Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 16:48   #544
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Jezu, zdążyłam się nieco przegłodzić w trakcie prasowania i nie miałam jak zjeść cokolwiek, bo chciałam najpierw skończyć, to udało mi się pościel przebrać już tylko i od razu kibelek z mega Aż mi się słabo zrobiło Pranie w pralce musi trochę poczekać bo nie mam na nic siły
następnym razem rób przerwę, nie ma co, jedzenie najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
No i po jesteśmy po wizycie-ja i moje kilo dwadzieścia
duży już, opowiedz coś więcej o wizycie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jestem po dentyście.
Wiele strachu o nic. Pani dr przemiła, przefantastyczna. Powiedziałam, że jestem histeryczką więc na początku znieczuliła mi dziąsło żelem i dopiero potem zastrzyk zrobiła. Nic nie było czuć, na fotelu siedziałam może z 10 minut!
Teraz się szykuję i jadę na SR!
to sprawnie poszło, no i najważniejsze, że bez bólu
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że w sklepach nie było tragedii - może przez godzinę, bo po 14 byliśmy... ALE napakowałam do koszyka ogórki małosolne! O jezusiu, jak je zobaczyłam to.... W ogóle dzisiaj miałam wrażenie, że co wejdę do alejki to na coś mam ochotę - i kaszanka i kabanosy i camembert (tak w ogóle to możemy go jeść? Bo różne zdania słyszałam) i chipsy - MASAKRA! No, ale że TŻ chce pokutować za wczoraj, to wszystko kupił bez "ale"
Byliśmy też na lodach u Grycana - są nowe: jogurt naturalny, jogurtowe z truskawkami i jogurtowe z wiśniami - pyszne, serio! I w sumie zdrowsze i mniej kaloryczne niż normalne, no bo jogurt naturalny to co on może w sobie mieć takiego strasznego (a przynajmniej tak sobie tłumaczyłam, żeby wyrzutów sumienia później nie mieć )

W ogóle humor mi się poprawił w sklepie bo... podrywali mnie obcokrajowcy, mega ciemni - Egipt albo Indie (?) Uśmiałam się jak nie wiem, ale stwierdziłam, że nie wyglądam chyba jakoś strasznie tak jak mi się czasem wydaje, skoro ktoś jeszcze zwraca na mnie uwagę
ja tez byłam dzisiaj na zakupach i mało ludzi było, pewnie więcej przed weekendem będzie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Hejka!
ogarnęłam się trochę..opisałam moją sytuacje w klubie..
Widzę, że u większości jakieś problemy
postaram się wszystko nadrobić.
Byliśmy dziś z tż na porodówce w Bonifratach- powiem Wam, że full wypas cudnie tam ( jak na porodówce) w ogóle nie czuć atmosfery szpitala.
Potem pojechaliśmy prawie 40 km do Żor kupić wózek, a tam się okazało, że sklep ma przerwę majową i otwierają po 6 maja
Dodatkowo wygrałam na all aukcję z rożkiem i przybornikiem, dziś dostałam przesyłkę a tam w środku jakaś złota kiecka

a wczoraj w nocy miałam takie skurcze, że myślałam, że się przekręce

z przyjemniejszych rzeczy- przyszła mi paczka z ciuszkami od sprzedawcy, którego polecała Oliath, cudne ciuszki ale nie wiem gdzie mam to chować
i pokaże wam jakie prezenty dostała Hania od moich rodziców, którzy wczoraj wrócili z 3tyg wyprawy po Tajlandii
śliczne ciuszki
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Podczytuję was, ale powiem szczerze, że coś nie mam dzisiaj siły na nic. Wstałam rano zrobiłam 2 prania, poleciałam do moich rodziców, bo przywieźli dzisiaj mojego siostrzeńca i chciałam pobyć trochę z małym gagatkiem.

O 14 wróciłam do domu, szybki obiad, wyprawiłam tż. Jest dzisiaj świadkiem na bierzmowaniu swojego siostrzeńca. Ja w koncu nie poszłam do kościoła bpo jakaś taka nie jestem dzisiaj na siłach.

Niedłguo ma przyjść kolega zamotnować prawidłową futrynę w łazience, zrobić gładź i położyć panele.

Z tż mam wyskoczyć jeszcze na poczęstunek po bierzmowaniu. A na koniec będę musiałą zrobić porządek po mini remoncie Nie wiem skąd wezmę na to siły dzisiaj. A chce mieszkanie zrobić dzisiaj na błysk, bo jutro teściowa wraca.
oj to pracowity dzień cię czeka, ale nie przeforsuj się, lepiej zostawić coś na jutro niż ponad swoje siły robić

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Gardełko dalej boli, ale mimo to zbieram się do SR. Dziś karmienie i nauka oddychania i nie chcę tego odpuścić. Do później
ja na gardło tantum verde w pastylkach mam i trochę przeszło, może to też zasługa antybiotyku

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Boże, cholera mnie jakaś dzisiaj trafi
Zawirusował nam się komputer stacjonarny i to tym syfiastym wirusem, gdzie wymusza się pieniądze (czyli że niby policja blokuje komputer, bo korzysta się z nielegalnego oprogramowania, etc). Super, bo czeka nas dzięki temu formatowanie komputera
nie trzeba formatować kompa, jak masz drugiego to wpisz w google wirus policja i tak znajdziesz artykuły o tym jak pozbyć się wirusa, wystarczy przeskanować odpowiednim antywirusem i po sprawie. Jak nie będzie cię puszczać do systemu to przełącz użytkownika na innego i na innym użytkowniku da się wgrać antywirusa i program usunie dziada. Ja miałam go w pracy na firmowym kompie ale wstyd był, bo syn szefa musiał go usuwać
tu masz pierwszy lepszy artykuł http://usunwirusa.pl/policja-wirus/

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-04-30 o 16:50
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora