![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() pazurki potty :)
witam...
moje pierwsze obgryzki - 2 sety ;p pierwsze migdalki - troszke bulowate drugie z frenczem - brak kamuflazu ktorego jeszcze nie posiadam w moich zapasach ![]() chyba nie sa AZ takie zle, cio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pazurki potty :)
a i jesio jedno... skory w pierwszych to nie ja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie źle nie jest..
Jest po prostu tragicznie. Wybacz że tak ostro ale jak patrzy się na takie paznokcie to aż wnętrznościami mi przewraca ![]() Pierwsze wyglądają jakby były brudne, są matowe bezkształtne i w ogóle okropne. A obok migdałków to one nawet nie stały. O drugich już nie wspomnę bo ogryzki ogryzkami ale one wyglądają strasznie niechlujnie. Jeszcze ten tips tak wystaje spod nich ten french taki na odczep się. Jestem na NIE i to bardzo. Dopóki nie dowiesz się podstaw na temat stylizacji może lepiej będzie dla ludności jak zajmiesz się czymś innym nie ingerującym w zdrowie człowieka.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Misiu Kolorowy to nie jest tips... ani pol tipsa tam nie ma
ale dzieki za szczerosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No to ten żel prześwituje jeszcze clear, ten french tak ni w pięć ni w osiem trzaśnięty. I one idą do góry.. Czyli skoro to forma to została źle podłożona.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
widzisz zle byla polozona, bo mi moja instruktorka tak pokazala, ze forme nakladamy tak o po prostu od razu do paznokcia (bez tego nabudowywania) i widze ze to be... dzis sprobuje nadbudowac a potem dopiero forme. mowilam ze nie mam kamuflazu jesio... dlatego jest clear.
ehh... a ja bede uparcie cwiczyc i wklejac zdjecia... az mi powiecie, ze jest gut! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bylisia ostro pojechała, ale ma rację w stu procentach... Aż przykro patrzeć na te pazurki... Nie wiadomo czy się śmiać, płakać, pociąć, czy z mostu rzucić.
Pazurki bardzo niestarannie wykonane... Fakt, że nie posiadasz kamuflażu niczego nie usprawiedliwia, a gdy już go będziesz miała, też wiele nie zdziałasz, bo trzeba nauczyć się podstaw, a nie tuszować błędy... Ale życzę wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko musisz pamiętać że forma musi być równiutko z pazurkiem. Nie może ani opadać ani isć do góry bo wtedy będzie klopsik. I przydało by się doszkolenie jakieś. BTW. Misiu Kolorowy zwykł mawiać mój były instruktor tańca ![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2009-02-05 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ze dobrze ona mi wytlumaczyla?
czy dobrze ze bede budowac najpierw? Bylisia nie ma nic lepszego niz konstruktywna krytyka... naprawde dzieki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze że będziesz wklejać i się radzić do póki nie będzie git. Ja tak robię
![]() Ale nadbudować przy ogryzach trzeba, zwłaszcza jeśli juz opuszki wyłażą nad paznokcia.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja tez uwazam iz sa one poprostu paskudne:P oblesne i uwazam ze lepiej byloby je raczej robic na tipsach bo takie krotkie zle wygladaja, a w dodatku gdy nie ma sie wprawy w robieniu paznokci na szablonie, no chyba ze sie szkolisz, ale szczerze powiedziawszy sama bym sie wstydzila cos takiego komus pokazac:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
każdy uczy się na błędach i musisz ćwiczyć i to dużo bo paznokcie śą naprawdę tragiczne.
zero jakichkolwiek krzywych itd. zresztą dziewczyny wszystko napisały. ćwicz!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Organizatorkaaa :)
|
ojojj zgadzam się z dziewczynami... jeszcze dużo pracy przed tobą
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ucze sie tez mi sie nie podobaja ale nie wstydze sie ich pokazywac, sa moje kazdy mial swoje poczatki i chcialabym zobaczyc pierwsze paznokcie tych ktore smigaja teraz cudenka... nie wierze ze wszystkim wszystko od razu wychodzi dzieki za wszystkie uwagi bede cwiczyc i bede wklejac wszystko co tylko wykonam i krytykujcie bo to motywuje i mam cicha nadzieje ze za jakis czas ktos tu napisze ze "sliczne" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
one sa straszne... brrr..
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze się powtórzę, ale mmmmuszę
![]() Paskudne...ojć, przepraszam...ale też musiałam ![]() ćwicz, ćwicz... ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ale popatrzcie, to pierwsza dziewczyna która się w ogóle nie tłumaczy!
Chylę czoła za to. Bo inna już by napisała : jak wam nie pasuje to tu nie wchodźcie a w ogóle to lepiej skasuje te zdjęcia bo się chcecie pastwić. 3mam kciuki za Ciebie!
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
oj Bylisia co Ty tak polagodnialas nagle?
![]() dzis mam akryl na formie z instruktorka (moj pierwszy) wiec tez wkleje, a co niech Was mdli ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro robie kolezance zelowy overlay z frenczem... mam nadzieje, ze wyjdzie troszke lepiej, bo ona ma ladne pazurki swoje i same w sobie beda troszke dluzsze. i nie moge sie doczekac az sama sobie zaloze w koncu... jeszcze z miesiac, bo mi musza po "chinolach rzeznikach z akrylem dentystycznym" odrosnac Edytowane przez potty Czas edycji: 2009-02-06 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hehe ja wcale nie jestem ostra.
Tylko nie lubię takich dziewczyn które założą galerię dają zdjęcia i jedno złe slowo i od razu foch z przytupem, dziewczyny są fe a zdjęcia edytuje i drżyjcie narody! A Ty mimo ostrych słów nie powiedziałaś nikomu nic niemiłego i sama stwierdziłaś że Ci się nie podobają ![]() I to bardzo cenię.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Bylisia, bo ja tez z Krakowa jestem... a wiadomo Krakow to jednak kolebka kultury polskiej w szerokim znaczeniu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() O tak ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Ordnung muss sein!
|
Cytat:
Jak nie kijem go,to pala! po pierwsze takie obgryzki powinno sie robic na formie,a nie na tipsie. po drugie nie mozna nauczyc sie robic paznokci,bez ich robienia. a slowo ,,oblesne",w stosunku do czyjejs pracy na szkoleniu nijak tu sie ma.
![]() |
![]() |
#23 | |
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#25 |
La Moderatoiure
|
Hehe okey
![]() Pazurkom niestety sporo brakuje, ale wszystko przyjdzie z czasem ![]() Przede wszystkim kształt ogólny nie jest poprawny i to sprawia że paznokcie na pierwszy rzut oka wyglądają źle. Musisz ćwiczyć po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak jest!
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
zelowy overlay made by me ;D
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
nikt nic ni hu hu...
wiec rozumiem ze sa tak samo beznadziejne jak poprzednie... nic... ide cwiczyc dalej!
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak, pazurki wyglądają zwyczajnie.
Jakby były machnięte białym i bezbarwnym lakierem. Nie widać nic w zasadzie z takiej perpektywy niestety. Ale dojrzałam prześwit we frenchu.
![]() |
#30 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]() no i te prześwity....
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.