|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Cytat:
Napisane przez nouvelle90
Ok, wylaszczyłam się to mogę iść na potańcówę  Wzięłabym mojego współlokatora "kochanego", był bardzo entuzjastyczny co do tego pomysłu i nawet próbował się pozbyć dzisiejszej nocki w pracy, no ale się nie udało, także idę tylko z przyjaciółką 
|
wyhaczyłaś jakieś ciacho?
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
Cytat:
Napisane przez teacherka
Teraz już ciacho rabarbarowe siedzi w piekarniku. Mmmmmm
|
daj!
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
Cytat:
Napisane przez teacherka
U mnei też dzisiaj się okropnie popsuła pogoda... 
|
u nas tak lało, że poprosiłam koleżankę od podwózkę na kręgle, bo bez kaloszy to nie ma co. mega kałuże i ulewa była wieczorem w sobotę:|
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes
Ach no i umowa z DJem podpisana  Siedzieliśmy z nim prawie godzinę...ale gaduła  Rzucił kilka fajnych pomysłów do przemyślenia 
|
coraz poważniej się robi
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------
Cytat:
C
teacherka - aparat mam w Pzn także nie pochwalę się Wam teraz moimi majteczkami 
|

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Talullah
Tusiamar - gratulacje z okazji rocznicy  i gratulacje z okazji pracy 
A co do motoru to sprzedajcie. Sama sie nawet zastanawialam czy nie zrobic prawka i nie kupic na 30 urodziny ale nie dalej jak tydzien temu bylam na pobraniu u 18 - latki z motoru (pasazerka bez kasku) - zderzenie czolowe z osobowka, durne szybkie wyprzedzanie. Niestety w wiekszosci przypadkow wypadek jest z winy motoru, nie samochodu - a gina i sa pokrzywdzeni niewinni ludzie. Sezon sie zaczal.
|
dziękuję postaram się dożyć złotych godów
zapadła decyzja, że sprzedajemy motor, bo kupiliśmy auto ponad budżet i się oszczędności nagle skurczyły za dobra jestem dla męża:| ale traktujemy to jako prezent na pierwszą rocznicę ślubu choć nie wiem dla kogo ten prezent bardziej 
my jeździmy na jednośladach od 10 lat i nie stało nam się nigdy nic, ale tż jeździ dość zachowawczo i nie szaleje, aczkolwiek zdarzyło się, że kierowcy aut są niepoważni i zajeżdżają drogę specjalnie...
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------
Cytat:
Napisane przez teacherka
Niee, nic wspólnego. Bóle brzuszka jak źle leżę, a gardło i nos... No cóż. Znowu jestem przeziębiona. ;/Już mialam pośniadaniową drzemkę. ;/ Ma-sa-kra! 
|
ticzer, jaka Ty biedna jesteś... mąż dba?
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Talullah
|
nie lubię takich grubych obcasów, ale prócz tego są ładne
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
Cytat:
1. maja mamy rocznię także chyba wybierzemy się na jakąś kolacyjkę 
|
koniecznie
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
c
do tego boli mnie od kilku dni brzuch...boli jak przed okresem, ale znowu o tydzień za wcześnie...  ale mam nadzieję, że to na okres a nie co innego 
|
na pewno okres, mnie ostatnio zaczęło boleć na 11 dni przed okresem. czytałam, że to normalne.
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
Cytat:
Napisane przez nouvelle90
Sun, pewnie cię nie ma, ale jak przyjdziesz to mi wytłumacz, bo powinnaś wiedzieć:
Czym się różni karta kredytowa od debetowej?
|
Bierz debetową (czyli taką normalną)- nie kredytową!!! kredytowej jak nie spłacisz w terminie to masz kosmiczne odsetki. Ja Ci wyjaśnię, bo korzystałam jak byłam piękna i młoda 
Debetowa wydawana do rachunku bankowego. Kwota transakcji nie może przekroczyć stanu środków dostępnych na koncie, chyba, że masz KONTO DEBETOWE, czyli takie, gdzie możesz np mieć dwa tysiaki na minusie. Można sobie takie coś uruchomić i wtedy nie masz nic na koncie, ale możesz mieć na "minusie" i potem to spłacić.
Karta kredytowa to zaś karta gdzie masz limit np. 5.000 zł. Jeśli dług spłacisz (chyba w ciągu 60 dni lub 90 dni - nie pamiętam) to nie płacisz nic, ale jak przekroczysz ten czas, to masz spore odsetki. Karta kredytowa to zło, debet jest lepszy, bo nie jest taki drogi w utrzymaniu, nie ma ukrytych kosztów. Popytaj u siebie w banku.
Weekend był aktywny.
Szukaliśmy w sb auta, potem kręgle (zajęłam 3 miejsce na 12 osób choć mój mąż by drugi, lepszy , a potem była kolacja w knajpie. Wczoraj zaś znów maraton za autem no i kupione. Mąż zachwycony, ja mniej
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2013-04-29 o 09:43
|