Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-26, 17:38   #4184
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na jodze i się przeforsowałam, chyba zaszkodziło mi robienie świecy, dziś ledwo chodzę, tak mnie boli w krzyżu a w niedzielę mamy Chrzest, mam nadzieję że jakoś mi przejdzie.

Pozdrawiam
Powodzenia na chrzcinach!

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to moja najbliższa rodzina zapomniała o moich imieninach (mąż,rodzice). Teściowa i siostry tż już rano przysłały życzenia.
I miałabym to w dupie tak naprawdę (bo imieniny każda świnia obchodzi) ale 3 dni temu mój brat miał imieniny. I moja mama już dużo predzej kupiła mu prezent (akurat mi na tym nie zależy) i w ten dzień jak do nas przyszedł a ja wyszłam małemu zrobić mleko to mi na ucho szepnęła że on ma dziś imieniny (dobrze że mi powiedziała bo bym nie wiedziała ). I nie chodzi tu o ten fakt imienin bo mogę ich nie obchodzić ale o to że zostałam pominięta - i wychodzi na to że jestem gorsza?

Za to synek od samego rana powitał mnie pięknym szczerbatym uśmiechem i to dla mnie najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać i nikt go nie przebije
Wszystkiego naj naj naj
a co do rodzinki to hmm - dzien sie jeszcze nie skonczyl

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Robaczek pozdrawia ciotki
Ciocia pozdrawia Robaczka! jaki kolorowy stroj, extra!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Wyczułam na jednej piersi guz wielkości orzecha włoskiego. Powiedzcie że to jakiś zator! W mojej najbliższej rodzinie były przypadki nowotworów i mam schiza!
Jak się obawiają zatory?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zator jak cholera!

moj cwaniak naumial sie przelaczac melodyjki w karuzelce dobrze ze jest pilot...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora