Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 08:56   #4711
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
kupilyscie te bodziaki w biedronce ?? jak material fajne wzory sa..? ja czekam do wieczora ahhh
bodziaki fajne (fajny obrazek, fajna grubosc bawelny a porownuje do tez wczoraj dostanych taniochów z Primarka). kupilam 68 x 2. kocyk mnie urzekl (ten z marynarskim wzorem). zas flanelowe pieluchy wcale nie najtansze a po praniu wyszlo jak paskudnie wykonczone....

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ja po prostu chyba za bardzo się spinam jak mała płacze właściwie zaczyna płakać, muszę wrzucić na luz
tez tak mialam. wydaje mi sie to normalne. chcemy dla Maluchow jak najlepiej

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
jedyne msc gdzie dalej widzę przewagę MM to to że w msc publicznych nie spinasz się, szukając msc do karmienia / a w pl z tym lipa widzę / a wyciągasz termosik, butlę i karmisz gdzie chcesz..

dokladnie. ja z cycem na wierzchu i dzieckiem wiszacym min. 25 minut a butlkowa mama rach ciach i po sprawie...

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Wróciłam do wagi z przed ciąży 51kg

Cytat:
i zazdroszcze skapetek Cracovii wiesz gdzie można takie kupić?
to nie sa strikte skarpetki Cracovii, ale jakiejs przypadkowej firmy. Jedna ciocia jednak wyhaczyla, bo kolory 'i fason' w barwach klubu

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

Róża peregrynuje po łóżeczku. Dziś w nocy spała głowa w rogu i uderzała czółkiem o szczebelki.
moj to samo... jak wskazowka zegarka sie kreci wokol osi pupy

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Mam ochote zaskarzyc jakos ta srodowiskowa pielegniarke to nie do pomyslenia by sie nie interesowac.
powinnas.
sluchalam wczoraj w Trojce o poloznych. one maja wyrypane, bo maja za usluge placone ryczaltem (chyba 23 zl albo 27). nie musza 'walczyc' o te kase, wiec miewaja KOBIETY w nosie. ich podejscie zalezy od ich poczucia....

dla mnie to nie wyobrazalne. moja byla u nas 3,5 godziny po tym jak wyszlismy ze szpitala i jest na kazde zawolanie (ale jest 'osoba prywatna' u ktorej podpisalam deklaracje z NFZ).

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość

Kupiłam dzisiaj tą książeczkę czarno - białą o której Pani mówiła w Empiku mam nadzieję, że spodoba się Filipkowi.
a moj juz sie tak nimi nie interesuje widzi wiecej, czai kolory... kupilam czarno-biale klocki i nie ruszaja go

Cytat:
Mój "maluszek" i ja
piekni oboje

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
dziekie niemu po przyjsciu od znajomej mialam czas na ''spokojnie'' ugotowac sobie obiadek, sprzatac musilam jak usnol

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
...Wasze dzieciaki też z czasem robią się bardziej wrażliwe na bodźce ?

My po szczepieniu. "katar bez kataru" nie był problemem, bo osłuchowo gites i czyste gardełko.
Mały więcej spał, wieczorem była wyższa temperatura (lekarka powiedziała, że jeśli będzie powyżej 37,5) i podaliśmy paracetamol.
No i ważymy ponad 5 kg, więc juz podwojlismy wage urodzeniowa!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując