Schwarzkopf Gliss Hair Repair, Serum - eliksir do włosów z drogocennymi pielęgnującymi olejkami

Katefit
    8 października 2017 o 21:53
    Idealna dla włosów suchych i puszących się
    Super olejek dla moich włosów. Mam suche, farbowane, gęste i puszące się włosy. Wiele olejków próbowałam, i serum też. Ten olejek / elixir jest wystarczająco gęsty i tłusty ale nie pozostawia powłoki tłustej. Miałam pół buteleczki z koleżanką na pół ,teraz kupię całe opakowanie. Pięknie pachnie także.
    Zalety:
    • Zapach, działanie, konsystencja
    Wady:
    megi308
    21 maja 2017 o 18:29
    zaskoczenie
    kupiłam ten produkt bez zastanawiania, ponieważ nie było wyboru w sklepie. potrzebowałam natychmiastowej pomocy dla moich suchych końcówek. nie oczekiwałam spektakularnej poprawy kondycji włosów a jedynie szybkiego kamuflażu brzydkich, zniszczonych końców. a jednak! zostałam miło zaskoczona. chwile po aplikacji dwuch kropli eliksiru włosy były sypkie,błyszczące, znikł efekt :sianowatych końcówek", nie były widoczne rozdwojenia. taki wygląd utrzymał się do następnego mycia.
  • 23 marca 2017 o 22:18
    Lubię!
    Po stwierdzeniu, że w końcu czas zadbać o swoje zniszczone włosy, udałam się do Rossmanna w celu zakupu jakiegoś olejku, co by te włosy troszkę "naprawił" :P. Miałam w planach zakup olejku, o którym sporo czytałam, ale kiedy brałam go z półki, w oczy rzucił mi się właśnie olejek z Gliss Kur. Postanowiłam, że zaryzykuje, w końcu pisało na nim, że jest do włosów zniszczonych, więc idealny dla mnie. Używam go po każdym myciu, na włosy osuszone ręcznikiem. Nie spodziewałam się po nim jakiegoś wielkiego wow, ale byłam w błędzie. Olejek sprawdza się idealnie. Miałam problem z odstającymi baby hair - i mogę przyznać, że ten eliksir trochę mi z tym problemem pomógł. Nie obciąża włosów, nie przetłuszcza ich. Ładnie pachnie. Zdecydowanie stał się moim ulubieńcem i na pewno do niego wrócę, jak tylko skończy mi się opakowanie, które - jak już widzę - wystarczy na dość długo. Cena: Ja kupiłam na promocji za 19.99zł. Cena regularna to (o ile się nie mylę) ok. 25zł.
    suzeta
    17 grudnia 2016 o 18:44
    Ekstra.
    Bardzo lubię to serum, używam głównie gdy moje końcówki włosów wołają o pomoc, a tak to wolę "lżejszą" pielęgnację. Plusy : - obłędny zapach, - wystarczy kropelka, większa ilość może obciążyć włosy, - bardzo wydajne ( mi starcza na pół roku, a nawet dłużej, ale nie używam go po każdym myciu włosów), Minusy : - może obciążać włosy jeśli się przesadzi z ilością, Produkt godny wypróbownia. Polecam.
  • 30 listopada 2016 o 10:00
    Serum z odżywczymi olejkami
    Zalety: - ma bardzo mocno odżywczą formułę, sprawia że dobrze się rozprowadza na włosach, nie spływa z nich, idealnie się nadaja do olejowania włosów przed myciem - bardzo przyjemnie olejkowo pachnie - opakowanie jest wygodne i poręczne, nic się nie wylewa, pompka się nie zacina i dozuje niewielką ilość kosmetyku - idealną dla cienkich włosów - ale w miarę potrzeb możemy zwiększać jej ilość - bardzo wygładza włosy - ujarzmia puszenie - ma dobrą cenę Wady: - nakładając należy omijać nasadę włosów bo może obciążać włosy i wzmagać przetłuszczanie - nie nadaje się bez spłukiwania do moich delikatnych włosów bo za bardzo je obciąża