Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-16, 06:27   #2169
krysiaa2608
Raczkowanie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
A co do mojej to tak - Mateuszek zachwycony siostrzyczka, waga niuni to 1733 g wiec spora jak na ten tydzien i tym sposobem gdyby patrzec na termin z USG to jestesmy 2 tygodnie do przodu bo termin z pomiarow zostal wyliczony na 14 lipca
Wszystko jest ok, lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego a popuchniete nogi jak to on ujal "nie jest najgorzej".

Mam troche niedosyt po tej wizycie bo jakos nie wdawal sie w szczegoly ze tu raczka tu nozka tylko to co widzielismy to nasze a niunio w wiekszosci podejrzewam ze nie wiedzial co widac..
A i jeszcze jedno - malutka obrocila sie i jest teraz w polozeniu miednicowym
za wizytę! Duża panna!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Jakby mnie nie bylo jutro albo cos to znaczy, ze jednak za wczesnie sie cieszylam z poprawy cisnienia.
Teraz mierzone x 2 wychodzi prawie 140/83.
Obie stopy spuchniete, prawa duzo mniej jednak.
Lewa coraz gorzej, juz puchna palce.
Moczenie kilkadziesiat minut w lodowatej wodzie - zero efektu.
Trzymanie w gorze - zero efektu.
Lilo leciutko kopie, czekam az pobryka, bo inaczej IP bez dyskusji.
A jak pobryka i cisnienie pokaze sie nizsze, to ide spac z noga do gory i zobaczymy rano.

A z dobrych wiesci - wozek przekroczyl moje najsmielsze oczekiwania, nie ma NAJMNIEJSZYCH sladow uzytkowania poza moze oponkami i moze gdzieniegdzie mikroskopijne zmechacenia na gondoli/ budce - ale pokrycie to sztruks, piekny czekoladowy kolor, bym musiala byc mega czepialska, zeby krecic nosem.
Gondola ogromna, budka XXL, chrom lsni az oczy trzeba mruzyc, calosc osadzona wysoko, po krolewsku. Okienka bez rysek, wnetrze w stanie sklepowym wrecz. Dalbym za niego i dwa razy tyle, i trzy nawet Budka nic a nic nie opada, sztywno stoi/ lezy, okienko z tylu to samo, kola w stanie idealnym, A JAK ON SIE PROWADZI!!! Dmuchnac i jedzie i buja sie delikatnie na boki i przod-tyl, tak sobie stalam i bujalam i lzy mi az poszly z radosci
Prezentuje sie z taka godnoscia i klasa, ze bede z nim wygladala jak uboga guwernantka Lilo, nie pani matka raczej

I teraz najlepsze : maz wnosi wozek do domu i biegiem na dol z powrotem. Patrze jak na wariata, bo to 3 pietra sa wysokie. A on tacha DRUGI WOZEK - spacerowy TAKO Fast Rider czarno-czerwony i z usmiechem do mnie - dostalas gratis do Royce'a .........!!!!!!
Tako jak w zalaczniku, trzeba mu tylko wymienic sprezyne jedna i ma lekko wyjasniony od slonca kolor na budce czerwony.

No ja chyba jednak jestem w czepku urodzona
za wózek, a raczej za dwa wózki! Szaleństwo! No ewidentnie w czepku urodzona

Dawaj znać jak się sprawy rozwinęły! Trzymam kciuki, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

Dziś na 10:50 wizyta. Trzymać kciuki!
Trzymam!

Witam się i ja!
Coś spać mi się kompletnie nie chcę, to co się męczyć będę W nocy nie wstawałam na siku - chyba w kalendarzu zapiszę normalnie
Gratuluję tygodni i trzymam kciuki za wizytujące

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora