Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Darabianie przez internet - ostrzegam, radzę, polecam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-13, 10:04   #1
miss kitsch
Zakorzenienie

Lightbulb

Darabianie przez internet - ostrzegam, radzę, polecam :)

Stworzyłam ten wątek dla Wizażanek, które miały lub mają coś wspólnego z takimi finansami albo planują dopiero spróbować tej formy dorobku. Piszę o dorabianiu bo chyba nikt tak naprawdę przez internet nie zarabia, oczywiście oprócz osób, które zajmują się tym profesjonalnie i może blogerów

Czytałam ostatnio wiele o dorabianiu poprzez portale zajmujące się gromadzeniem osób, które klikają w reklamy, czytają maile, wypełniają ankiety, piszą krótkie teksty na różne strony. Na ile te portale są wiarygodne a wirtualne pieniądze wypłacalne?

Ja sama dopiero niedawno zarejestrowałam się na jedną taką stronę w celu sprawdzenia "z czym to się je". Normalną pracę (że tak to ujmę ) zaczynam dopiero w lipcu, więc pomyślałam - co mi szkodzi! Prawie codziennie wchodzę na tą stronę, poświęcam dosłownie minutkę czy dwie, na tą chwilę mam uzbierane "na koncie" 40 zł. - czy dostanę tą kaskę na konto bankowe? Zobaczymy

Ale jestem ciekawa czy Wizażanki mają już doświadczenia w tej branży, czy któraś z Was tak dorabia? A może nacięłyście się już na jakimś portalu, który Was oszukał?

Chętnie poczytam historie z życia wzięte

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2013-05-13 o 10:34
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując