2013-04-26, 17:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Napisane przez suzi31
Wczoraj byłam na jodze i się przeforsowałam, chyba zaszkodziło mi robienie świecy, dziś ledwo chodzę, tak mnie boli w krzyżu  a w niedzielę mamy Chrzest, mam nadzieję że jakoś mi przejdzie.
Pozdrawiam 
|
Powodzenia na chrzcinach! 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
A tak w ogóle to moja najbliższa rodzina zapomniała o moich imieninach (mąż,rodzice). Teściowa i siostry tż już rano przysłały życzenia.
I miałabym to w dupie tak naprawdę (bo imieniny każda świnia obchodzi) ale 3 dni temu mój brat miał imieniny. I moja mama już dużo predzej kupiła mu prezent (akurat mi na tym nie zależy) i w ten dzień jak do nas przyszedł a ja wyszłam małemu zrobić mleko to mi na ucho szepnęła że on ma dziś imieniny (dobrze że mi powiedziała bo bym nie wiedziała  ). I nie chodzi tu o ten fakt imienin bo mogę ich nie obchodzić ale o to że zostałam pominięta - i wychodzi na to że jestem gorsza?
Za to synek od samego rana powitał mnie pięknym szczerbatym uśmiechem i to dla mnie najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać  i nikt go nie przebije
|
Wszystkiego naj naj naj 
a co do rodzinki to hmm - dzien sie jeszcze nie skonczyl 
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
Robaczek pozdrawia ciotki 
|
Ciocia pozdrawia Robaczka! jaki kolorowy stroj, extra!
Cytat:
Napisane przez fewcia
Wyczułam na jednej piersi guz wielkości orzecha włoskiego. Powiedzcie że to jakiś zator! W mojej najbliższej rodzinie były przypadki nowotworów i mam schiza! 
Jak się obawiają zatory?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
zator jak cholera! 
moj cwaniak naumial sie przelaczac melodyjki w karuzelce dobrze ze jest pilot...
|
|
|