2013-04-30, 20:17
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Przepiękny kociak
Dziewczyny, jutro zaczynam 30 Day Shred  Kupiłam też nowy Shape z nową płytą Ewy Chodakowskiej, wczoraj zrobiłam i to będzie masakra, miks moich znienawidzonych ćwiczeń 
|
Cytat:
Napisane przez lakeithia
Skalpel jest ok, jeśli chce sie wymodelowac ciało. Jeśli chodzi o spalanie zdecydowanie bardziej polecam Jillian Michaels. Właśnie jestem w trakcie 6weeks 6pack - level 1 i powiem Wam, ze jej układy sa ciekawe, ponadto nie ćwiczy sama, więc pokazuje na dwóch osobach - jedna poziom początkujący, druga zaawansowany, jak wykonywać ruchy.
|
dokładnie ja ćwiczę z Jillian 30 day shred, jestem w połowie drugiego levelu i naprawdę bardzo mi pasują te ćwiczenia mam zakwasy na całym ciele ale widzę już np. poprawę w kondycji, w pierwszym poziomie wysiadałam przy ćwiczeniach cardio a w drugim daję już radę bez kilkusekundowych przerw 
carpaibex daj znać jak te nowe ćwiczenia Chodakowskiej, z tego co widziałam to wizażowe specjalistki od działu fitness (m.in fitnessowa guru Rzabba) są niezbyt przychylnie nastawione do programów Ewy, odradzają dziewczynom wykonywanie tych ćwiczeń na rzecz treningów z Jillian np
|
|
|