Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 18:27   #3721
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
czy wasi lekarze będą porodach?

Dziewczyny wróciłam usg z przepływami ok mały waży 3100 straszny z niego wiercipięta lekarz nie mógł go zbadać KTG tez wyszło dobrze.

Mam takie pytanie czy macie produkty firmy bobobaby bo to znana firma dziecięca i na allegro jest dużo jej produktów ja dziś kupiłam z tej firmy skarpetki zadowolona że mam polski produkt. Patrze a tu zonk Produkcja : CRL, czy to znaczy że chiny? czy te produkty są bezpieczne dla dzidziusia??? Zawiodłam sie strasznie już nic w tej Polsce porządnego wyprodukować nie umieją

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
klask i: Ale duży GRATULACJE:ro za:

Fajny wóz

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kochane, skonczylo sie cesarka. Mialam 2h pelne rozwarcie ale Sofcia, zle sie wstawiala w kanal rodny
Moja krolewna urodzila sie o 13.10, 55cm, 3320g.
Mam nadzieje dostac ja niedlugo do karmienia. Nie moge zasnac, mimo, ze nie spie od wczoraj od 6 rano... T Z nie mogl z nami zostac, ale od jutra moze byc caly czas.

Opis porodu wstawie chyba jak wszystkie porodzicie bo to byla rzeznia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje Najwazniejsze ze malutka cała i zdrowa

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mam pytanie - ile tak szacunkowo zamawiałyście tych podpasek poporodowych? do szpitala chcę 2 paczki, ale co potem? zupełnie nie wiem jak oszacować tą ilość..
ja zamówiłam 5 paczek po 10 sztuk bella mama

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora