Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Napisane przez tweedledee
Jezu, zdążyłam się nieco przegłodzić w trakcie prasowania i nie miałam jak zjeść cokolwiek, bo chciałam najpierw skończyć, to udało mi się pościel przebrać już tylko i od razu kibelek z mega  Aż mi się słabo zrobiło  Pranie w pralce musi trochę poczekać bo nie mam na nic siły
|
następnym razem rób przerwę, nie ma co, jedzenie najważniejsze
Cytat:
Napisane przez Neni1984
No i po jesteśmy po wizycie-ja i moje kilo dwadzieścia 
|
duży już, opowiedz coś więcej o wizycie
Cytat:
Napisane przez mela1234
Jestem po dentyście.
Wiele strachu o nic. Pani dr przemiła, przefantastyczna. Powiedziałam, że jestem histeryczką więc na początku znieczuliła mi dziąsło żelem i dopiero potem zastrzyk zrobiła. Nic nie było czuć, na fotelu siedziałam może z 10 minut!
Teraz się szykuję i jadę na SR!
|
to sprawnie poszło, no i najważniejsze, że bez bólu
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608
Powiem Wam, że w sklepach nie było tragedii - może przez godzinę, bo po 14 byliśmy...  ALE napakowałam do koszyka ogórki małosolne! O jezusiu, jak je zobaczyłam to....  W ogóle dzisiaj miałam wrażenie, że co wejdę do alejki to na coś mam ochotę - i kaszanka i kabanosy i camembert (tak w ogóle to możemy go jeść? Bo różne zdania słyszałam) i chipsy - MASAKRA!  No, ale że TŻ chce pokutować za wczoraj, to wszystko kupił bez "ale" 
Byliśmy też na lodach u Grycana - są nowe: jogurt naturalny, jogurtowe z truskawkami i jogurtowe z wiśniami - pyszne, serio! I w sumie zdrowsze i mniej kaloryczne niż normalne, no bo jogurt naturalny to co on może w sobie mieć takiego strasznego (a przynajmniej tak sobie tłumaczyłam, żeby wyrzutów sumienia później nie mieć  )
W ogóle humor mi się poprawił w sklepie bo... podrywali mnie obcokrajowcy, mega ciemni - Egipt albo Indie (?) Uśmiałam się jak nie wiem, ale stwierdziłam, że nie wyglądam chyba jakoś strasznie tak jak mi się czasem wydaje, skoro ktoś jeszcze zwraca na mnie uwagę 
|
ja tez byłam dzisiaj na zakupach i mało ludzi było, pewnie więcej przed weekendem będzie
Cytat:
Napisane przez karolajn1987
Hejka! 
ogarnęłam się trochę..opisałam moją sytuacje w klubie..
Widzę, że u większości jakieś problemy 
postaram się wszystko nadrobić.
Byliśmy dziś z tż na porodówce w Bonifratach- powiem Wam, że full wypas  cudnie tam ( jak na porodówce)  w ogóle nie czuć atmosfery szpitala.
Potem pojechaliśmy prawie 40 km do Żor kupić wózek, a tam się okazało, że sklep ma przerwę majową i otwierają po 6 maja 
Dodatkowo wygrałam na all aukcję z rożkiem i przybornikiem, dziś dostałam przesyłkę a tam w środku jakaś złota kiecka 
a wczoraj w nocy miałam takie skurcze, że myślałam, że się przekręce
z przyjemniejszych rzeczy- przyszła mi paczka z ciuszkami od sprzedawcy, którego polecała Oliath, cudne ciuszki ale nie wiem gdzie mam to chować 
i pokaże wam jakie prezenty dostała Hania od moich rodziców, którzy wczoraj wrócili z 3tyg wyprawy po Tajlandii 
|
śliczne ciuszki
Cytat:
Napisane przez surka
Podczytuję was, ale powiem szczerze, że coś nie mam dzisiaj siły na nic. Wstałam rano zrobiłam 2 prania, poleciałam do moich rodziców, bo przywieźli dzisiaj mojego siostrzeńca i chciałam pobyć trochę z małym gagatkiem.
O 14 wróciłam do domu, szybki obiad, wyprawiłam tż. Jest dzisiaj świadkiem na bierzmowaniu swojego siostrzeńca. Ja w koncu nie poszłam do kościoła bpo jakaś taka nie jestem dzisiaj na siłach.
Niedłguo ma przyjść kolega zamotnować prawidłową futrynę w łazience, zrobić gładź i położyć panele.
Z tż mam wyskoczyć jeszcze na poczęstunek po bierzmowaniu. A na koniec będę musiałą zrobić porządek po mini remoncie  Nie wiem skąd wezmę na to siły dzisiaj. A chce mieszkanie zrobić dzisiaj na błysk, bo jutro teściowa wraca.
|
oj to pracowity dzień cię czeka, ale nie przeforsuj się, lepiej zostawić coś na jutro niż ponad swoje siły robić
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
Gardełko dalej boli, ale mimo to zbieram się do SR. Dziś karmienie i nauka oddychania i nie chcę tego odpuścić. Do później 
|
ja na gardło tantum verde w pastylkach mam i trochę przeszło, może to też zasługa antybiotyku
Cytat:
Napisane przez tweedledee
Boże, cholera mnie jakaś dzisiaj trafi 
Zawirusował nam się komputer stacjonarny i to tym syfiastym wirusem, gdzie wymusza się pieniądze (czyli że niby policja blokuje komputer, bo korzysta się z nielegalnego oprogramowania, etc). Super, bo czeka nas dzięki temu formatowanie komputera 
|
nie trzeba formatować kompa, jak masz drugiego to wpisz w google wirus policja i tak znajdziesz artykuły o tym jak pozbyć się wirusa, wystarczy przeskanować odpowiednim antywirusem i po sprawie. Jak nie będzie cię puszczać do systemu to przełącz użytkownika na innego i na innym użytkowniku da się wgrać antywirusa i program usunie dziada. Ja miałam go w pracy na firmowym kompie ale wstyd był, bo syn szefa musiał go usuwać 
tu masz pierwszy lepszy artykuł http://usunwirusa.pl/policja-wirus/
Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-04-30 o 16:50
|