Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-06, 23:11   #2790
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
za dobre wieści a wszystkie złe przeganiamy! )
Ja się właśnie zastanawiam co będzie jak mi podłączą ktg a Glucior prześpi cały zapis, znając tego Lenia bardzo możliwy scenariusz

I Kochana Ty się modlisz, żeby Milenka posiedziała przynajmniej dwa tygodnie, a ja się tu jeszcze na 8 psychicznie nastawiam
Ale Dziewuszki współpracują bo są grzeczne więc myślę, że Mamie nie zrobi niespodzianki, ale torbę już miej naszykowaną

dla Naszego ulubionego Lola )
Nieźle Tate nastraszył, dobrze, że chociaż Mamie dawał znaki
Widać, że już masz z nim komitywę...
No i wagę obydwoje macie słuszną))

Co do magnezu ja też nie mam skurczy ale gin mówiła, że lepiej brać, bo dodatkowe skurcze podczas porodu nie są potrzebne

Zdecydowanie z torbą nie czekaj
No i więcej odpoczywaj )

Pozwalam nie nadrabiać
Neni a często masz twardnięcia? Bo to chyba zależy od częstotliwości, jeśli tylko kilka to ok, ale jak za często to nie najlepiej
Ale lekarz pewnie wie co najlepsze

Polecam się na przyszłość
hehehe no ja też już myślałam, że mała nie będzie się ruszać. Ale była grzeczna i posłuchała mamusi jak jej tłumaczyłam, że teraz ma się ruszać

Margoś odpoczywam baaaardzo dużo a to i tak mnie łapie
Teraz mam motywację więc w końcu torbę spakuję Tylko najpierw kupię to co do niej mam spakować

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Kurczę to na kolejnej wizycie na pewno znów wspomnę lekarzowi o tym twardnieniu. Nie twardnieje mi prawie w ogóle przy siedzeniu, ale jak mam pokonać schody to kamień jest

Dzoan z imieniem nie pomogę, bo nie wiem za którym jestem
Jeżeli tylko podczas pokonywania schodów Ci twardnieje to chyba nic złego. U mnie w każdej pozycji chyba twardnieje, jak siedzę, jak chodzę i nawet jak leżę

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Teraz się musisz porządnie zająć Tż
Możecie razem iść na lodziki )

Znowu będą miały myślenice przez pół nocy i się nie wyśpią

Dobrej

Jesteś za Karolkiem

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Malinka czekamy teraz jeszcze na zdjęcia brzuszka
Co byś zdążyła przed porodem nam pokazać

Kiedy masz następną wizytę?
Zdjęcie brzuszka będzie niebawem Może w weekend, a może wcześniej. Zależy czy będzie miał mi kto zrobić Może aż tak bardzo Milence nie będzie się spieszyć

Następna wizyta za 3 tygodnie, 27.05. To już będzie tak blisko do TP

A jutro zaczynam 35 tc

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora