Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 05:52   #4548
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość

Szajka matury od 7 maja, ale proszę was, trzymajcie kciuki 8maja, wtedy jest matma, a ja jestem taki matoł z matmy że nawet to elitarne LO mi nie pomogło
Gdyby nie matma martwiłabym się jak zdam, a nie czy w ogóle zdam..

Mój TŻ na obczyźnie, u tych ruskich kacapów jest juz tydzień i będzie jeszcze następny. Boże, jak ja nienawidzę tej jego pracy.. Wystrzeliłabym te kolejki na granicach w kosmos, nic tylko bombe podłozyć..
.
Będę wysyłać mnóstwo pozytywnych fluidów 8. maja. Myślę,że matura będzie łatwa, takie mam przeczucie
Co do TŻ-współczuję. Ja też nienawidzę jak mój wyjeżdża w delegacje!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Bijkora, nie ryzykowałabym, jak Cię złapią, to wszyscy piszący z Tobą mają przesrane... U nas nikt nawet nie próbował ściągać, bo była solidarność, ludzie wiedzieli, że jak wtopią, to na całego i wszyscy będą wtedy przegrani... Dlatego nikt nic nie przemycał, ani ściąg, ani długopisów, ani nic innego... Jedynie kalkulatory, ale to akurat można... A matmy się nie bój, dostajecie kartę wzorów, w której jest WSZYSTKO.
Otóż to! Przygotowałam już mnóstwo maturzystów do egzaminu z matmy i każdy po fakcie mówił, że wystarczy mieć jakieś podstawy, bo reszta jest we wzorach. Podstawowa matura na prawdę jest ok.

Cytat:
Ja tam uważam, że bardzo dobrze, że jest obowiązkowa. Matma przydaje się zawsze i wszędzie, warto mieć ją opanowaną chociaż w podstawowym stopniu... Rozwija umysł i pomaga w wielu sprawach.

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Hej
Niestety w temat nie dam rady się wbić, nie nadgonię Was ...
Chciałam tylko się pochwalić, że Weronisia już jest ochrzcona, wszystko poszło super, imprezka udana
za udane chrzciny

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
błagam, z tym kluczem to jakas pieprz.....a żenada jest.... ja miałam z ang 85 a z polskiego 70 przez wypracowanie
a co do matmy- mało brakło a w liceum bym kiblowała przez nią moja znajomosc matematyki zamyka sie na liczeniu, ułamkach i proporcjach Fewcia- wybacz i dlatego zdałam mature, ze matma była nieobowiązkowa
bede trzymac kciukasy
wybaczam
Ja kocham matmę (nie bijcie) i już pisałam, że jak Niunia ma lepszy dzień to wyciągam książki ze studiów i robię zadania z analizy czy algebry

Cytat:
Illusion, niestety, teraz są ostre przepisy - jak złapią kogoś na sali ze ściągą, albo komuś chociażby bzyknie telefon w kieszeni, to egzamin zostaje przerwany i wszyscy obecni na sali mają unieważniony, trzeba podejść w drugim terminie. Dlatego u nas nikt nie ryzykował, wszyscy zostawiali telefony u woźnych, torebki, wszystko, tylko zwykły długopis w rękę, ołówek, ewentualnie kalkulator i tyle.

A te klucze to jest masakra. Ja nie robię błędów (i strasznie mnie drażnią, nawet tu, na forum, ale już nic nie mówię ), potrafię dobrze pisać, a w klucz nigdy się nie umiałam wpasować. Bez sensu to jest, naprawdę...
mnie błędy ortograficzne rażą światłem neonowym!
Co do klucza, jeśli chodzi o część humanistyczną, to pamiętajcie, że dużo zależy od sprawdzającego. Może coś uznać na korzyść ucznia, bądź na niekorzyść.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kochane jestescie, dziekujemy za zyczenia!

Maz zrobil mi niespodziewajke
Malego szanowna pani t.pilnowala, a my wybylismy na 3godz do restauracji, zamowilismy przystawki, potem danie glowne z lampeczka wina, a na koniec bezalkoholowego drinka.
Dziewczyny, ale jak maz to zalatwil skubaniec - nasz stolik na samym koncu sali, odgrodzony takim bambusowym parawanem od reszty stolikow, bialy obrus zastawa swieczki nie zdazylam siasc a kelnerka przynosi bukiet kwiatow daje mezowi a on mi wrecza ahhh jak ja kocham tego łośka mojego
Bylo cudownie, pierwszy raz od ponad roku gdzies sami wyszlismy, co sie nagadalismy, nasmialismy, to nasze, ahhhhh....

Pietraszko musial dostac porcje mm na dobranoc bo nie zdazylam z cycem dobiec, a jak sciagam laktatorem to niecale 50ml uzbieralam z dwoch cycow..... Ale mam nadzieje, ze jedna porcja mu nie zaszkodzi? Ani mojej laktacji?????? Bo sie martwie teraz i mam wyrzuty sumienia.....

Chrzciny robimy u mojej mamy ale tylko kawa i ciasto, niech spadaja nie bede sie prosic o nic, mi przykrosci tesciowka nie robi tylko mezowi.

Wpadlam wam tylko napisac a teraz lecim ogladac film z wesela

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mega wspaniała niespodzianka!
Co do chrzcin - bardzo dobrze zrobiliście! A t. przyjdzie??

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Ale milo
I gratulacje rocznicy, abyście w każda kolejna byli jeszcze szczęśliwsi
Lady a powiedz, który ślub uznajecie do świętowania rocznicy, ten pierwszy cywilny czy kościelny ? Bo u nas tez 2 daty bedą i już teraz się zastanawiamy
Nie zastanawiajcie się tylko świętujcie dwa razy

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
My w sumie w dość "pospolity" sposób się poznaliśmy, poznaliśmy się na studiach podyplomowych w stolicy
A my... ech... M. pracował w szkole, w której ja robiłam kurs kosmetyczny. Był marketingowcem. Chciałam jechać na konkurs, ale On coś zagmatwał i nie było już miejsc. I tak mnie przepraszał, że jesteśmy małżeństwem i mamy Blaneczkę

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Fewcia odpoczęłaś troszkę? Mam nadzieję, że ukradłaś w weekend trochę snu
Niestety nie... w piątek zjadłam naleśniki, dwa tylko, ale na Niuni to się odbiło bardzo... Ciężkie trzy noce za nami. Ale dziękuję, że pytasz

aaa... miałam jeszcze napisać, Bijkora, ja bym nie jechała. Mamy wesela w wakacje i zastanawiam się jak ja zostawię Blankę na tyle godzin samą, tzn. beze mnie...Już o powrocie do pracy na 12h nie wspomnę..
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora