2013-04-24, 17:18
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka
Patrząc na Wasze śliczne kolekcje, również pokusiłam się o udokumentowanie mojej  i rzeczywiście ciężko to potem odłożyć na swoje miejsce 
|
Piękna kolekcja
Cytat:
Napisane przez betty0502
Zgłaszam się.
Używałam olejków innych firm i one nie były do spłukiwania, więc zdziwiło mnie, że ten nadaje taki tłusty efekt ilekroć go mało nakładam...ale dzięki wizażowi przynajmniej wiem, że on jest do spłukiwania!! Dziewczyny a nakładacie go na suche czy mokre włosy?
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------
 wiecie co aż mi wstyd 
kupiłam ten olejek i nie patrzyłam na opakowanie. Tak jak już pisałam inne olejki z innych firm co miałam były bez spłukiwania dlatego nie sądziłam, że ten się spłukuje, nawet nie patrzyłam na etykietę tylko zastanawiał mnie fakt efektu przetłuszczania ale Wam dziękuję, dzisiaj myję właśnie tak włosy 
|
Ale wszystkie olejki do włosów się spłukuje (no chyba że ja o czymś nie wiem ) 
Chyba że myślisz o preparatach z olejkami, ale też i z silikonami które zabezpieczają końcówki włosów? Np. tego typu - Schwarzkopf, Gliss Kur Hair Repair, Serum - eliksir do włosów z drogocennymi pielęgnującymi olejkami lub Schwarzkopf, Gliss Kur Oil Nutritive, Ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów ze skłonnością do rozdwajania (nowa wersja).
Olejek z YR można nakładać i na mokre i na suche włosy, ja wolę aplikować na delikatnie zwilżone wodą (nie wychodzą mi wtedy włosy tak jak przy nakładaniu na sucho) 
P.S. Żaden wstyd, dobrze że tu o tym napisałaś
Edytowane przez zaczarowana
Czas edycji: 2013-04-24 o 17:21
Powód: dopiski
|
|
|