|
|
#3211 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Myślałam, ze pomyliłam fora i jestem na włosowym
![]() Nietopesz dostarczył nam wino za 200 zeta, dostał od kogoś... Normalnie strach pić. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- TŻ znalazł jakiś artykuł, z którego wynika, że kobiety średnio sprzątają (zajmują się domem) przez 13 godz w tygodniu. To ja jestem brudas bo z gotowaniem zajmuje mi to z 7 godz! Nie jestem PPP
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie najpiękniejszy zapach ever - nie w moim typie i go nie chcę, ale to najlepsza perfuma z mi znanych ![]() A powalające - Eternity i to mam byś umarła od niegoCo do chciejstw, no cóż, mam Garaż, Smołę, Klej i Odór (53) i tylko terpentyny mi się chce - a więc maleńkie Hinoki i byłoby ok Dziś namalowałam do Essence d'Orange Cartiera : mc cartier koniec 006.jpg
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kłopot - mianowicie nie wiadomo, czy zakończenie wystawy, uroczyste, dojdzie do skutku
![]() Miała być na tę okazję aukcja jednego obrazu, ale doszli ONI do wniosku, że czasu jest za mało i aukcja będzie przez internet. I sama zadaję sobie pytanie, czy z osób, ktore byly na rozpoczęciu, ktoś by przyszedł na zakończenie? Nawet, kiedy się to sformułuje, jako ostatnią okazję do obejrzenia obrazów w kupie (bo 4 się sprzedały na razie) to czy to jest odpowiednio zachęcające? ![]() Poza tym zadziwia mnie fakt, ze poszły Nogi, Kobieta w Naszyjniku, Libellule, Drzewo - a Shalimar i Antylopa nie znalazły właścicieli, choć myslałam, że najprędzej się sprzedadzą. Więc - proszę o pomoc Was wszystkowiedzących - jak przedstawić atrakcyjnie zakończenie wystawy, żeby się odbyło? Dodam, że będą ekstra pocztówki jako gifty. I ja w górze od dresu zrobionej z przejrzystej żorżety, szyte to jest z 3 kawalków materiału w kontrastowych kolorach ze ściągaczem niebieskim
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to obecnie zajmuje jakieś góra 2-3 godz tygodniowo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki , wygląda idealnie jak to czego szukam Jutro polowanie. Najwyżej jak skopę, to wtedy pójde na poprawki albo co ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. niestety nie doradzę, marketingowo leżę wiadomo że znajomi, przyjaciele przyjdą dla samej przyjemności bycia ponownie w takim towarzystwie ale reszta świata
|
|
|
|
|
#3217 | |||
|
Nindżopesz
|
Nie znam ale czuję się zachęcona do testów
Cytat:
![]() A szczerze nie mam pojęcia. Ty brudasie ![]() Cytat:
![]() Oesu, czemu trzeci sezon GoT jest taki nudny? W książce ciągle się coś działo a w serialu rozwlekają jak mogą, chcą całą akcję upchać w końcówce czy przenieść do 4 sezonu? Jezdem rosczarowana. Na szczęście Ros zginęła, już się bałam, że zasiądzie na tronie bo twórcy chyba mieli do niej jakąś słabość. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Ale jak namówić właścicieli nie mam pojęcia.
|
|||
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miniatury a ulotki nei wchodzą w grę ? za drogo chyba i nie w tym mieście pewnie każdy wyrzuci umieram na rozsadzający ból głowy - oby t tylko przez front atmo - coś mi ją chce pęc od środka, spadam
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3220 |
|
Nindżopesz
|
Phi, nie mów, że lubiłaś jej wydumaną i nieistniejącą w książce postać
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Dobra, skoro już spamuję po nocy: znacie jakiś prosty darmowy program do obróbki plików mov? Żeby dociąć, poprawić kontrast, jasność, kolor filmików, połączyć, przyspieszyć, spowolnić... |
|
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wreszcie wśród tych baranów znajdzie się czarna owca, do ktorej dojdzie, że na mnie można zarobić? ![]() Cytat:
Darmowe drinki mialyby być, a jako miniatury - pocztówki z moimi obrazami z autografem/dedykacją Wczoraj, kiedy kupiłam to wdzianko, nie miałam siły, żeby je pokazać Wojtkowi - nie chciałam krytyki A dziś, kiedy to zobaczył, usmiechnął się i powiedział, że w dechę i bardzo mnie odmładza ![]() Ale wczoraj wracałam do domu ze łzami w oczach, kiedy podpity starszy pan, zwrócił w autobusie uwagę Guciowi i wypalił "Słuchaj się BABCI" ![]() - to było o mnie! ![]() Cytat:
Zamiast ulotek - rzeczone pocztówki
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, nie przejmuj się...
Jakie mi się zdarza rzeczy słuchać na ulicy... A fogle to dobry... no właśnie, co? Wieczór już nie, bo noc. Dobranoc? To znowu pożegnanie, a nie przywitanie.... |
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przeczytałam nim skończyłam oglądać odcinek ![]() 2. A windows movie maker tego nie robi?
|
|
#3224 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
gdzie jest Polly
czyżby postanowiła zostać w mieście B. ![]() Cytat:
![]() może powinnam przychodzić do Ciebie na konsultacje ![]() Cytat:
2. hm, może to przez to, że antylopa była długo w rezerwacji? nie wiem, też się spodziewałam, że pójdzie jako jeden z pierwszych bo jest bardzo atrakcyjna.. 3. marketingowo nie pomogę, nie znam się ani trochę 4. brzmi zachęcająco Cytat:
2. ![]() 3. oj... pewnie niedowidział.... ale i tak przykro....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3225 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A dziękować!
W tym roku po prostu już żeńskiej części ekipy (sztuk 3) puściły nerwy. Jesteśmy tolerancyjne i wyrozumiałe ale są czasem takie momenty kiedy mówi sie "basta!". Za długo na wszystkich wyjazdach to myśmy się zajmowały ogarnięciem wszystkiego dookoła i organizacją a faceci tylko zabawą. W tym roku pierwszego dnia już tak mocno przegięli ze zrobiłyśmy zawieszenie chochli, miotły, picia itp. ![]() Cytat:
Cytat:
Mam mały dołek perfumeryjny bo nic od ponad 2 miesięcy mi się nie podoba, znam, lub jest podobne do czegoś co znam. ![]() Cytat:
Ja jakoś nie mam przekonania do takich "wynalazków". Wszystkie drogie wina jakie miałam okazję pić były o wiele gorsze niż takie co zazwyczaj piję za ok. 30 zeta. I zazwyczaj po 1 kieliszku zużywałam resztę do gotowania Tez jestem brudas. (no chyba ze liczy się tez prasowanie) Bo gotowanie to u mnie jakieś 5 godzin tygodniowo a sprzątam codzienne ok. 30 minut a weekendowo 3-4 godzinki. Ale z drugiej strony jak mieszkanie ogarnia "pani do sprzątania" to w ok. 8 godzin robi je na błysk łącznie z myciem okien. Cytat:
![]() Bo pewnie fantastycznie w nim wyglądasz! Nie przejmuj się takimi komentarzami. Ja już nie raz byłam matka mojej własnej siostry. Zresztą nadal "jestem" i jej znajomi mówią mi "dzień dobry". ------------ Fitam! I macham z nad pracy bo mam sporo zaległości do nadrobienia
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-05-07 o 08:19 |
||||
|
|
|
#3226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się nie przejmuję - szczególnie, że jestem ciemna (włosy) co mnie odmładza, dziwne Cytat:
Dziękuję, że przyjdziesz Cytat:
Co do wernisażu - Rewizor mi się przypomina ![]() Po prostu trzeba wymyślić bardzo ważną osobę, która tam będzie - W. ma wszak tylu znajomych aktorów
|
|
#3227 | |||
|
Zakorzenienie
|
W kwestii wyłuszczonej wyżej nie pomogę moja kreatywność ostatnio
= 0 Ale wiem , że tu i tam zaraz dziewczyny podrzucą milion pomysłów i będzie pięknie, na pewno będzie pięknie Cytat:
i to też dla mnie przyjemne nie było, a moją 5 lat młodszą siostrę biorą za "tą starszą " ![]() także wiesz.... a teraz to albo babcie są takie ledwo żywe już - od dźwigania starości albo znowu młode takie że nikt by nie spodziewał że to babcia, to samo z mamami , dużo kobiet rodzi dzieci w dojrzałym już wieku. Moja niegdysiejsza najlepsza koleżanka miała pierwsze dziecko niemalże równocześnie ze swoim braciszkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- aa zapomłam powiedzieć "cześć" no to cześć ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- ale, Ju bom przeczytała i mi wyszło dziwne to co napisałam, otóż ja nie wyglądam wcale młodo, i moja mama też nie
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
resztę robi TŻ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mogę doczekać się fot ![]() ad 2 pan miał na pewno problem ze wzrokiem Co do akcji promocyjnej to nie mam weny niestety ![]() Obmyślam właśnie wieczór panieński dla siostry i to mi zaprząta wszystkie myśli
|
||
|
|
|
#3229 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale ślimacze tempo
![]() macham znad drugiej kawy, bólu głowy, zatkanych zatok, cieknącego nosa, uciążliwego kaszlu, kichania i załzawionych oczu a, i perspektywy zwolnienia do końca tygodnia, co nie jest takie złe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowiej szybko! Paradoks moich włosów - choćbym nie wiem jak jasnej farby użyła, otrzymam kolor ciemniejszy od poprzedniego. Nie dziwiłabym się przy zbyt ciemnych włosach, ale na zrudziałym blondzie to już przesada
|
|
|
|
|
#3231 |
|
To ja :)
|
Ja mam niewiele do powiedzenia w kwestii modowo-włosowej (bo właśnie kupiłam odżywkę w wersji salonowej 1,5 litra i takąż maskę), więc macham i znikam się nudzić w robocie...
|
#3232 | ||||||
|
Panaroja
|
Snad zakwasów włydkach
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cytat:
.Może brokuł na przykład albo karczoch , kfiat w końcu a to wszystkie są zbyt drogie dla mnie ostatnio ![]() Cytat:
![]() 2.nie wiem czy mi to zajmuje 7 godzin na miesiąc moje dwa przewodnie motta to "Szkoda życia na sprzątanie" i "Tylko nudne kobiety mają idealnie wysprzątane mieszkanie" i tego zamierzam się trzymać ![]() Cytat:
2.Eternity mam sampla i nie umieram , owszem , całkiem ładnie pachnie goździkami ![]() 3.terpentyny mnie sie też chce 4.śliczne i kot w oknie Cytat:
![]() 2.myślę , że zarówno Antylopa jak Shalimar wymagaja przestronnego i bardzo widnego wnętrza , o jakie w zwykłym m-ileś trudno , więc dlatego trudno się im zbyć . Im trzeba apartamenta po prostu ![]() 3. nie mam pojęcia jak przedstawić ale przyjdę zwłaszcza że...4.nie odpuszczę sobie okazji zobaczenia bluzy dresowej z żorżety ![]() Grzywka mi się zaczęła skręcać znowu ![]() I znowu mi napisało , że za dużo emotek , jakim cudem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3233 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.nie martw się , wszak pan był na gazie , więc miał zaburzenia widzenia , a zaburzone widzenie nie oddaje rzeczywistości ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3234 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ja nie prasuję. W weekendy sprzątam tak jak zawsze, ogólnie jakoś szybko i po łebkach... Cytat:
Chyba tylko zachowuję pozory i sprzątam z grubsza a w kątach kothy dosłowne i metaforyczne. TZ twierdzi, że powinnam podnosić łóżka i odsuwać szafy raz na tydzień (jeszcze czego) bo jego nietopesz tak robił ![]() O, może robił, nigdy go nie testowałam Dzięki za trop.Cytat:
![]() Byłam dziś między ludźmi i obcykana (!) konsultantka w Douglasie zaraziła mnie entuzjazmem do Oud Royale Armaniego. Ach, cudne... Mirra, oud, labdanum (czyli kadzidło zanurzone w kocich siuśkach). Ale bardziej urzekł mnie spray do pomieszczeń L'Occitane o zapachu cynamonu |
||||
|
|
|
#3235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież był pijany, a to ma fatalny wpływ na wzrok poza tym bredził Cytat:
kumpel do swojego kawalerskiego mieszkania zatrudniał taką panią, podobno była jak gestapo ale z poleceń w parę lat na kawalerkę w Moskwie zarobiła miała jedną wadę - nie przyjmowała do wiadomości, że nie wolno przestawiać rzeczy. nawet jak są bezsensownie umieszczone. on informatyk i jak mu w kuchni czy łazience coś przestawiła, to się pół dnia nie mógł odnaleźć ![]() Cytat:
![]() strasznie żałuję, ale cały maj jestem uziemiona ![]() tzn. nie mam na myśli, że byłabym tą bardzo ważną osobą ![]() tylko, że dla mnie to duża strata, że mnie taki event ominął ![]() *** niewinna guma do żucia
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście kochani!
Nie, lepiej tu nie napiszę.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-05-07 o 17:44 |
|
|
|
#3237 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ju, może lepiej w klubie?
a tak w ogóle to hello wszystkim
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz...tak mi przyszło do glowy,że potrzeba Ci plotki...no bo jak by nie było to jest teraz najlepsza reklama( nie wiem, czy uda mi sie ładnie napisać to co mam na mysli, jak by nie to się nie obrażaj)...malujesz fajne obrazy, ale jesteś tylko znana dla maleńkiej garstki ludzi...tych co zaglądaja na Twojego bloga, troche klientów i z wizażu plus niewizażowych znajomych( pewnie sie myle i zna Cię więcej osób, ale do czego zmierzam). Muszą ludzie o Tobie mówić, kojarzyć Cie z czymkolwiek, niekoniecznie z malarstwem, , nieważne w jakim kontekście ( czy dobrze, czy żle) jakkolwiek byle gadać, natknąć sie czasem na Twoje zdjęcie, ..ot, na zasadzie, o widzialam ją gdzieś, slyszałam to nazwisko, o tu o niej pisali...pojdę z ciekawości kto to, zobaczę.....no niestety, takie są czasy że reklama, reklama, reklama...a plotka to reklama...
tylko jak to zrobić...nie wiem...może podesłąć zdjęcia z poprzedniej wystawy jakimś plotkarskim portalom?
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-07 o 17:52 |
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Plotka... romans z kimś znanym, na boku
Albo striptiz w miejscu publicznym Przyznanie się do... ja wiem czego? Czasem myslę, czy nie zostać artystką niszową - jak niszowe perfumy, im mniej reklamy, tym lepiej - ale mam wątpliwości, czy to da się tak samo zastosować do malarstwa
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Albo zaliczyć pare bankietów, dać sie sfotografować z kimś znanym, dorobić do tego jakąś historię...no cokolwiek, byleby rozkręcić i zainteresować ludzi...wiadomo,ze to nie takie zainteresowanie o jakie chodzi, ale od czegoś tzreba zacząć, a potem talent już sam sie obroni....
A niszowe malarstwo to tez dobry pomysł, Twoje to nawet jest niszowe ( nie znam się), tylko też trzeba to jakoś pchnąc...nie wiem może zatrudnić jakiegoś pijarowca / agenta na początek ? Wiadomo, koszta, ale to inwestycja jest...Twój mąż nie mógłby Ci kogoś wyszukać?Ma przecież znajomych... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

i to mam 

i nie w tym mieście pewnie każdy wyrzuci

moje dwa przewodnie motta to "Szkoda życia na sprzątanie" i "Tylko nudne kobiety mają idealnie wysprzątane mieszkanie" i tego zamierzam się trzymać
ale przyjdę