Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-16, 09:39   #1485
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
u nas nic nowego, czekam i czekam na mój mały skarb, spróbowałam dziś ten szamański sposób z sutkami i działa, skurcze były ale zniknęły tak szybko jak się pojawiły niestety natury się nie oszuka
będziesz specjalistką od szamańskich sposobów

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
A no i już wczoraj mogliśmy iść na pierwszy spacer, ale czasu brakło i ruszamy dzisiaj
miłego spacerku

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć

Cytat:
Napisane przez komiksowa Pokaż wiadomość
A co do podróży z wózkiem w komunikacji miejskiej - raz wsiadła dziewczyna z wózkiem i maluch zaczął płakać i na przeciwko mnie stara baba zaczęła serię dobrych rad na cały autobus - a może głodny, a może ma mokro, a pewnie trzeba go przytulić itp itd. Wymieniła wszystkie powody płaczu u dziecka - ciocia dobra rada, wielka znawczyni. dobrze, że nie trafiła na mnie i moje dziecko, bo normalnie podeszłabym i z liścia
co za baba

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Z hitów, to jeszcze mam news od teściowej: "Żebyś przypadkiem nie urodziła w niedzielę!". Na pytanie czemu stwierdziła: "Bo to będzie taki leniuch i wszystko trzeba koło takiego robić." Tż stwierdził, że w sumie to bez różnicy, bo i tak będzie.

I dalej do niej nie dociera, że będzie Leon. Pytała wczoraj po raz milionowy. Rozmowa z tż:
- Co z tym imieniem w końcu?
- No Leon.
- Ale poważnie? Bo ja myślałam, że tak żartujecie.
- Nie żartujemy.
- O Jezu, a nie ma innych imion?
- Mhm...
- No jak już musi być ten Leon, no to niech jest...
- Noooo... łaski nie robisz.

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Nie no to z kierownikiem.. z bezpośrednim przełożonym.. Bo jak wyjdzie tako z roboty, bo mu żona rodzi a nikt nie wiedzial to na prawde mogą go wywalić.. Musi kogoś poinformowac.. Jest jeszcze zawsze opcja wzięcia urlopu na żądanie..
dokładnie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora