Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-15, 11:08   #1191
Kamciatka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość

witajcie w ten piękny słoneczny dzionek

My już od 5 na nogach, byliśmy na pobraniu krwi. Mam ostatnio problemy z ciśnieniem co mnie martwi na początku ciąży i w ogóle przed ciążą miałam wręcz za niskie a teraz... urosło do 139/95, czasami 133/92 co jak na mnie jest sporo. I tak z dnia na dzień więcej. Wczoraj szłam do gina po L4 i przed wyjściem sobie zmierzyłam 145/98, kopara mi opadła i postanowiłam wejść do gabinetu pogadać. Dał mi recepte na tabletki na obniżenie i zlecił 6 różnych badań krwi, dziś mam przyjść z wynikami. Powiedzial że taki skok może oznaczać problemy z łożyskiem
Ten ostatni miesiąc jest straszny... Ciągle coś
No własnie ten ostatni miesiac jest chzba najgorszy rzeczwiście. Kontroljj to ciśnienie i dbaj o siebie, jak jest za wysokie, to może tez zatrucie jeszcze być już tak na końcu ciąży

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
edit: aż musiałam zobaczyć jaką gramaturę mają moje liście malin, bo też mi się kończą.. moje mają 25g
to Ty faktycznie musiałaś mieć cały worek jestem w szoku.
wypiłaś to wszystko i jeszcze nie rodzisz ?

pewnie tvn daje więcej kasy i ją podkupił
Ja piję teraz czwarte opakowanie 25g i NIC. Ale to podobno ma 1 fazę porodu przyspieszyć a nie termin przybliżyć.

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
może ta magiczna ostatnia porcja, zostało mi pół szklanki i tak się na nią patrze i próbuje wlać w siebie..

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Straszna nuda jak sie tak żadne maluchy nie rodzą..
No właśnie. Trzeba jakieś szamańskie sposobz zacząć wdrażać....
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora