Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-14, 09:06   #268
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

czesc

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Haniu, miałaś rację - ZWOW 6 poszedł mi znacznie lepiej niż Skalpel
Ja też wczoraj pocwiczylam wreszcie, mimo, ze dalej chodzę jak zombi

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Taka jest różnica między nami. Dla mnie wszystko się da, a dla niego jak nie idzie, to się nie da i po temacie.
O matko, jakbym o moim Tz czytala u niego też nigdy się nie da wczoraj się posprzeczalismy, bo wymyśliłam żeby kawałek ściany, na której wisialby/stal tv wysunąć do przodu (nie umiem lepiej wytłumaczyć), żeby była jednokolorowa, a reszta ściany, po bokach z tapeta - to myślał nad tym i myślał w końcu stwierdził, ze się nie da teraz, trzeba było wcześniej pomyśleć... Juz się go nic nie bede pytać, prosto do jego ojca pójdę, u niego wszystko się da

Ogród też mi się marzy mam pole do popisu, bo działka ma ponad 100m/40m i mamy wykopany mały staw. Ale na razie nie bede się tym zajmować, bo kasy brak. Pomalutku się zrobi

W temacie stanikowym. Kupiłam wczoraj stanik Ewy Michalak. Mam nadzieje, ze będzie fajny. Nienawidzę kupować staników, przez co zawsze cierpię na ich deficyt.

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora