rodziców ![]() ![]() A jak tam kochana Twoje badania cyto? Mam nadzieję, że wszystko w porządku ![]()
#2445 |
Zadomowienie
|
ja dzis tylko na chwile, bo masa nauki - dieta niezle, troszke ponad 1200 bedzie. o te 100 za duzo. zaraz ide cwiczyc, dzisiaj zamiast rowerka cos innego wymysle
![]() Cindy, moj pierwszy dzien trzymania się SFD całkiem ok, tylko zjadlam przed chwila pszenna bulke zamiast zytniej, bo moj chlopak nie kupił dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2446 |
Rozeznanie
|
Uff nadrobiłam was
![]() Za mną długi dzień ale udało się też pobiegać ![]() ![]() Cindy tu nie chodzi żeby zmniejszyć kaloryczność tylko zjeść coś ciepłego bo co cały dzień mam chodzić o dwóch kanapkach jak jestem poza domem i nie mam gdzie sobie odgrzać ![]() Medzik ależ Ci zazdroszczę opalenizny . Mam nadzieję że w weekend będzie ładna pogoda bo jadę do domu ![]()
#2447 |
Zadomowienie
|
ok, jednak przegielam z zarciem dzis
![]() ![]()
![]() |
#2448 |
Wtajemniczenie
|
Czytałam wszystko na bieżąco ale tyle ważnych kwestii poruszyłyście, że na szybko odpowiedzieć nie wypada a poważnie zastanowić się nad problem nie miałam czasu
![]() Drugi raz w tym roku zagrałam w pacmana ![]() ![]() ![]() Dziś 220 przysiadów i 3 x tifoczki ![]() Idę spać bo znowu mnie budzik zaskoczy z rana ![]() kolorowych ![]()
#2449 |
Zadomowienie
|
Hej, czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpisać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2450 |
Rozeznanie
|
Makaron, wielkie gratulacje
![]() Dziewczyny, jak sobie poradzić z tą nieszczęsną fałdką na samym dole brzucha? Już tylko ona mi w szczęsciu przeszkadza. Jakieś konkretne zestawy ćwiczeń? Bo że trzeba uważać co się je, to wiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() Chciałam się dziś też poopalać, ale wczoraj przyjarałam sobie nos i boję się, żeby mi skóra nie schodziła ![]() Sandera u mnie na week ma być 11 stopni i deszczowo ![]() ![]() Ja rozumiem Twoje menu ![]() ![]() Margotku trzymam kciuki, żeby u dentysty było ok ![]() Makaron nooo i super ![]() ![]() ![]()
#2452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyniki z cyto z lutego chyba po tym leczeniu Gynalginem mam dobre,bo tak to by położna dzwoniła.Muszę się wybrać tam,bo tabsy mi się kończą ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Tak w ogóle to dzień dobry ![]() U mnie też pogoda świetna.Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i pizzy
![]() Muszę pozałatwiać tyle spraw,że coś czuje ze w najbliższym czasie nie będe miała zbyt wiele czasu na wizaż ![]() Uciekam na zakupy,zajrzę potem.Dziś w sumie ostatni dzien,bo kuzynka jutro wyjeżdza,więc muszę go wykorzystać.Pa
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |||
Zakorzenienie
|
Margot Hm...widzę, że też Cię wciągnęła ta nieszczęsna gra...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() To udanych zakupów i szybkiego załatwiania spraw, żebyś nam nie zginęła na długo ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Wczoraj z dietką ładnie było ![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobiłam deser, bo Tż przybity chodził to poszłam do kuchni, 10minut i gotowe, to dam przepis może ktoś się skusi ![]() Składniki: -muesli/crunchy -budyń waniliowy/śmietankowy... -banan -bita śmietana -bakalie Przygotowanie: Robimy budyń wg instrukcji na opakowaniu. Bierzemy dwie szklanki, na dno wsypujemy muesli, na to 2 łyżki budyniu, kilka plasterków banana i znowu muesli itd... Ostatnia warstwa to budyń, na to ładnie bita śmietana i posypujemy bakaliami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Cocktail u mnie już nie ma pogody do opalania, bo wiatr się straszny zerwał. Ja się wyrozbierałam, poleżałam 15 minut i uciekłam do domu
![]() Like to dobrze kochana, że wszystko w porządku ![]() ![]() No to kochana miłych zakupów i wpadaj jak będziesz mieć chwilkę, bo my tu będziemy tęsknić za Tobą ![]() ZOska mmm brzmi smakowicie ![]() Smaka narobiłaś, może w week się skuszę tyle, że bez bakalii, bo nie lubię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Zoska a co do deserów, to mój Tż w zeszły weekend kupił śmietanę kremówkę 30 % i w blenderze ją ubił na sztywno, pod koniec dodał startą czekoladę, wyszło przepyszne ![]() ![]()
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Cocktail to zazdraszczam, bo u mnie nie za wyraźne, niby świeci ale nie tak mocno jak wczoraj. Hehe ja też właśnie siedziałam w krótkich spodenkach i biustonoszu i uciekłam do domu na kawę
![]() A nos sobie tak przyjarałam wczoraj, aż mnie boli ![]()
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Nom, zmiękło, ja dodałam zwykłe crunchy czekoladowe, które są na serio bardzo twarde normalnie, a pod wpływem budyniu zmiękły, ale nie były ciapą, tak idealnie własnie
![]() Uwieeeeelbiam straciatellę ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide pokręcić hh musze odtłuscić moją oponkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.