Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 20:42   #4501
sylwietta1988
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

co do liceuów to..... ja tez skonczylam ogólniaka, humanistyczny profil, studia mgr historyczne pedagogika
a ze w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem to tyle lat edukacji mozna sobie w tyłek wsadzic. ewentualnie na sciane dyplom powiesic
mój brat wlasnie mature bedzie pisał, niby po ogólniaku tez, ale- klasa policyjno-prawna. kursy policyjne, strazackie, pierwszopomocowe, wojskowe przeszkolenie w jednostce w kielcach, ma zaswiadczenie o przygotowaniu do wyjazdu na misje.... jakis punkt zaczepienia jest
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:45   #4502
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Bokeh, zazdroszczę właśnie tego! Liceum ogólnokształcące jest do dupy. Ale trudno, teraz i tak robię studia, więc to już nie ma znaczenia... A do pracy się póki co nie wybieram... Bo jak?

Szaja
, na portalu fotka.pl , 6 lat temu. Najpierw gadu gadu przez rok prawie (od października do lipca), potem przyjechał do mnie i strzeliło jak grom z niebios.
Mnie 7,5 roku temu zaczepił na gg mało tego, okazało się, że moja dobra koleżanka kupluje się z jego siostrą (więc nie bałam sięspotkania - od razu wywiad zrobiłam, hehe), ogólnie z jego osiedla/ulicy znałam bardzo wiele osób (większość z rocznika tej siostry z jej klasy w dodatku), na tej samej ulicy mieszka mój bardzo były, z tego samego rocznika co mąż jest i... kilka dni młodszy tylko na szczęście nie do jednej, a do równoległych klas w podstawówce chodzili

a z pracą - zawsze możesz coś mejkapami dorobić

A tak na bardzo odległość to moja koleżanka też - ona południe, on północ kraju, przyjechał tu do niej, brali ślub tydzień przed nami :d
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:47   #4503
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby skakanie na skakance miało jakiś wpływ
A jak laktatorem odciągasz to leci?
W nocy leci ciurkiem, a przed karmieniem jal.ścianę to też, czasem jak Mała puści w trakcie jedzenia to strumień sika, tylko chyba szybko się kończy i wtedy wrzask.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:50   #4504
ILLUSION
Wtajemniczenie

Moi rodzice też daleko od siebie mieszkali, jakieś 500 km. A i interneta wtedy nie było więc wszystko możliwe

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
W nocy leci ciurkiem, a przed karmieniem jal.ścianę to też, czasem jak Mała puści w trakcie jedzenia to strumień sika, tylko chyba szybko się kończy i wtedy wrzask.
Kurde to jakoś mi się nie wydaje żebyś miała tak mało mleka żeby nie starczało skoro jest tak jak piszesz. Nie wiem o co może chodzić...
Stary 2013-04-28, 20:51   #4505
BlackSanctum
Zakorzenienie

Szaja, to widzisz, ja i Twoja koleżanka jesteśmy dowodami na to, że jak się chce, to można wszystko!

A co do makijaży, to taaaak, jasna sprawa, ja sobie dorabiam, w sezonie studniówkowym zarobiłam ponad 500zł, a teraz mam już zaklepane 4 ślubne makijaże. Każdy po 100.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:56   #4506
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
A co? Odpoczynek od nauki dzisiaj?
To przyznaj się teraz...cykasz się trochę? Ściągi porobione?
Dzisiaj odpoczynek Teraz takie przepisy ze strach ściągi wyjmować
Ale mam takie 3 fajne długopisy o takie: http://allegro.pl/dlugopis-nie-sciag...188943402.html
więc jakieś zadania z matmy mi się tam zmieszczą, a na geografię muszę sobie wypisać po kolei ery,jakieś gleby . Ale ciiiiii... Będę produkowac na bieżąco

Szajka matury od 7 maja, ale proszę was, trzymajcie kciuki 8maja, wtedy jest matma, a ja jestem taki matoł z matmy że nawet to elitarne LO mi nie pomogło
Gdyby nie matma martwiłabym się jak zdam, a nie czy w ogóle zdam..

Mój TŻ na obczyźnie, u tych ruskich kacapów jest juz tydzień i będzie jeszcze następny. Boże, jak ja nienawidzę tej jego pracy.. Wystrzeliłabym te kolejki na granicach w kosmos, nic tylko bombe podłozyć..

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
co do liceuów to..... ja tez skonczylam ogólniaka, humanistyczny profil, studia mgr historyczne pedagogika
a ze w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem to tyle lat edukacji mozna sobie w tyłek wsadzic. ewentualnie na sciane dyplom powiesic
mój brat wlasnie mature bedzie pisał, niby po ogólniaku tez, ale- klasa policyjno-prawna. kursy policyjne, strazackie, pierwszopomocowe, wojskowe przeszkolenie w jednostce w kielcach, ma zaswiadczenie o przygotowaniu do wyjazdu na misje.... jakis punkt zaczepienia jest
Ferdek

Mój profil historia-angielski, 4 historie w tygodniu a 6 angielskich.
To wstyd żebym ja z tych próbnych matur miała z polskiego ledwo 50%, a angielski na 90%, ale tak to jest jak zawsze nie mogę trafić w klucz i plotę głupoty,nie raz tak było że na wypracowaniu np przez całą strone a4 miałam tylko jedno trafienie w klucz. Oj, żałosne..

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-28, 20:57   #4507
BlackSanctum
Zakorzenienie

Bijkora, nie ryzykowałabym, jak Cię złapią, to wszyscy piszący z Tobą mają przesrane... U nas nikt nawet nie próbował ściągać, bo była solidarność, ludzie wiedzieli, że jak wtopią, to na całego i wszyscy będą wtedy przegrani... Dlatego nikt nic nie przemycał, ani ściąg, ani długopisów, ani nic innego... Jedynie kalkulatory, ale to akurat można... A matmy się nie bój, dostajecie kartę wzorów, w której jest WSZYSTKO.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 20:57   #4508
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ale mam takie 3 fajne długopisy o takie: http://allegro.pl/dlugopis-nie-sciag...188943402.html
więc jakieś zadania z matmy mi się tam zmieszczą, a na geografię muszę sobie wypisać po kolei ery,jakieś gleby . Ale ciiiiii... Będę produkowac na bieżąco

Szajka matury od 7 maja, ale proszę was, trzymajcie kciuki 8maja, wtedy jest matma, a ja jestem taki matoł z matmy że nawet to elitarne LO mi nie pomogło

Mój TŻ na obczyźnie, u tych ruskich kacapów jest juz tydzień i będzie jeszcze następny. Boże, jak ja nienawidzę tej jego pracy.. Wystrzeliłabym te kolejki na granicach w kosmos, nic tylko bombe podłozyć..
Czego to ludzie nie wymyślą. W moich czasach chyba takich cudów nie było A co do matmy to też bym się stresowała,na szczęście ja nie musiałam. Kto to wymyślił żeby obowiązkowa była
Stary 2013-04-28, 20:59   #4509
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja tam uważam, że bardzo dobrze, że jest obowiązkowa. Matma przydaje się zawsze i wszędzie, warto mieć ją opanowaną chociaż w podstawowym stopniu... Rozwija umysł i pomaga w wielu sprawach.
Stary 2013-04-28, 21:00   #4510
Wisienka_0809
Rozeznanie

Hej Bojcory.

Za nami kolejny weekend zapraszania, a więc jeżdżenie i jeszcze raz jeżdżenie.

Pola przyszalała tej nocy, bo spała od 22.30 do 6, po tygodniu przerwy jej wróciło, zobaczymy na jak długo. A jak zjadła, to jeszcze do 7.30 pospała.

Nadrobię Was jutro, a teraz idę w kimono, bo padam na twarz. Ciśnienie chyba poniżej stanu krytycznego.

Pa!
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:00   #4511
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Bijkora, nie ryzykowałabym, jak Cię złapią, to wszyscy piszący z Tobą mają przesrane... U nas nikt nawet nie próbował ściągać, bo była solidarność, ludzie wiedzieli, że jak wtopią, to na całego i wszyscy będą wtedy przegrani... Dlatego nikt nic nie przemycał, ani ściąg, ani długopisów, ani nic innego... Jedynie kalkulatory, ale to akurat można... A matmy się nie bój, dostajecie kartę wzorów, w której jest WSZYSTKO.
Az tak? Za moich czasów to ściągi fruwały a ludziom ledwo marynarki się dopinały. No ale ja to jeszcze z czasów starej matury, nie było zewnętrznych komisji i żadnych kluczy odpowiedzi nie było. Z polskiego pisało się po prostu wypracowanie na jeden z trzech tematów i tyle...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:01   #4512
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A co do makijaży, to taaaak, jasna sprawa, ja sobie dorabiam, w sezonie studniówkowym zarobiłam ponad 500zł, a teraz mam już zaklepane 4 ślubne makijaże. Każdy po 100.
Ooo jak super!

Cytat:
Gdyby nie matma martwiłabym się jak zdam, a nie czy w ogóle zdam.
A więc 8 maja KCIUKI będą zacisnięte.

Idę spać laseczki
Stary 2013-04-28, 21:02   #4513
Konto usunięte

Bijkora, ja w ogóle z całego serca ci współczuję że musisz zdawać, dobrze, że to tylko raz dla mnie matura była koszmarem, ja ogólnie w lo bimbałam ile się da, po czym poszlam na studia i co? jako jedyna miałam 5 na dyplomie z obrony na lic. i na mgr bo poszłam, bo chciałam, a nie z musu. A w lo było "musisz", a to na mnie działa jak płachta na byka
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:03   #4514
suzi31
Raczkowanie

Hej
Niestety w temat nie dam rady się wbić, nie nadgonię Was ...
Chciałam tylko się pochwalić, że Weronisia już jest ochrzcona, wszystko poszło super, imprezka udana
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:03   #4515
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Ferdek

Mój profil historia-angielski, 4 historie w tygodniu a 6 angielskich.
To wstyd żebym ja z tych próbnych matur miała z polskiego ledwo 50%, a angielski na 90%, ale tak to jest jak zawsze nie mogę trafić w klucz i plotę głupoty,nie raz tak było że na wypracowaniu np przez całą strone a4 miałam tylko jedno trafienie w klucz. Oj, żałosne..
błagam, z tym kluczem to jakas pieprz.....a żenada jest.... ja miałam z ang 85 a z polskiego 70 przez wypracowanie
a co do matmy- mało brakło a w liceum bym kiblowała przez nią moja znajomosc matematyki zamyka sie na liczeniu, ułamkach i proporcjach Fewcia- wybacz i dlatego zdałam mature, ze matma była nieobowiązkowa
bede trzymac kciukasy
Stary 2013-04-28, 21:05   #4516
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Czego to ludzie nie wymyślą. W moich czasach chyba takich cudów nie było A co do matmy to też bym się stresowała,na szczęście ja nie musiałam. Kto to wymyślił żeby obowiązkowa była
Zgadzam się Matma....brrrrrrrr
Gdybym miała na maturze matme obowiązkową to napewno bym oblała.
Stary 2013-04-28, 21:06   #4517
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
i dlatego zdałam mature, ze matma była nieobowiązkowa
o to to u mnie to samo za to z polskiego miałam piąteczkę (ja stara jestem, u mnie żadnych procentów nie było tylko oceny )
Stary 2013-04-28, 21:07   #4518
BlackSanctum
Zakorzenienie

Illusion, niestety, teraz są ostre przepisy - jak złapią kogoś na sali ze ściągą, albo komuś chociażby bzyknie telefon w kieszeni, to egzamin zostaje przerwany i wszyscy obecni na sali mają unieważniony, trzeba podejść w drugim terminie. Dlatego u nas nikt nie ryzykował, wszyscy zostawiali telefony u woźnych, torebki, wszystko, tylko zwykły długopis w rękę, ołówek, ewentualnie kalkulator i tyle.

A te klucze to jest masakra. Ja nie robię błędów (i strasznie mnie drażnią, nawet tu, na forum, ale już nic nie mówię ), potrafię dobrze pisać, a w klucz nigdy się nie umiałam wpasować. Bez sensu to jest, naprawdę...

Szaja, haha, ja też bimbałam. Miałam opuszczone 150 godzin chyba. Ale co z tego, jak wszystkie usprawiedliwione (sama sobie pisałam, bo u nas nawet powyżej 18. roku życia rodzice musieli usprawiedliwiać, to podrabiałam ojca podpis ), a koniec końców - zachowanie "dobre". Bardzo mało się ogólnie uczyłam, ale skończyłam całkiem nieźle, bo ja mam bardzo dobrą pamięć, czasem uczyłam się na historię do odpowiedzi przez 5minutową przerwę - 3 tematy, każdy po 2-3 strony, i odpowiadałam na 5.
Stary 2013-04-28, 21:09   #4519
ILLUSION
Wtajemniczenie

Idę spać kobitki. Do jutra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:09   #4520
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Dziewczyny, kochane jestescie, dziekujemy za zyczenia!

Maz zrobil mi niespodziewajke
Malego szanowna pani t.pilnowala, a my wybylismy na 3godz do restauracji, zamowilismy przystawki, potem danie glowne z lampeczka wina, a na koniec bezalkoholowego drinka.
Dziewczyny, ale jak maz to zalatwil skubaniec - nasz stolik na samym koncu sali, odgrodzony takim bambusowym parawanem od reszty stolikow, bialy obrus zastawa swieczki nie zdazylam siasc a kelnerka przynosi bukiet kwiatow daje mezowi a on mi wrecza ahhh jak ja kocham tego łośka mojego
Bylo cudownie, pierwszy raz od ponad roku gdzies sami wyszlismy, co sie nagadalismy, nasmialismy, to nasze, ahhhhh....

Pietraszko musial dostac porcje mm na dobranoc bo nie zdazylam z cycem dobiec, a jak sciagam laktatorem to niecale 50ml uzbieralam z dwoch cycow..... Ale mam nadzieje, ze jedna porcja mu nie zaszkodzi? Ani mojej laktacji?????? Bo sie martwie teraz i mam wyrzuty sumienia.....

Chrzciny robimy u mojej mamy ale tylko kawa i ciasto, niech spadaja nie bede sie prosic o nic, mi przykrosci tesciowka nie robi tylko mezowi.

Wpadlam wam tylko napisac a teraz lecim ogladac film z wesela

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:13   #4521
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Wiadomo że jak będę gdzieś przed komisją to długopisów nie będę uzywać, ale jak pod koniec moze mi się udać to czemu nie.
U nas nie ma czegoś takiego jak u was, u nas to każdy sam, nikt się innymi nie przejmuje, same snoby, dzieci bogatych rodziców itp..

Cytat:
Ja tam uważam, że bardzo dobrze, że jest obowiązkowa. Matma przydaje się zawsze i wszędzie, warto mieć ją opanowaną chociaż w podstawowym stopniu... Rozwija umysł i pomaga w wielu sprawach.
W podstawowym stopniu mam opanowaną. Mnożyć, dzielić, dodawać i odejmowac umiem, ułamki, procenty tez, a to sa podstawy. Uważam że trygonometria, równania, nierówności, figury,algebra, w zyciu jest mi do niczego nie potrzebna.
Nie wiążę z tym przyszłości, a oblać mogę..

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-28, 21:15   #4522
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Malego szanowna pani t.pilnowala, a my wybylismy na 3godz do restauracji, zamowilismy przystawki, potem danie glowne z lampeczka wina, a na koniec bezalkoholowego drinka.
Dziewczyny, ale jak maz to zalatwil skubaniec - nasz stolik na samym koncu sali, odgrodzony takim bambusowym parawanem od reszty stolikow, bialy obrus zastawa swieczki nie zdazylam siasc a kelnerka przynosi bukiet kwiatow daje mezowi a on mi wrecza ahhh jak ja kocham tego łośka mojego
Bylo cudownie, pierwszy raz od ponad roku gdzies sami wyszlismy, co sie nagadalismy, nasmialismy, to nasze, ahhhhh....

Pietraszko musial dostac porcje mm na dobranoc bo nie zdazylam z cycem dobiec, a jak sciagam laktatorem to niecale 50ml uzbieralam z dwoch cycow..... Ale mam nadzieje, ze jedna porcja mu nie zaszkodzi? Ani mojej laktacji?????? Bo sie martwie teraz i mam wyrzuty sumienia.....

Chrzciny robimy u mojej mamy ale tylko kawa i ciasto, niech spadaja nie bede sie prosic o nic, mi przykrosci tesciowka nie robi tylko mezowi.

brawa dla tz
Stary 2013-04-28, 21:17   #4523
Debrah
Zakorzenienie

Jeeestem. Nadrobiłam!
A zjazd na studiach przeżylam, ufff
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:20   #4524
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

co do pogrubionego- i bardzo dobrze!
ale męzus romantyczny, ho ho ho
zebyscie tylko w tej romantycznosci sie nie zatracili bo w poczekalni sie zadomowisz i dla nas braknie ci czasu
swietna niepodziewajka

musze isc spac, ale mi sie nie chce
Stary 2013-04-28, 21:21   #4525
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Gratulacje za 4 miesiąc

Oj, a ja tu z takim newsem wyskakuje, a dla Was to już nic nowego O ja głupia a myślałam, że to nowość no ale tak to jest jak nie jestem zawsze na bierząco z czytaniem i pisaniem to mam za swoje. Ale przynajmniej wiem, że jest ok.
A jak to ząbkowanie przechodziło jeśli można wiedziec?? Nawet jak już był ten temat to plisss proszę o małą powtórkę
Już Ci mówię kochana... Ale żadnej nowości nie odkryje zapewne Wszystko to co dotyczy ząbkowania napewno wyczytałaś w necie. U nas wygląda to tak: mały marudny czasami (ale uważam że i tak dobrze to znosi) ślinotok niesamowity, wszystko ląduje w buzi (rękę ręką popycha i dziwi się czemu obie na raz nie chcą wejść ) nawet pieluszke i ubrania wciąga a jak już za bardzo mu doskwiera to jest płacz+pakowanie rączek nerwowo(najchętniej by je obgryzł). Ogólnie radzimy sobie żelem (jak mu smaruje to muszę uważać żeby nie wszamał mi palców ) daje gryzaki do gryzienia. Dzielnie to znosimy-jeden wyszedł drugi się pcha.Aha No i zauważyłam że w nocy się często budzi bo ewidentnie coś mu dokucza (w tym wypadku ząbki).

Little-o widzę że i ty francuskiego liznęłaś ja "tyż" lecz nie wiele pamiętam z lekcji za to liczyć do dziś potrafię

Co do skończonych szkół-ja po technikum chemicznym ale egzamin (bardzo trudny z resztą) zawaliłam więc tytułu nie mam. W gruncie rzeczy zabrakło mi chyba 10pkt żeby zdać(ale przygotowanie i podejście nauczycieli mieliśmy fatalne-widać nawet po zdawalności(1osoba) ).
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:29   #4526
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Little-o widzę że i ty francuskiego liznęłaś ja "tyż" lecz nie wiele pamiętam z lekcji za to liczyć do dziś potrafię
dołączam sie do grona 3 lata liceum ale parlałam elegancko, a teraz ni w ząb bym sie nie dogadała ba, nawet bym nie zrozumiała... pojedyncze słowka mi zostały, nazwy dni, miesiecy, liczenie- brak kontaktu z jezykiem robi swoje a ja kochalam francuski
Stary 2013-04-28, 21:29   #4527
bijkora
Rozeznanie

Lady Powiem szczerzę, zazdroszczę! Niedługo my mamy 2rocznicę
Ale będę ja obchodzić jak zwykle sama...

Nie powiedziałam wam! TŻ zaproponował mi żebym po maturze pojechała z nim w trasę do Rumunii. To by wyszło jakieś 4 dni. Rozmawiałam z mamą na ten temat. Powiedziała mi że, fajna sprawa i powinnam odpocząć po tych wszystkich przeżyciach tego roku, że chetnie zajmie się Smrodkiem.
Jednak ja mam wątpliwości. Chciałabym bardzo, ale chyba nie umiem zostawić Nadii. Nie chcę żeby sobie w domu pomysleli czegoś w stylu " zrobiła dziecko, a teraz dziadki wychowują"Mam jakies wyrzuty.Juz sama nie wiem co robić

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-28, 21:30   #4528
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Szaja, to widzisz, ja i Twoja koleżanka jesteśmy dowodami na to, że jak się chce, to można wszystko!

U nas tez prawie 400 km odległości, potwierdzam,ze się da dojezdzalismy do siebie przez 15 miesięcy i w tym czasie tylko raz zdarzyło się, ze nie widzieliśmy się 2 tyg, kosztowało nas to dużo...zdrowia i kasy,zwłaszcza tz bo to on głownie dojezdzal.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:33   #4529
Konto usunięte

Bijkora, ja bym wprost z mamą porozmawiała - że masz takie i takie wątpliwości

Pisałam wam? chcę Agatce na 3 utodziny (17 maja) zrobić domek dla lalek w końcu, a mebelki jednak drewniane
Stary 2013-04-28, 21:35   #4530
sylwietta1988
Zakorzenienie

ale nas duzo ale ja juz uciekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości