2013-04-26, 07:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Witam się z rana. Daria się obudziła o 7 , zjadła i taki zaciesz  Wielkie oczy jak 5 zł,aż ją nagrałam
http://www.youtube.com/watch?v=5lcweta2SOs 
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Ja bym bardzo chciała posiedzieć rok z Igim no ale niestety wracam do pracy zgodnie z planem nawet jak jutro Tusku przekaże dobre wieści. A dlaczego? A no dlatego że te 60 % mojego wynagrodzenia nas nie urządza. Mamy kredyt mieszkaniowy i zwyczajnie nie dalibyśmy rady finansowo. Gdybym od początku mogła wybierać i byłoby 80 % przez cały rok to bym jeszcze przekalkulowała i zobaczyła a tak to nie ma opcji. Dobrze że chociaż Iguś zostanie z babcią, chociaż to nie to samo co z mamą 
|
No dla nas te 60% to też będzie mało :/ no ale nie mamy kredytu żadnego więc jakoś dalibyśmy radę.
Cytat:
Napisane przez blogerka
ja to samo .. ale uwielbiam to nicnierobienie 
|
Ja teeeeeeeeeeeeeeż 
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
Silver co do spotkania w parku chorzowskim to ja pisałam że też mam blisko  więc jak coś to jestem chętna 
|
No to co dziewczyny???? Lady,Bokeh,Yellow , po majowym łikedzie sie spotkamy?? Trzeba by już ustalić jakiś termin 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
ale od ktorego stycznia? 
|
no właśnie zastanawiam się czy nie od 2014 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Dziewczyny w czym myjecie butelki? W jakimś specjalnym płynie? I wyparzacie za każdym razem? Moja mała wieczorem musi dostać moje mleko z butli bo jest taki cyrk przy piersi  a w dzień daje jej troszkę wody przygotowanej.
|
Ja daję kapkę płynu do naczyń, płuczę dokładnie,no i za każdym razem wyparzam 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Na prawdę jestem podobna do tej aktorki? Przesadzacie 
|
Serio serio   
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna
Pani w MOPS-ie zadbała o to, żeby znaleźć jakiś pierdól, który stanie nam na drodze No ale cóż, spodziewałam się tego. a na 17 było szczepienie. Póki co jest ok, ale tak straaasznie mi go szkoda, jak trzymam go na rękach, gdzie powinien czuć się bezpiecznie, a tu taki zonk- minka w podkówkę i ryk. ale przytuliłam i było w porządku, także chyba się syncio nie gniewa.
Waży 5900, jutro kończy 3 miechy 
Ja już dziś po killerze z Ewką, umyta, po śniadanku i karmię brzdąca, miłego dnia dziewuszki, idę zajrzeć do klubu 
|
U nas już załatwianie becikowego ciągnie się od połowy lutego bo ciągle coś jest nie teges 
za wagę i za skończone 3 miechy
Czas edycji: 2013-04-26 o 07:35
|
|
|