Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-08, 21:34   #965
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
mój brzuś w 33 t i 5 dniu
Ale dom
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam właśnie wyniki i są dobre

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny,
wybaczcie, że się nie odnoszę ale za nadrabianie nawet się nie zabieram - przegrałam na starcie
U mnie bez większych zmian, przyzwyczaiłam się już chyba do porażek. Ostatnio uświadomiłam sobie, że straciłam 4 (!!!) fasolki: pierwszą w maju 2012 (9tc), drugą w listopadzie 2012 i teraz w kwietniu kolejne dwie - masakra. Mam świadomość, że wracam jeszcze po trzy śnieżynki i je również mogę stracić. W najgorszym wypadku będzie 7 .
Na pocieszenie nabyłam drogą kupna nowe autko (no, prawie nowe ) Te, które są na wątku już dłuuugo wiedzą, że zabierałam się do tego jak lis do jeża i cały proces ciągnie się chyba od roku . Ale w końcu się udało

Trzymam za was wszystkie mocne kciukasy i całuje mocno dzieciaczki

sija
Kwicia, ściskam w końcu się uda, musi
pochwal się autem za to i zaglądaj do nas częsciej

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

na AM wyczytalam, ze kocurek w szpitalu wyladowala ze skurczami i skracajaca sie szyjka

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomniałam wam wcześniej napisać o mojej siostrzenicy
No więc odwiedziła mnie wczoraj siostra z córką starszą 5 lat i młodszą 2 lata. Starsza anioł od urodzenia, młoda diabeł.
No więc młoda zachwycona jest małym, ale ogólnie bardzo "wredne" z niej dziecko, pewnie dlatego że naśladuje moją siostrę
No więc mała chciała wejść na oparcie fotela gdzie siedziała moja siostra z małym na rękach. siostra jej zabroniła więc ta we wrzask, a właściwie pisk (nie mylić z płaczem) i drze się i drze. Mały pierwszy raz w życiu się przestraszył i to tak że cały się zrobił bordowy bo się zapomniał
Wcale sie nie dziwię, zę się wkurzyłaś. Tylko to chyba nie wina dziecka,ale matki, że tak nauczyła- dziecko wrzeszczy to dziecko dostaje, co chce

Kocurku
, trzymaj się Mała Chcemy tu Marcelka, ale niech poczeka jeszcze
Witam, jak zwykle po nocy

wczoraj zdechł mój piesek, był z nami 12 lat

Poza tym jutro w pracy będę sama ze stażystkami...

Aha, i chciałam podziękować tej, która mi poleciła mycie okien wodą z proszkiem wprawdzie na szyby nie pomogło (muszę trzeć zmywaczem) ale na ramy sprawdziło sie rewelacyjnie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora