Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 09:12   #503
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Laski co chwilę mi wyskakuje jakieś g*wno z wizażu z tymi cookies, jak to zablokować??? Dałam akceptuję już parę razy ale dalej mi się pokazuje

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
hej

musze kogos wysłac po ta maske do biedry
Ja mam biedrę pod domem, czekam tylko na przypływ gotówki i lecę

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
ja Weronika córce chcę dać dlatego że po babci, i może babcia nawet doczeka wnusi tyle już się "upomina"
Wypróbuję jak się troszkę opalę bo lekko kolor się odznacza albo jak kupię ten jasniejszy myslę jeszcze nad BB z ingrida do testowania na teraz zanim się nie opalę troszkę...

ooo to myslę że dla mnie może mieć dobre krycie a jak długo się utrzymuje? dajesz na niego jakiś puder/brązer?
Kiedyś trzymał mi się 6-7h, teraz niestety tylko 3-4 Nieraz zdarza się że 5. Daję na niego przeważnie puder do twarzy taki jakiś zwykły, ciemniejszy, na kości policzkowe i róż na policzki Zobacz sobie na kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gadzajacy.html , opinie są różne, ale przewaga jest tych dobrych A i jak ktoś pisze że ciężko się go rozsmarowywuje- to wg. mnie nie ma wprawy w nakładaniu takich kosmetyków Ingrid jest dość gęstym podkładem, ja nakładam go palcami i nie zdarzyło mi się nigdy żeby były smugi, czy żeby się rolował Poleciłam go przyjaciółce i ona również jest z niego zadowolona. Także sądzę że wiele tych negatywnych recenzji jest też przez niewystarczające umiejętności samych recenzentek Gdyby trzymał się dłużej byłby moim kwc, a tak zostanie nim lioele Ale i tak zawsze warto mieć go w kosmetyczce.

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora