KRYOLAN TV PAINT STICK (w 4 kolorach) MAJ
Witam mam do wymiany 4 odcienie podkładu KRYOLAN TV PAINT STICK
Tv Paint Stick marki Kryolan (wiodącej na całym świecie profesjonalnej marki oferującej wysokiej jakości kosmetyki charakteryzatorskie, kolorowe i pielęgnacyjne) to bardzo dobrze kryjący, kremowy podkład w sztyfcie. Kosmetyk ten idealnie pokrywa każdą niedoskonałość skóry. Odpowiednio kremowa konsystencja produktu gwarantuje dokładne rozprowadzenie go na twarzy. Funkcjonalne umieszczenie podkładu w wysuwanym sztyfcie pozwala zaaplikować odpowiednią ilość produktu. Ogromny wybór kolorystyczny pozwala zastosować go również do konturowania i modelowania twarzy. Ciemniejsze i jaśniejsze odcienie idealnie wykonturują policzki, czoło nos i inne wymagające tego obszary ciała. Sztyfty świetnie sprawdzają w codziennym użytkowaniu, jak również do zastosowania przy make up'ie scenicznym czy filmowym.
Podkłady chcę koniecznie wymienić, bo mam nadmiar podkladów i wiem, że najzwyczajniej w świecie ich nie zużyje. Podkłady stosowałam (te najjaśniejsze) jako rozświetlacz na czoło, czubek nosa, natomiast najciemniejszy jako bronzer. Mogę je wymienić wszystkie na raz bądź pojedynczo.
Użyte są 4-5 razy (?) otwarte 12 maja 2013. Termin przydatności 2 lata.
Ja odpisuje u Ciebie, Ty u mnie
NIE interesują mnie ubrania
Chętnie wymienię się za kosmetyki do makijażu, od bronzerów przez pudry itd.
Edytowane przez BigGirlsDontCry2
Czas edycji: 2013-05-18 o 16:23
|