2013-05-14, 08:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
Napisane przez eluśka87
kupilyscie te bodziaki w biedronce ?? jak material fajne wzory sa..? ja czekam do wieczora ahhh
|
bodziaki fajne (fajny obrazek, fajna grubosc bawelny a porownuje do tez wczoraj dostanych taniochów z Primarka). kupilam 68 x 2. kocyk mnie urzekl (ten z marynarskim wzorem). zas flanelowe pieluchy wcale nie najtansze a po praniu wyszlo jak paskudnie wykonczone....
Cytat:
Napisane przez oliwka__
ja po prostu chyba za bardzo się spinam jak mała płacze właściwie zaczyna płakać, muszę wrzucić na luz 
|
tez tak mialam. wydaje mi sie to normalne. chcemy dla Maluchow jak najlepiej 
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
jedyne msc gdzie dalej widzę przewagę MM to to że w msc publicznych nie spinasz się, szukając msc do karmienia / a w pl z tym lipa widzę  / a wyciągasz termosik, butlę i karmisz gdzie chcesz..
|

dokladnie. ja z cycem na wierzchu i dzieckiem wiszacym min. 25 minut a butlkowa mama rach ciach i po sprawie...
Cytat:
Napisane przez Luna0
Wróciłam do wagi z przed ciąży 51kg 
|

Cytat:
Napisane przez Luna0
i zazdroszcze skapetek Cracovii  wiesz gdzie można takie kupić? 
|
to nie sa strikte skarpetki Cracovii, ale jakiejs przypadkowej firmy. Jedna ciocia jednak wyhaczyla, bo kolory 'i fason' w barwach klubu 
Cytat:
Napisane przez maria28
Róża peregrynuje po łóżeczku. Dziś w nocy spała głowa w rogu i uderzała czółkiem o szczebelki.
|
moj to samo... jak wskazowka zegarka sie kreci wokol osi pupy 
Cytat:
Napisane przez eluśka87
Mam ochote zaskarzyc jakos ta srodowiskowa pielegniarke to nie do pomyslenia by sie nie interesowac.
|
powinnas.
sluchalam wczoraj w Trojce o poloznych. one maja wyrypane, bo maja za usluge placone ryczaltem (chyba 23 zl albo 27). nie musza 'walczyc' o te kase, wiec miewaja KOBIETY w nosie. ich podejscie zalezy od ich poczucia....
dla mnie to nie wyobrazalne. moja byla u nas 3,5 godziny po tym jak wyszlismy ze szpitala i jest na kazde zawolanie (ale jest 'osoba prywatna' u ktorej podpisalam deklaracje z NFZ).
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Kupiłam dzisiaj tą książeczkę czarno - białą o której Pani mówiła w Empiku  mam nadzieję, że spodoba się Filipkowi.
|
a moj juz sie tak nimi nie interesuje widzi wiecej, czai kolory... kupilam czarno-biale klocki i nie ruszaja go 
Cytat:
Napisane przez Luna0
Mój "maluszek" i ja 
|
piekni oboje  
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
dziekie niemu po przyjsciu od znajomej mialam czas na ''spokojnie'' ugotowac sobie obiadek, sprzatac musilam jak usnol 
|

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie
...Wasze dzieciaki też z czasem robią się bardziej wrażliwe na bodźce ?
|

My po szczepieniu. "katar bez kataru" nie był problemem, bo osłuchowo gites i czyste gardełko.
Mały więcej spał, wieczorem była wyższa temperatura (lekarka powiedziała, że jeśli będzie powyżej 37,5) i podaliśmy paracetamol.
No i ważymy ponad 5 kg, więc juz podwojlismy wage urodzeniowa!
|
|
|