Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-12, 09:43   #1525
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

wow, super efekty

TŻ jeszcze śpi, a ja się muszę zbierać niedługo bo jadę dziś do Siostry do szpitala. Nie wiem czy Wam wczoraj pisałam, czy nie, ale miała już wczoraj wyjść do domu, ale bardzo źle się czuję, wyszły jej złe wyniki badań krwi i musiała zostać. Nie wiadomo nawet czy nie skończy się to drugą operacją, tym razem tradycyjną bo tą miała robioną laparoskopowo (czy jak to się nazywa)
Bardzo dziekuje
Wiesz co,nie wiem co dolego twojej siostrze bo nie doczytalam pewnie.. ale moze przy trqdycyjnej operacji lepiej beda mogli obwjrzec piekne wnetrze i bardziej zadzialac. Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki i szybkie wyjscie do domku

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy myślałyście już o swojej ślubnej fryzurze ? :P
Mi od dawna podobała się fryzura, którą miała księżna Monaco na ślubie .... ah idealnie
http://cdn4.blogs.babble.com/famecra...ceAlbert30.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-ZUmeDKMxFK...irOrnament.jpg

<3

Podoba mi się nawet takie tradycyjne ułożenie welonu
Uwielbiam takie fryzurki!!
Zerknij w moim profilu z 2,3posty wstecz wrzucalam link do filmiku slubnego z babka ktora miala dla mnie idealna fryzurke moze tobie tez sie spodoba

Dziewczyny aktualnie nie jestem w stanie wbic sie w dyskusje,wpadam tylko na szybko jak mam chwile i melduje co u mnie i tyle wybaczcie dzis niedlugo sie zbiweram i jade do taty do szpitala,potem mam do zrobienia konspekt i prezentacjr na jutro no i godzine cwiczen.moze uda mi sie jeszcze na chwilke chociaz wpasc ze stacjonarnego i wrzucic te wczorajsze suknie.
Caluski

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora