2013-05-14, 12:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Mnie maly kopie i kopie, szczegolnie szaleje gdy TZ wraca z pracy i go slyszy..  ja mam wolne az do soboty, bo nie ma pracy, ale zaplaca mi za to :P wszystkie ciezarne u mnie maja teraz wolne, chociaz troche odpoczne sobie. Poza tym ciagle martwi mnie to poszukiwanie mieszkania, myslalam ze raz dwa i cos znajdziemy, w czwartek TZ ma wolne to idziemy zapytac o jedno mieszkanie ktore nas zainteresowalo, moze tym razem nie sprzatnie nam go nikt sprzed nosa i sie w koncu wyprowadzimy, bo juz mam dosc tego domu i moich nienormalnych wspolokatorow..
|
pracujesz przez agencje na zasadzie on going? normalne, ze ci nie zaplaca jak nie pracujesz
z mieszkaniem polecam zadzwonic i sie umowic, oni sa na tyle fair, ze jak bedziesz pierwsza do ogladania to nawet jak beda mieli innych zainteresowanych to twoja decyzja bedzie brana pod uwage pierwsza
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------
Cytat:
Napisane przez ajah
Czasami nie ma możłwości stwierdzenia co było źródłem bakterii.
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------
W jakim regionie mieszkacie, że tak cięzko z mieszkaniami?
|
dlatego zapytalam czy nie powiedzieli, ja rozumiem u starszego ludzia, ale takie male? z powietrza?
u nas tez jest ciezko z mieszkaniami... nie to ze nie ma, ale zeby cos fajnego wybrac za rozsadne pieniadze to ciezko
|
|