|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
![]()
co do liceuów to..... ja tez skonczylam ogólniaka, humanistyczny profil, studia mgr historyczne pedagogika
![]() a ze w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem to tyle lat edukacji mozna sobie w tyłek wsadzic. ewentualnie na sciane dyplom powiesic ![]() mój brat wlasnie mature bedzie pisał, niby po ogólniaku tez, ale- klasa policyjno-prawna. kursy policyjne, strazackie, pierwszopomocowe, wojskowe przeszkolenie w jednostce w kielcach, ma zaswiadczenie o przygotowaniu do wyjazdu na misje.... jakis punkt zaczepienia jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z pracą - zawsze możesz coś mejkapami dorobić ![]() A tak na bardzo odległość to moja koleżanka też - ona południe, on północ kraju, przyjechał tu do niej, brali ślub tydzień przed nami :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
W nocy leci ciurkiem, a przed karmieniem jal.ścianę to też, czasem jak Mała puści w trakcie jedzenia to strumień sika, tylko chyba szybko się kończy i wtedy wrzask.
#4504 |
Wtajemniczenie
|
Moi rodzice też daleko od siebie mieszkali, jakieś 500 km. A i interneta wtedy nie było więc wszystko możliwe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Kurde to jakoś mi się nie wydaje żebyś miała tak mało mleka żeby nie starczało skoro jest tak jak piszesz. Nie wiem o co może chodzić...
#4505 |
Zakorzenienie
|
Szaja, to widzisz, ja i Twoja koleżanka jesteśmy dowodami na to, że jak się chce, to można wszystko!
![]() A co do makijaży, to taaaak, jasna sprawa, ja sobie dorabiam, w sezonie studniówkowym zarobiłam ponad 500zł, a teraz mam już zaklepane 4 ślubne makijaże. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mam takie 3 fajne długopisy o takie: http://allegro.pl/dlugopis-nie-sciag...188943402.html więc jakieś zadania z matmy mi się tam zmieszczą, a na geografię muszę sobie wypisać po kolei ery,jakieś gleby . Ale ciiiiii... ![]() ![]() Szajka matury od 7 maja, ale proszę was, trzymajcie kciuki 8maja, wtedy jest matma, a ja jestem taki matoł z matmy że nawet to elitarne LO mi nie pomogło ![]() Gdyby nie matma martwiłabym się jak zdam, a nie czy w ogóle zdam.. Mój TŻ na obczyźnie, u tych ruskich kacapów jest juz tydzień i będzie jeszcze następny. Boże, jak ja nienawidzę tej jego pracy.. Wystrzeliłabym te kolejki na granicach w kosmos, nic tylko bombe podłozyć.. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Mój profil historia-angielski, 4 historie w tygodniu a 6 angielskich. To wstyd żebym ja z tych próbnych matur miała z polskiego ledwo 50%, a angielski na 90%, ale tak to jest jak zawsze nie mogę trafić w klucz i plotę głupoty,nie raz tak było że na wypracowaniu np przez całą strone a4 miałam tylko jedno trafienie w klucz. Oj, żałosne..
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Bijkora, nie ryzykowałabym, jak Cię złapią, to wszyscy piszący z Tobą mają przesrane...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Ja tam uważam, że bardzo dobrze, że jest obowiązkowa. Matma przydaje się zawsze i wszędzie, warto mieć ją opanowaną chociaż w podstawowym stopniu... Rozwija umysł i pomaga w wielu sprawach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
Hej Bojcory.
![]() ![]() Za nami kolejny weekend zapraszania, a więc jeżdżenie i jeszcze raz jeżdżenie. ![]() Pola przyszalała tej nocy, bo spała od 22.30 do 6 ![]() ![]() Nadrobię Was jutro, a teraz idę w kimono, bo padam na twarz. Ciśnienie chyba poniżej stanu krytycznego. ![]() Pa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Idę spać laseczki ![]()
![]() |
#4513 |
Konto usunięte
|
Bijkora, ja w ogóle z całego serca ci współczuję że musisz zdawać, dobrze, że to tylko raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Niestety w temat nie dam rady się wbić, nie nadgonię Was ... Chciałam tylko się pochwalić, że Weronisia już jest ochrzcona, wszystko poszło super, imprezka udana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do matmy- mało brakło a w liceum bym kiblowała przez nią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bede trzymac kciukasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała na maturze matme obowiązkową to napewno bym oblała.
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
o to to
![]() ![]() ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
Illusion, niestety, teraz są ostre przepisy - jak złapią kogoś na sali ze ściągą, albo komuś chociażby bzyknie telefon w kieszeni, to egzamin zostaje przerwany i wszyscy obecni na sali mają unieważniony, trzeba podejść w drugim terminie. Dlatego u nas nikt nie ryzykował, wszyscy zostawiali telefony u woźnych, torebki, wszystko, tylko zwykły długopis w rękę, ołówek, ewentualnie kalkulator i tyle.
A te klucze to jest masakra. Ja nie robię błędów (i strasznie mnie drażnią, nawet tu, na forum, ale już nic nie mówię ![]() ![]() Szaja, haha, ja też bimbałam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Idę spać kobitki. Do jutra
![]()
#4520 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny, kochane jestescie, dziekujemy za zyczenia!
![]() Maz zrobil mi niespodziewajke ![]() Malego szanowna pani t.pilnowala, a my wybylismy na 3godz do restauracji, zamowilismy przystawki, potem danie glowne z lampeczka wina, a na koniec bezalkoholowego drinka. Dziewczyny, ale jak maz to zalatwil skubaniec - nasz stolik na samym koncu sali, odgrodzony takim bambusowym parawanem od reszty stolikow, bialy obrus zastawa swieczki nie zdazylam siasc a kelnerka przynosi bukiet kwiatow daje mezowi a on mi wrecza ![]() ![]() Bylo cudownie, pierwszy raz od ponad roku gdzies sami wyszlismy, co sie nagadalismy, nasmialismy, to nasze, ahhhhh.... Pietraszko musial dostac porcje mm na dobranoc bo nie zdazylam z cycem dobiec, a jak sciagam laktatorem to niecale 50ml uzbieralam z dwoch cycow..... Ale mam nadzieje, ze jedna porcja mu nie zaszkodzi? Ani mojej laktacji?????? Bo sie martwie teraz i mam wyrzuty sumienia..... Chrzciny robimy u mojej mamy ale tylko kawa i ciasto, niech spadaja nie bede sie prosic o nic, mi przykrosci tesciowka nie robi tylko mezowi. Wpadlam wam tylko napisac a teraz lecim ogladac film z wesela ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4521 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas nie ma czegoś takiego jak u was, u nas to każdy sam, nikt się innymi nie przejmuje, same snoby, dzieci bogatych rodziców itp.. Cytat:
Nie wiążę z tym przyszłości, a oblać mogę..
![]() |
#4522 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
brawa dla tz ![]()
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Jeeestem. Nadrobiłam!
A zjazd na studiach przeżylam, ufff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale męzus romantyczny, ho ho ho ![]() zebyscie tylko w tej romantycznosci sie nie zatracili bo w poczekalni sie zadomowisz i dla nas braknie ci czasu ![]() swietna niepodziewajka ![]() musze isc spac, ale mi sie nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Little-o widzę że i ty francuskiego liznęłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Co do skończonych szkół-ja po technikum chemicznym ale egzamin (bardzo trudny z resztą) zawaliłam więc tytułu nie mam. W gruncie rzeczy zabrakło mi chyba 10pkt żeby zdać(ale przygotowanie i podejście nauczycieli mieliśmy fatalne-widać nawet po zdawalności(1osoba) ).
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
Lady Powiem szczerzę, zazdroszczę! Niedługo my mamy 2rocznicę
![]() Ale będę ja obchodzić jak zwykle sama... ![]() Nie powiedziałam wam! TŻ zaproponował mi żebym po maturze pojechała z nim w trasę do Rumunii. To by wyszło jakieś 4 dni. Rozmawiałam z mamą na ten temat. Powiedziała mi że, fajna sprawa i powinnam odpocząć po tych wszystkich przeżyciach tego roku, że chetnie zajmie się Smrodkiem. Jednak ja mam wątpliwości. Chciałabym bardzo, ale chyba nie umiem zostawić Nadii. Nie chcę żeby sobie w domu pomysleli czegoś w stylu " zrobiła dziecko, a teraz dziadki wychowują"Mam jakies wyrzuty.Juz sama nie wiem co robić
#4528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Konto usunięte
|
Bijkora, ja bym wprost z mamą porozmawiała - że masz takie i takie wątpliwości
![]() Pisałam wam? chcę Agatce na 3 utodziny (17 maja) zrobić domek dla lalek w końcu, a mebelki jednak drewniane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
ale nas duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.