Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 19:37   #899
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
szczęściara jesteś
u mnie w 12dc nie było dominującego pęcherzyka. miesiąc wcześniej w tym samym dc był już 24mm a 14dc było owu. zatem szans nie ma, nie myślałam o tym nawet (niestety czas przeszły, bo dziś pomyślałam o Tobie i marzenia mi się włączyły )
racjonalnie w to nie wierzę i boję się, że mi się poprzesuwa i w piątek jak mam wizytę nie będzie 3-5dc bo w takich dniach miałam przyjść
Kochana ja też nie wierzyłamTestuj jutro z samego ranaAcha,u mnie owu była w 22 dc więc w 10 dc lekarz miał prawo nic nie widzieć
Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
ja wizytę mam pojutrze

no prosze, a mówią że więcej dziewczynek się rodzi

Jutro rano ide do labo na krew,mocz i cukier.Troche się boje jak wyjdzie mi mocz,bo ja często miałam problemy z pęcherzem.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Izunia, a ilu dniowe m ialas cykle?
Miałam bardzo nie regularne.Ostatnie: 24 dni,41 dni a ten miał być 36 dniowy bo owu była w 22 dc.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora