Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 10:12   #661
Phoebee
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Jak dla mnie nie trudno uwierzyć, bo ten model od "nowości" kształtu nie trzymał. Skóra jest miękka a torebka wysoka, nie ma szans, żeby torebka stała na sztorc. Skóra saffiano jest zupełnie sztywna, ale dopiero od niedawna jest w ogóle w ofercie. Wcześniej były tylko te "tradycyjne". Moim zdaniem tragedii nie ma. Jakościowo jest bardzo dobra i wytrzymała
Nissia pisze,ze stało sie to wraz z upływem czasu. Ja widziałam ten model w sklepie i nie wszystkie były idealnie sztywne. Co do Saffiano, wersje ta oglądałam w zeszłe lato. Nie wiem jak długo przed sierpniem były dostępne ,ale nie sa od niedawna.
Prawdę powiedziawszy, tez bym sie zdenerwowała. Nie tego oczekuje sie za torebkę za ponad 300$.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-04-30 o 10:51
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 10:44   #662
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

ale słodziasek! gratuluję "zakocenia" i gwarantuję, że to małe puchate szczęście odmieni Wasze życie na lepsze i radośniejsze Bezkotni naprawdę są markotni!
Szczerze mówiąc "dokocenia" Bo już jeden jest, ale koty powinny być dwa, więc na razie się ze sobą oswajają

W ciągu trzech dni nauczył się korzystać z kuwety, dzisiaj sam przez całe mieszkanie poszedł do łazienki i zrobił co należy, bez zanoszenia go i pierwszy raz dzisiaj zjadł jedzonko inne niż mleko dla kotów

No i zaczyna reagować na imię- Loki

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 10:49   #663
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc "dokocenia" Bo już jeden jest, ale koty powinny być dwa, więc na razie się ze sobą oswajają

W ciągu trzech dni nauczył się korzystać z kuwety, dzisiaj sam przez całe mieszkanie poszedł do łazienki i zrobił co należy, bez zanoszenia go i pierwszy raz dzisiaj zjadł jedzonko inne niż mleko dla kotów

No i zaczyna reagować na imię- Loki
a no to tym bardziej! słuszne zdanie, ostatnio słyszałam, że "z kotami jest jak z chipsami- nigdy nie kończy się na jednym" dlatego też we wakacje planujemy dokocenie i nasz Artur będzie miał braciszka
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:02   #664
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
bardzo podobają mi się Twoje czerwone spodnie, gdzie je kupiłaś ?
Jakiś czas temu w Stradivariusie. Nie polecam, bo strasznie farbują.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:39   #665
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego, pełnej szafy, pięknej pogody i radości i szczęścia każdego dnia!

Ja miałam adidaski z conversa i z ręką na sercu- najwygodniejsze obuwie sportowe (nie licząc tanecznych) jakie w życiu miałam. Mięciutkie, skóra o super jakości, dokonały żywota po kilku latach, gdy od chodzenia aż się dziury w podeszwach wytarły

I się chwalę moim kociątkiem
Przepiękny kociak

Dziewczyny, jutro zaczynam 30 Day Shred Kupiłam też nowy Shape z nową płytą Ewy Chodakowskiej, wczoraj zrobiłam i to będzie masakra, miks moich znienawidzonych ćwiczeń
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:50   #666
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Super!

Ja w końcu znalazłam fajną błękitną koszulę, zamówiłam też beżowe szpilki z zary.
Fajne zakupy
Cytat:
Uroczy maluszek
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja bym chciała w tym miesiącu zamówić, ale sama już nie wiem, jakie chcę Zbyt wiele par mi się podoba
Ja na pewno chcę serca, najbardziej perłowe albo lychee może sobie kupię w nagrodę jak skończę studia
Cytat:
Dobra, a tu moje zakupy
Fajne
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:52   #667
_Kari_
Zakorzenienie

Dziwczyny... skoro już w temacie torebek, to od jakiegoś czasu szukam małej fajnej torebeczki... chciałam kupić jedną z Mohito lub Zary ale na żywo jakoś mnie nie przekonały ;/

Strasznie podobają mi isę☠te ala Celine.. ale są duże więc zrezygnowałam i znalazłam mniejsze - tylko czy warto za prawie 200zł - niby skóra, ale kto tam wie ;/ choć śliczne są ... co myslicie??
Oprócz tych kolorów są też pudrowo różówa i biała
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 15:06   #668
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Nissia pisze,ze stało sie to wraz z upływem czasu. Ja widziałam ten model w sklepie i nie wszystkie były idealnie sztywne. Co do Saffiano, wersje ta oglądałam w zeszłe lato. Nie wiem jak długo przed sierpniem były dostępne ,ale nie sa od niedawna.
Prawdę powiedziawszy, tez bym sie zdenerwowała. Nie tego oczekuje sie za torebkę za ponad 300$.
Z tego co widzę Nissiax kupila torebkę w styczniu poprzedniego roku. Więc minęło kilkanaście miesięcy, szkoda, bo ten model wyglada na dożywotni. No ale w USA $300 za torebke to nie jest jakis ogromny wydarek.
Tak samo JET SET bez zamka wyglada słabo gdy nie jest wypełniony.tu na zdjęciu: ImageUploadedByWizaz Forum1367330750.874991.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-30, 15:29   #669
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Przepiękny kociak

Dziewczyny, jutro zaczynam 30 Day Shred Kupiłam też nowy Shape z nową płytą Ewy Chodakowskiej, wczoraj zrobiłam i to będzie masakra, miks moich znienawidzonych ćwiczeń
A ja ostatnio zaczęlam Killer buns&thighs po samym skalpelu nie widziałam super efektów na udach poza ujędrnieniem, a jednak chciałabym zgubić z 2 cm - wystarczy, że pozbędę się fałdki od wewnętrznej strony. Nowej płyty jestem ciekawa mam wszystkie, a i tak tylko skalpela robię.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 15:33   #670
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Dziwczyny... skoro już w temacie torebek, to od jakiegoś czasu szukam małej fajnej torebeczki... chciałam kupić jedną z Mohito lub Zary ale na żywo jakoś mnie nie przekonały ;/

Strasznie podobają mi się te ala Celine.. ale są duże więc zrezygnowałam i znalazłam mniejsze - tylko czy warto za prawie 200zł - niby skóra, ale kto tam wie ;/ choć śliczne są ... co myslicie??
Oprócz tych kolorów są też pudrowo różówa i biała
blee... nie dodał mi się załącznik... teraz dodałam fotkę torebek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (45,8 KB, 147 załadowań)
Stary 2013-04-30, 15:40   #671
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Wklejam obiecane zdjęcie spódnicy z reserved na sobie. Przepraszam, że dopiero teraz, ale kompletnie o tym zapomniałam. Zdjęcia robiłam na szybko, więc spódnica wygnieciona, no i ręce mi się trzęsą ostatnio więc zdjęcia lekko rozmazane. Przyszły też moje zakupy z online sklepu z reserved. Jestem ze wszystkiego zadowolona. Bluzka dotarła czysta, spodnie pasują, szalik jest ok. Szybko i sprawnie w 2 dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg W1120-99X-003.jpg (23,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0766.jpg (99,4 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0768.jpg (97,5 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0765.jpg (101,7 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0213.jpg (166,6 KB, 181 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 15:49   #672
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcie spódnicy z reserved na sobie. Przepraszam, że dopiero teraz, ale kompletnie o tym zapomniałam. Zdjęcia robiłam na szybko, więc spódnica wygnieciona, no i ręce mi się trzęsą ostatnio więc zdjęcia lekko rozmazane. Przyszły też moje zakupy z online sklepu z reserved. Jestem ze wszystkiego zadowolona. Bluzka dotarła czysta, spodnie pasują, szalik jest ok. Szybko i sprawnie w 2 dni
Ja zamawiałam do sklepu i też szybciutko przyszło, ale za to przy odbiorze zapytano mnie tylko na jakie nazwisko i nie musiałam podawać nr zamówienia ani pokazywać dowodu
chciałam kupić ten sweter http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...with-open-back ale nie ma białych S-ek...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 15:59   #673
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam do sklepu i też szybciutko przyszło, ale za to przy odbiorze zapytano mnie tylko na jakie nazwisko i nie musiałam podawać nr zamówienia ani pokazywać dowodu
chciałam kupić ten sweter http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...with-open-back ale nie ma białych S-ek...
Ja do domu, bo miałam darmową wysyłkę Sweterka u siebie nie widziałam niestety.
Eva Longoria

Ide kończyć ciasto bananowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shihiisihsi.jpg (53,9 KB, 244 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:05   #674
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego, pełnej szafy, pięknej pogody i radości i szczęścia każdego dnia!

Ja miałam adidaski z conversa i z ręką na sercu- najwygodniejsze obuwie sportowe (nie licząc tanecznych) jakie w życiu miałam. Mięciutkie, skóra o super jakości, dokonały żywota po kilku latach, gdy od chodzenia aż się dziury w podeszwach wytarły

Jaki piękniuśki

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:44   #675
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Słodki Ja kociara jestem, każdego kota bym głaskała i tuliła

Cytat:
Cytat:
Ja do domu, bo miałam darmową wysyłkę Sweterka u siebie nie widziałam niestety.
Eva Longoria

Ide kończyć ciasto bananowe
Ładny zestaw, Longorię bardzo lubię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 17:26   #676
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
W końcu długi weekend Choć ja w czwartek normalnie pracuję, to cieszę się na tą wolną środę Zaraz chcę popisać troszkę prac na studia, bo czas upływa nieubłaganie i niedługo nadejdzie czas na ich oddawanie Byłam dzisiaj w markecie po chleb na jutro i muszę powiedzieć, że szaleństwo zakupowe a'la zbliżająca się katastrofa/ koniec świata można uznać za otwarte Kolejki masakryczne, chleba resztka, kolejka do działu mięsnego końca nie miała Nie pojmuję tego szaleństwa Przecież w czwartek znowu będzie otwarte

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Przepiękne zakupy Bluzka w grochy fenomenalna, poluję na nią
Dziękuję
Powiem Ci szczerze, że jak ją zobaczyłam na wieszaku, to się rozczarowałam. Jednak po przymierzeniu zakochałam się w niej na nowo W niedzielę już ją miałam i cóż..robi wrażenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40557079] Super zakupy - najbardziej podobają mi się żółte zarowe spodnie (chyba można do nich dobrać żakiet ) oraz koszula w kropy - mam podobną z Zary [/QUOTE]

Dziękuję
Polowałam na tę zarową, ale później ją odpuściłam. Teraz się z tego cieszę, bo tę z Mohito ze zniżką kupiłam za 80 zł

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Żółte spodnie są najlepsze
Dziękuję

Cytat:
Super!

Ja w końcu znalazłam fajną błękitną koszulę, zamówiłam też beżowe szpilki z zary.
Dziękuję
Podobają mi się te szpilki, ale czarne. Zastanawiam się tylko, czy te srebrne cekiny będzie można jakoś odczepić bez uszkadzania buta, bo one jakoś do mnie nie przemawiają Wolałabym całe czarne Babie się nigdy nie dogodzi
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 17:28   #677
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Przy okazji wstawiam moje zestawy z ubiegłego tygodnia
Bardzo fajnie

Cytat:
Jaki cudny

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Wszystko chcę!!!!
Nie oddam

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Co do czerwonej sukienki muszę się Wam pożalić Wróciłam niedawno, bo koleżanka namówiła mnie na wyjście, ale z racji z tego, że w poniedziałek kluby zamknięte, jutro ponownie się wybieramy Założyłam słynną czerwoną sukienkę z pagonami, cieliste rajstopy, czarne baletki (mam cały czas obtarte stopy, więc obcasy odpadają), czarną krótką ramoneskę, apaszkę i torebkę. Pewna dziewczyna krzyczała za mną: ,,czerwony kapturku tu jest wilk" (szła z jakimś chłopakiem i chyba jeszcze jedną dziewczyną) i potem jeszcze dodała coś w stylu ,,niunia odwróć się czerwony kapturku". Pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło... To było bardzo bardzo niemiłe dla mnie. Wiem, że ubrałam się nieadekwatnie do pogody (poczułam dopiero po wyjściu), ale nie rozumiem, dlaczego ktoś drwił z mojego wyglądu, bo tak to niestety odebrałam. Pozostaje mi zakładać tylko jeansy chyba...
Kochana, nie przejmuj się takimi durnymi komentarzami!!! Powiedziane to było na pewno z czystej zazdrości. Nie ma co zaprzątać sobie głowy takimi prostymi osobami. Głowa do góry

Cytat:
Bardzo ciężka jest ta jej nowa płytka? Swoją odbieram dopiero w czwartek i zamierzam się ostro wziąć wtedy za siebie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Fajne zakupy

Ja na pewno chcę serca, najbardziej perłowe albo lychee może sobie kupię w nagrodę jak skończę studia
Dziękuję

Ja chcę je wszystkie W tym miesiącu mam nadzieję, że w końcu jakieś zamówię
Stary 2013-04-30, 17:32   #678
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dzisiaj w markecie po chleb na jutro i muszę powiedzieć, że szaleństwo zakupowe a'la zbliżająca się katastrofa/ koniec świata można uznać za otwarte Kolejki masakryczne, chleba resztka, kolejka do działu mięsnego końca nie miała Nie pojmuję tego szaleństwa Przecież w czwartek znowu będzie otwarte
Przed każdym świętem ludzie robią takie zakupy jakby miała nadejść wojna

Cytat:
Dziękuję
Powiem Ci szczerze, że jak ją zobaczyłam na wieszaku, to się rozczarowałam. Jednak po przymierzeniu zakochałam się w niej na nowo W niedzielę już ją miałam i cóż..robi wrażenie
Już ją sobie zabukowałam i w czwartek po nią jadę Ponadto zainspirowałam się Twoimi zakupami i kupiłam też szorty podobne do tych co wklejałaś tylko trochę krótsze.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 17:47   #679
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Przed każdym świętem ludzie robią takie zakupy jakby miała nadejść wojna

Już ją sobie zabukowałam i w czwartek po nią jadę Ponadto zainspirowałam się Twoimi zakupami i kupiłam też szorty podobne do tych co wklejałaś tylko trochę krótsze.
Dokładnie Jakby po 1-wszym wszystkie sklepy miały nagle się zapaść pod ziemię

Powinnaś być z niej zadowolona, bo jest naprawdę piękna Do tego materiał idealnie sprawdzi się na ciepłe dni
Ja akurat krótkie szorty mam, ale takich dłuższych brakowało A że była zniżka, to żal było nie brać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 18:19   #680
cocos1
Zakorzenienie

Dziewczyny poradźcie-jak to teraz jest z kopertówkami, torebkami dobiera się je nadal do butów ?Mam sukienkę w kolorze fuksji, białą marynarke i buty w kolorze nude...gdzie znajdę jakąś fajną?Byłam wHM i reserved-nic ciekawego...poratujcie:pr osi:

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
ślicznie Ci w niej
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 18:19   #681
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie-jak to teraz jest z kopertówkami, torebkami dobiera się je nadal do butów ?Mam sukienkę w kolorze fuksji, białą marynarke i buty w kolorze nude...gdzie znajdę jakąś fajną?Byłam wHM i reserved-nic ciekawego...poratujcie:pr osi:
Szukaj na Allegro... może coś wypatrzysz A co do dobierania butów i torebki w tym samym kolorze to już raczej przeżytek...ale z twojego opisu nude by pasowała No i potem tez ją możesz nosić
Stary 2013-04-30, 18:26   #682
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

ślicznie Ci w niej
Jeśli chcesz zaszaleć, to może jakiś kobalt?
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 18:36   #683
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
A ja ostatnio zaczęlam Killer buns&thighs po samym skalpelu nie widziałam super efektów na udach poza ujędrnieniem, a jednak chciałabym zgubić z 2 cm - wystarczy, że pozbędę się fałdki od wewnętrznej strony. Nowej płyty jestem ciekawa mam wszystkie, a i tak tylko skalpela robię.

Ja przymierzam się do tego skalpela już od jakiegoś czasu-ale nade mną to musi byc jakis porządny bat-żeby się samej w domu zmobilizowac do cwiczen(albo znaleź czas) Jak zapłace za karnet na siłownie to szkoda mi wydanej kasy-żeby odpuścic i ide pocwiczyc

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz zaszaleć, to może jakiś kobalt?
to byłby już kolor nr 4
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 19:35   #684
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Przepiękny kociak

A jakie to ćwiczenia konkretnie? Może też bym kupiła, bo widzę że są wyszczuplające i na cellulit . Ile kosztuje gazeta?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 19:45   #685
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Skalpel jest ok, jeśli chce sie wymodelowac ciało. Jeśli chodzi o spalanie zdecydowanie bardziej polecam Jillian Michaels. Właśnie jestem w trakcie 6weeks 6pack - level 1 i powiem Wam, ze jej układy sa ciekawe, ponadto nie ćwiczy sama, więc pokazuje na dwóch osobach - jedna poziom początkujący, druga zaawansowany, jak wykonywać ruchy. Poza tym podjęłam miesiac temu wyzwanie squats ;-). Wiem, ze niektóre dziewczyny tu tez, jak Wam idzie?

Stary 2013-04-30, 19:48   #686
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Skalpel jest ok, jeśli chce sie wymodelowac ciało. Jeśli chodzi o spalanie zdecydowanie bardziej polecam Jillian Michaels. Właśnie jestem w trakcie 6weeks 6pack - level 1 i powiem Wam, ze jej układy sa ciekawe, ponadto nie ćwiczy sama, więc pokazuje na dwóch osobach - jedna poziom początkujący, druga zaawansowany, jak wykonywać ruchy. Poza tym podjęłam miesiac temu wyzwanie squats ;-). Wiem, ze niektóre dziewczyny tu tez, jak Wam idzie?

ciężko, po przekroczeniu 150 moment robienia przysiadów jest najgorszym momentem mojego dnia
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 19:53   #687
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40574836]ciężko, po przekroczeniu 150 moment robienia przysiadów jest najgorszym momentem mojego dnia [/QUOTE]

Ja jestem na 115 i juz mi cieżko ;/ a chciałabym robić po 300 i wiecej :|

Stary 2013-04-30, 20:09   #688
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ciężka jest ta jej nowa płytka? Swoją odbieram dopiero w czwartek i zamierzam się ostro wziąć wtedy za siebie
Bardzo mocno angażuje dolne partie ciała, seria po serii, więc mnie zdecydowanie boli. Ale to kwestia indywidualna

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
A jakie to ćwiczenia konkretnie? Może też bym kupiła, bo widzę że są wyszczuplające i na cellulit . Ile kosztuje gazeta?
Sporo ćwiczeń w pozycji przysiadu albo pompki, troszkę kardio. Ja dosłownie poleciałam jak na skrzydłach po gazetę, bo walczę z cellulitem wodnym. 13,99 zł.
Cytat:

Dziękuję za opinię
Stary 2013-04-30, 20:17   #689
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Przepiękny kociak

Cytat:
Skalpel jest ok, jeśli chce sie wymodelowac ciało. Jeśli chodzi o spalanie zdecydowanie bardziej polecam Jillian Michaels. Właśnie jestem w trakcie 6weeks 6pack - level 1 i powiem Wam, ze jej układy sa ciekawe, ponadto nie ćwiczy sama, więc pokazuje na dwóch osobach - jedna poziom początkujący, druga zaawansowany, jak wykonywać ruchy.
dokładnie ja ćwiczę z Jillian 30 day shred, jestem w połowie drugiego levelu i naprawdę bardzo mi pasują te ćwiczenia mam zakwasy na całym ciele ale widzę już np. poprawę w kondycji, w pierwszym poziomie wysiadałam przy ćwiczeniach cardio a w drugim daję już radę bez kilkusekundowych przerw

carpaibex daj znać jak te nowe ćwiczenia Chodakowskiej, z tego co widziałam to wizażowe specjalistki od działu fitness (m.in fitnessowa guru Rzabba) są niezbyt przychylnie nastawione do programów Ewy, odradzają dziewczynom wykonywanie tych ćwiczeń na rzecz treningów z Jillian np
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 20:26   #690
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dokładnie ja ćwiczę z Jillian 30 day shred, jestem w połowie drugiego levelu i naprawdę bardzo mi pasują te ćwiczenia mam zakwasy na całym ciele ale widzę już np. poprawę w kondycji, w pierwszym poziomie wysiadałam przy ćwiczeniach cardio a w drugim daję już radę bez kilkusekundowych przerw

carpaibex daj znać jak te nowe ćwiczenia Chodakowskiej, z tego co widziałam to wizażowe specjalistki od działu fitness (m.in fitnessowa guru Rzabba) są niezbyt przychylnie nastawione do programów Ewy, odradzają dziewczynom wykonywanie tych ćwiczeń na rzecz treningów z Jillian np
Wiesz co, ja nie należę do fanatykow Ewy Chodakowskiej, ale uważam że trochę przeginają. Wszyscy się skarżą, że jej sylwetka jest beznadziejna, a ćwiczenia niepoprawne. Tak jakby na tą płytę (i na każdą inną) nikt nie miał wpływu, nikt nie miał wglądu, jakby Ewa sama ją nagrała i wysłała do Shape na maila Niektórych jej ćwiczenia nudzą, to jestem w stanie zrozumieć, ale mnie motywuje jak mało kto, dzięki niej w ogóle podniosłam sie z kanapy i dlatego będę wykonywała te treningi starając się zwracać uwagę na poprawną pozycję Trochę naczytałam się też o Jillian i postanowiłam wypróbować jej program. Ściągnęłam Level 1
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości