2013-05-06, 09:53
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
wymianka MAJOWA :) różne rozmiary!
nieaktualne
Piszesz u mnie, ja u Ciebie
Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza
Wysyłamy poleconym (jest mi obojętne, czy eko czy prio), w bąbelkowej kopercie
Nie robię zdjęć na sobie, bo nie zawsze mam taką możliwości (część rzeczy mam w rodzinnym mieście)
Rzeczy są wystawione też na innym portalu na sprzedaż, dlatego mogą zniknąć!!
Ubrania przed zrobieniem zdjęć nie były prasowane - nie mam na to czasu
SZUKAM
- sukienki na wesele!! rozkloszowanej, max do kolan, rozmiar 36/38
- nowych męskich perfum,
- kosmetyków pielęgnacyjnych
- dużych i mniejszych torebek (nie takich z minionej epoki...)
- książek (wish w wątku książkowym)
Nowa sukienka firmy Elise Ryan (http://www.eliseryan.co.uk/), rozmiar 8UK - 36 - ODDAM WYŁĄCZNIE ZA INNĄ, NOWĄ SUKIENKĘ O PODOBNEJ WARTOŚCI lub buty nude w rozmiarze 35/36!
Śliczne buty firmy Cushion-walk, (przywiezione z Londynu dla mamy, jednak na nią nie pasują), wyglądają na skórzane, ale nie jestem pewna ), rozmiar 3UK - 36 , były tylko przymierzane w domu - oddam tylko za inne buty w tym rozmiarze, w idealnym stanie - sprzedane na innym portalu
NOWE z metką sandały z ćwiekami, firmy Atmosphere - rozmiar 36 (wymienię za inne nowe buty w tym rozmiarze, chętnie sandałki, ale niekoniecznie ALBO za nową dużą kopertówkę)
Śliczny stanik F&F w kolorze jasnego różu, raz przymierzony, stan idealny, rozmiar 70A
maxi sukienka Tibi http://www.tibi.com/shop/clothing/dresses rozmiar S, raz zalozona. Identyczna jak na zdjeciu z pokazu, tylko moja ma w talii zieloną szarfę do przewiązania. Cena rynkowa 695$
NOWA z metką (cena na metce 17 euro), rozkloszowana spódniczka firmy Atmosphere, rozmiar 8UK, pasuje na 34/36
Karmelowe balerinki rozmiar 37
Chinosy Bershka, rozmiar z metki 8 - 36, ale według mnie wypadają większe
Bluzeczka Promod, ma gumeczki na biuście, pasuje na 34/36
Edytowane przez misssg
Czas edycji: 2013-06-21 o 06:49
|
|
|