Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-15, 19:57   #672
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Matko boska! do tego momentu czytałam i już chciałam do łazienki lecieć eksperyment robić, ale teraz to nie wiem. Dobra, i tak spróbuję. Do szału mnie doprowadza, jak odrastają potem włoski tam po maszynce. Boli, swędzi, twarde, wkurza. No nic, zobaczę
Teraz kupiłam bielendę laser expert do nóg i jestem w szoku, bo kiedyś robiłam veetem i masakra była, bo może z 50% włosków ruszało (na dodatek drogie jak nie wiem dziadostwo), a ten b. dobrze się sprawdza.
A eveline, to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-jedwabiu.html ?
po prostu staraj sie nie przetrzymywac kremu.
ja sie pierwszym razem z eveline poparzylam bo pamietalam cholerny veet czy rossmann ze musialam je przetrzymac ponad czas to i tu zignorowalam ze max 10 minut i potrzymalam chyba z 15... palilo ogniem i jak tz zaczal krem sciagac to krew zaczela leciec, ale bolu nie czulam, splukalam chlodna woda i pieklo jak np siusialam (wiadomo mocz slony ) ale to z dobe max i zagoilo sie w 2-3 dni.
sprobuj moze na poczatku na wloski na sam wzgorek- zebys okreslila ile minut ci potrzeba az zaczna wloski odchodzic- u mnie po 5 sugerowanych schodzily ale nei wszystkie, po 7min juz wszystko.
i dopiero jak znasz swoj czas smaruj nizej- przy okazji zobaczysz czy czasem nie masz uczulenia. staraj sie omijac sluzowke przy wargach mniejszych- bo sie szybko parza
mialam to samo po maszynce- odrastaly to swedzialo, jak potarlam recznikiem np to zaraz czerwone, piekace, gorace cialo potem ciagnely o bielizne kilka dni... a jak juz bylo niezle to oczywiscie znow nalezalo golic no i na stojaka w wannie nei umialam ogolic 100% bo jak sie tak powyginac
tak to ten z eveline tylko cena w ross to jakies 8zl z groszami wiec sie oplaca.
aha i jak sciagasz wloski to nie cisnij na sile szpatulki do ciala- byc moze ze mi krew wtedy leciala bo tz mocno mnie podrapal ta szpatulka- myslal ze to trzeba z calej sily dociskac jak grzytwe bo juz potem nigdy wiecej nie krwawilam... ani nie bylam czerwona jak rak a lepiej je pod prysznicem wykruszyc(wloski skremowane) myjac sie gabka czy łapkami ale skora po osuszeniu tam jest mieciutka, nei sucha, zupelnie inna jak po maszynce

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
dziekuje
jak cos pojdzie na tak to ns farbowanie c10 wyrowna mi to bedzie gitara
dokladnie