Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-11, 21:30   #1326
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Czmu ma doła?

A my dziś byliśmy w centrum handlowym, zaszliśmy do Housa pooglądać czy może będą jakieś normalne spodnie na lato dla TŻ-ta, a wyszliśmy z dwoma koszulkami dla mnie Nigdy nie kupowałam w Housie, bo wszystko wydawało się takie malutkie, jak na dzieci, poza tym bardzo młodzieżowe. Ale jak sobie pooglądałam... Kilka fajnych rzeczy się znalazło i były na mnie dobre Wzięłam uroczy t-shirt z nadrukiem (jak nie ja, nie mam nic z nadrukiem) i białą bokserkę w kolorowe kwiaty (idealna na lato), jest świetna, wrzucę później zdjęcia, bo nadruk na t-shircie jest boski
Połaziliśmy po sklepach w poszukiwaniu spodni, oczywiście nic nie było, no bo jak mogłoby coś być. W Rossmannie wzięliśmy kilka rzeczy i jeszcze weszliśmy do Coffeeheaven na cappucino, lubię ichniejsze kawy.
To tyle z offtopa, pogadałam sobie
Ja 2 dni temu kupiłam w Housie sukienkę w rozmiarze xs i koszulę w rozmiarze s. Głupią mają tę rozmiarówkę, chudy człowiek w housie kupować nie może...