|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratulejszyn z okazji wzorowo napisanego pozwu!!!
|
|
|
#993 |
|
Konto usunięte
|
Nouvelle, to nie myśl tyle i idź na tę imprezę
Baw się dobrze ![]() Co do pozwu, fachura się z Ciebie zrobiła I serio, to już pół roku? Jak ten czas leci...
|
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio liczyłam i aż się sama nie mogłam doliczyć, ale wychodzi na to, że tak, bo od 17.10 tu jestem.
|
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
Nouvelle - for ju!
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
pomalowałam paznokcie u nóg na czerwono
|
|
#997 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, nie lubie sie golic. Tylko za rzadkie golenie lubie zime
Maz przyszedl z pracy i po drodze zdobyl truskawki Aczkolwiek moj okresowy odkurzacz wciagnal paczke slonych czipsow ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Durny tablet!!!!!!! Napisalam i mi zjadlo... Cholera... Napisze w skrocie: 1. Maz kupil truskawki 2. Pochlaniam czipsy
|
|
|
|
|
#998 |
|
Konto usunięte
|
Wylicytowałam kurtkę na allegro
|
|
|
|
|
#999 |
|
Konto usunięte
|
Nouvelle, nie zauważyłaś mojego misia dla Ciebie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Konto usunięte
|
Zauważyłam! Ale mam takiego doła, że chyba nawet on mnie nie pocieszy
|
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję pozwu Tyle powodów do radości, a Ty się smuciszByłam na piwku ze znajomymi. Jutro zakupy z rodzinką, potem spotkanie z DJem i imieninowe grillowanie. W piątek jedziemy na 2 dni na spływ ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Ponoć aż tak nie boli
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam tulipany od tż tzn mówię mu że na targu są tulipany za 3 zł wiązka i ma mi kupić! a on że w roboczych spodenkach nie pójdzie i da mi pieniądze i żeby mi jeszcze zostało na robocze rękawiczki.... i pięknie wyglądają
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
ale śliczne
A i też mam pedicure na czerwony kolor ale... na taką krwistą czerwień
|
|
#1004 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja ostatnio z nerwów obcięłam paznokcie na krótko i czekam teraz, aż odrosną ![]() Cytat:
Aż pozazdrościłam troszkę ![]() A to jakiś grupon był, czy sami wpadliście na taki konkretny pomysł? ![]() Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc na pachy bym nie poszła, ale ręce przed jakąś dużą okazją to bym zrobiła sobie, o i nogi ![]() Cytat:
Za 3 zł, to jak za darmo wręcz... ![]() A tak w ogóle to hej Tż jeszcze chrapie, a ja dopijam kawę i biorę się za pracę mgr. Wczoraj miałam małą załamkę, bo próbowałam przez 2 godziny rozkminić sprawozdania, które mi są potrzebne do analizy. Dopiero teraz się zorientowałam, że dostałam od jednostki niekompletne, a na stronie gusu podają w trochę innej klasyfikacji. I maltretowałam kalkulator, próbując doliczyć się, co zawiera się w czym itd. ![]() No i do końca się nie doliczyłam, a więc aby mi wychodziło w strukturze 100% wszystkiego, dodałam kwotę do pozostałych... Mam nadzieję, że nikt potem nie będzie wnikał w dane w pracy dyplomowej, bo nie mam już czasu na pójście do pracowników i poproszenie o wyjaśnienie/uzupełnienie sprawozdań, tym bardziej, że długi weekend się zaczął |
|||||
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
whenee - piękne kwiatki! Od razu czuć wiosnę
![]() sun - znajomi pzedzwonili wczoraj,że jest taka opcja ale trzeba podjąć decyzję zaraz więc się zdecydowaliśmy a na gruponie kupiłam ostatnio wstęp do parku linowego pod Pzn ![]() Powodzenia w pisaniu ![]() Lecę na zakupy, miłego dnia!
|
|
#1006 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej,
wstałam. Dziś sobota - mąż zrobił pyszną jajeczniczkę. My dziś planowaliśmy motorową wycieczkę, ale coś kapie z nieba, choć słonko próbuje się przez chmurki przedostać. Idę się jeszcze pobyczę w łóżku ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- łoł dobry tż!![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się na wolnyyyyyym
Od wczoraj do 5.05 Nareszcieeeee. Whenee, piękne tulipanki Też się wybieram dzis na targ, to może coś kupię, choć ostatni bukiet (białych tulipanków tusia, u mnie tez popsuła się pogoda... Bleeeee. a ja wczoraj specjalnie za legginsami chodziłam, żeby sie nie grzać w zwykłych spodniach. behind, ale Wam fajnie ![]() Korzystajcie, korzystajcie My zostaniemy w domku, ale pewnie wyskoczymy do rodziców i może do Ikei ![]() ![]() Sun, powodzenia z pisaniem. Ojjjj mnie by sie nie chciało juz. Ale jeszcze trochę i będzie z głowy Nouvelle, współczuję dołka, ale popatrz na to wszystko co dobre sie dzieje w Twoim zyciu ![]() łeb mni eboli i jestem przeziębiona. Dziekuję, urlop można zacząc. ;P
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
ticzer ale ładny dzidziuś już
kiedy jakaś wizyta? usg?
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Sun 3 zł za jeden bukiet, kupiłam 3
ale i tak się opłacało bo mam 15 tulipankówa ja się zbieram do koleżanki na urodziny jedziemy na ognisko do lasu.. więc obowiązuje strój luźny, trekingi, moracze i polar także na nic się zdały moje czerwone paznokcie![]()
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2013-04-27 o 12:09 |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, byłam w tym tygodniu, w poniedziałek, ale zdjęcie od przodu a twarz teraz to strasznie ufoludkowa
poprzednie mam ładniejsze, bo z profilu. 20.05 idę na usg połówkowe to będę miec pewnie więcej fotek Zuzinki W poniedziałek miała 8,5 cm do pupy kawał baby Aleeeee zrobilam fajowe zakupy na targu. Szparagi ![]() kwiatki na balkon, truskawki na balkon rzodkiewki, cebulkę na szczypior Tulipanki moje ukochane białe, tym razem takie strzępione Ale będzie pyszny obiad dzis znowu... Mniammmm ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Aaaaa u mnie deszcz. ;/
|
|
#1011 |
|
Konto usunięte
|
wybraliśmy się na motor i stwierdziłam, że to się nie nadaje do jazdy i trzeba to sprzedać
włosy tak mi wyplątało, tyłek mnie boli, uda, rączki idę się ogarnąć i lecimy na kręgle a potem na piwko ze znajomymi
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
Ok, wylaszczyłam się to mogę iść na potańcówę
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-04-27 o 20:04 |
|
|
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40516453]wiesz, że na mojej obronie laska z komisji "ależ ja sprawdziłam pani badanie i tego roku w szkole nie było już technikum" ups
[/QUOTE]Weź mnie nawet nie strasz ![]() Choć ja się jakoś zabezpieczyłam... Zrobiłam tak, że w głównych zestawieniach dostępnych w necie wszystko gra, a do sprawozdań nikt nie ma dostępu bez proszenia się o nie. Poza tym nic u mnie nie odbiega za bardzo od przeciętnych struktur w tego typu jednostkach, to może nikt się nie czepi. Super, udanego urlopu ![]() A Zuzia już duża dziewczynka ![]() Baw się dobrze ![]() A ja w końcu złapałam wenę i jak usiadłam, to bez najmniejszej przerwy pracowałam 4 godziny Teraz byłam się przewietrzyć, zaparzyłam mocnej kawy i dalej pracka. Mam nadzieję do jutra skończyć ten rozdział i w nast. tydzień ostatni...
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Udanych imprez dziewczyny
![]() Sun, jestem z Ciebie dumna ![]() A my dopiero zaczynamy odgruzowywać chatę... prawie cały dzien na zakupach albo gotujemy. Teraz już ciacho rabarbarowe siedzi w piekarniku. Mmmmmm Aaaa i kupiliśmy wosk zapachowy i właśnie go palimy i pięknie nam pachnie w pokoju całym
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
Ja z siebie też, bo nie skończyłam na dziś
Poza tym dziś zdążyłam też upiec chlebuś i zrobić na obiadek szaszłyki, pycha. Choć to i tak się chowa z tym, co Ty, Teacherko droga, serwujesz, bo poczułam ślinotok godny mojego psa na myśl o cieście rabarbarowym ![]() A co do świeczek zapachowych, to uwielbiam, ale dziś mnie głowa boli i pomimo dużej dawki kawy i panadolu, nie przechodzi ![]() Chyba przez tą deszczową pogodę
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
U mnei też dzisiaj się okropnie popsuła pogoda...
A mieliśmy jutro jechac do rodziców, może grilla zrobić. Ale że podobno jutro ma być gorzej niż dziś, to sobie odpuścimy wyjazd całkiem. W sumie marzy mi się dzień na całkowitym luzie z nic nie robieniem.... Pewnie nie ma szans. Mmmmm chlebuś też bym chętnie upiekła i potem podjadła jeszcze na ciepło... W ogóle jaka radość mnie dziś na targu ogarnęła Jest wiosnaaaaaaaaaaa, tyleeeeeeeeeee świeżych warzyw się pojawiło...
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() I u mnie pogoda pod psem..Ale wypucowaliśmy z TŻtem autko i zrobiliśmy grilla On chyba teraz gdzieś baluje, a ja już grzecznie w łóżeczku Kupiłam moje sandalki! Kieckę i 3 pary spodniiii I nowe majteczki hihi![]() nouvelle - udanej zabawy! Tusia - miłego wieczoru sun - owocnej pracy przy mgr ![]() klauduska - co tam u Ciebie? ![]() teacherka - tak dziś o Tobie myslałam..co tam z Waszymi pitami? Dostaliście w końcu wszystkie na czas? Ach no i umowa z DJem podpisana Rzucił kilka fajnych pomysłów do przemyślenia
|
|
#1018 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam
I sobie wyobraźcie, że wypiłam 1 piwko i chyba z 5 kolejek i w ogóle nie czuję Poznałam fajnego chłopaka, tzn nie jakiegoś tam do związku jakiegokolwiek czy coś, tylko takiego bardzo...interesującego, takiego że z pół wieczoru z nim przegadałam, bo ciągle nam nie brakowało tematów. No naprawdę fajny był ![]() Idę spać |
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Nouvelle, no widzisz.
Dzieje się, dzieje Bardzo pozytywnie, faaaajnie! Behind, tak dostaliśmy, już jakoś w tamtym tygodniu zanieśliśmy. TŻ wyliczył i nawet powinnam mieć zwrot, ale boję się, że to pomyłka i będzie trzeba chodzić i wyjaśniać.... Aaaaa i tradycyjnie: POKAŻ MAJTKI!!! U mnie lejeeeeee ;( Masakra. A mnie obudził ból brzucha i straszna suchość w gardle i nosie, od wczoraj mnie męczy ;/ Bleeeeeeeeeeeee.
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teacherka - aparat mam w Pzn także nie pochwalę się Wam teraz moimi majteczkami U mnie zza chmur wychodzi słoneczko Lecę korzystać z uroków ogrodu bo po południu już wracamy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

no i gratulejszyn z okazji wzorowo napisanego pozwu!!!
Baw się dobrze

Ponoć aż tak nie boli

włosy tak mi wyplątało, tyłek mnie boli, uda, rączki