w maju..:)
Nieaktualne
Osoby do 20 przekupek wysyłaja do mnie pierwsze i tu na pewno nie będzie inaczej..
-Nie odmieniam się, dlatego pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, zanim się wymienimy
-Wysyłam listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie Uważam, ze wysyłka dodatkowo priorytetem zwłaszcza jeśli wysyła się dziennie kilka paczek jest nieopłacalna.
-Osoba z mniejszą ilością przekupek lub negatywem wysyła jako pierwsza.
-Po wymianie adresów wymiana jest konieczna, jeśli rezygnujesz - negatyw
-Ja pisze u Ciebie, Ty piszesz u mnie.
-Ciuszki wysyłam wyprane jeśli tego potrzebują, ale nie prasuję ich z powodu braku czasu. W sumie i tak pewnie pogniotłyby się w drodze do Ciebie.
-Nie robię zdjęć na sobie!!! Dlaczego? Po pierwsze ciuszki które wymieniam są albo za małe albo za duże, więc to się po prostu mija z celem. Po drugie nie ma mi kto tych zdjęć zrobić..:/ Po trzecie aparat mi wyzionął ducha..:/
-Niektóre rzeczy oddam za drobiazgi, mimo, że być może mi się to nie opłaci, a niektórych nie muszę oddawać i wymienię je tylko na coś mega.
Nie odpowiadam za opóźnienia będące winą poczty ani za zagubione przesyłki! Moja odpowiedzialność za przesyłkę kończy się wraz z nadaniem jej na poczcie.
PACZKI WYSYŁAM TYLKO RAZ W TYGODNIU ZE WZGLĘDU NA DUŻĄ ODLEGŁOŚĆ OD POCZTY - proszę mieć to na uwadze.[/LIST]
Nie ma
Pędzla, testerów annabelle, korektora zielonego
MAM NIEWYSTAWIONE: ( na wymianę tylko za coś co na prawdę potrzebuję)
Nowe hula-hop składane z wypustkami ( bez opakowania)
Nowy suplement Pluszzz lekkie nogi
Wyciąg ze skrzypu polnego ( brak ok. 10 tabletek) - wymienię tylko dlatego, ze biorę za duzo lekarstw i nie nadążam wszystkiego łykać..:P
Edytowane przez madziulaczek1991
Czas edycji: 2013-06-01 o 08:05
|