Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIX
Wątek: Scent Bar XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 14:26   #3232
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XLIX

Snad zakwasów włydkach
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Generalnie to już nie macie od dawna żadnych zapachowych chiejstw, ale takie coś - zwłąszcza na pysk walące - przygarnęłabym...tylko mogloby powalać wszystkich , nie tylko mnie.....

Mam dwa nowo nareperowane ząbki, za jednym zamachem
Dentystka sie ze mnie dziś śmiała
Boi znowu miała być kanalowka, a nie było bo sie okazało,ze jednak nie tzreba
Mam dziwne zęby
1.no niby lepiej żeby inni leżeli , fakt
2.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nooo w sumieee... Ckni mi się za czymś mocno ziołowym ale nie wiem dokładnie jakim. I jeszcze za czymś orientalno-kadzidlano-cynamonowym jak Cinnabar z opisu.
o , ziołowe by mogło być , ale żeby piołunem świeżym pafniało , ooo taaaak

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

mnie się chce wszystkiego, poznawania, testowania tego z czym mi rzadko było po drodze - kfiaty

ale najbardziej figowych zapachów i jakiś takich zesty - limonkowo/gorzko pomarańczowych - cierpkich
no własnie jakies kwiaty też za mną chodzą , ale żeby były powalająco piekne , oryginalne i bez kwiatu pomarańczy , tuberozy , lilii , jaśminu , o .Może brokuł na przykład albo karczoch , kfiat w końcu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja mam dużo chciejstw, głównie zbyt drogich
a to wszystkie są zbyt drogie dla mnie ostatnio
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Nietopesz dostarczył nam wino za 200 zeta, dostał od kogoś... Normalnie strach pić.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

TŻ znalazł jakiś artykuł, z którego wynika, że kobiety średnio sprzątają (zajmują się domem) przez 13 godz w tygodniu. To ja jestem brudas bo z gotowaniem zajmuje mi to z 7 godz! Nie jestem PPP
1.ojojoj , lepiej uważajcie
2.nie wiem czy mi to zajmuje 7 godzin na miesiąc moje dwa przewodnie motta to "Szkoda życia na sprzątanie" i "Tylko nudne kobiety mają idealnie wysprzątane mieszkanie" i tego zamierzam się trzymać

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Zdaje się, że to masz - Dune!
Wg mnie najpiękniejszy zapach ever - nie w moim typie i go nie chcę, ale to najlepsza perfuma z mi znanych
A powalające - Eternity i to mam byś umarła od niego

Co do chciejstw, no cóż, mam Garaż, Smołę, Klej i Odór (53) i tylko terpentyny mi się chce - a więc maleńkie Hinoki i byłoby ok

Dziś namalowałam do Essence d'Orange Cartiera :

Załącznik 5239091
1.Dune jest piękna , owszem , ale nie powala
2.Eternity mam sampla i nie umieram , owszem , całkiem ładnie pachnie goździkami
3.terpentyny mnie sie też chce
4.śliczne bym więcej jerzyków dała - one gromadami latają i kot w oknie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mam kłopot - mianowicie nie wiadomo, czy zakończenie wystawy, uroczyste, dojdzie do skutku
Miała być na tę okazję aukcja jednego obrazu, ale doszli ONI do wniosku, że czasu jest za mało i aukcja będzie przez internet.
I sama zadaję sobie pytanie, czy z osób, ktore byly na rozpoczęciu, ktoś by przyszedł na zakończenie?
Nawet, kiedy się to sformułuje, jako ostatnią okazję do obejrzenia obrazów w kupie (bo 4 się sprzedały na razie) to czy to jest odpowiednio zachęcające?
Poza tym zadziwia mnie fakt, ze poszły Nogi, Kobieta w Naszyjniku, Libellule, Drzewo - a Shalimar i Antylopa nie znalazły właścicieli, choć myslałam, że najprędzej się sprzedadzą.

Więc - proszę o pomoc Was wszystkowiedzących - jak przedstawić atrakcyjnie zakończenie wystawy, żeby się odbyło?
Dodam, że będą ekstra pocztówki jako gifty.

I ja w górze od dresu zrobionej z przejrzystej żorżety, szyte to jest z 3 kawalków materiału w kontrastowych kolorach ze ściągaczem niebieskim
1. przyleze prosto z roboty
2.myślę , że zarówno Antylopa jak Shalimar wymagaja przestronnego i bardzo widnego wnętrza , o jakie w zwykłym m-ileś trudno , więc dlatego trudno się im zbyć . Im trzeba apartamenta po prostu
3. nie mam pojęcia jak przedstawić ale przyjdę zwłaszcza że...
4.nie odpuszczę sobie okazji zobaczenia bluzy dresowej z żorżety

Grzywka mi się zaczęła skręcać znowu
I znowu mi napisało , że za dużo emotek , jakim cudem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora