2013-05-19, 15:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Napisane przez rachell111
i jaaaaaaaaa
buuuuuu buuuuu
|
ja też nie mam 
mam <50
Cytat:
Napisane przez Maja102
rękę urżnij 
|
jeszcze mi sie przyda 
Cytat:
Napisane przez aileenn

Swoją drogą, czytałyście o Angeliny mastektomii?
Nawet zakwasów można dostać 
|
1. chyba sen był skutkiem napływu informacji
2. to nie tylko ja 
trzeba regularnie ćwiczyć 
o ile do obtartych pleców czy kolan albo siniaków przyznawałam się chuopu z radością, to do zakwasów jakoś głupio mi było 
ale okazało się, że on też miał, w dodatku po intensywnym weekendzie podobno stanął przed lustrem i odkrył że mu się kaloryfer na brzuchu zarysował. tak, że my będziemy fit jak się odległość zmniejszy 
Cytat:
Napisane przez kamena
jogę poleciłam na brak obwiśnięcia 
i fogle widzę, że kasza ma powodzenie, w robocie to samo 
tu znajdziecie opis diety oczyszczającej, którą robiłam, schuście było skutkiem ubocznym, więc podejrzewam że dla samego schuścia mogłybyście jeść tę kaszę z przyprawami, na smaczniej, i pić kawę.... je się tylko kaszę, ale naprawdę daje radę. u mnie tydzień = ok. 1,5 kilo 
|
u mnie nie ma jogi 
a z płytą mi nie idzie
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2
Hm...bladą powiadasz?
Ty masz chyba jaśniejszy odcień cery niz ja...normalnie jestem blada , ale wpadam w żołty...tak teraz myśle czy nie będę dziwnie wyglądać z tą badą poświatą....a macałaś oba?
2 pewnie daje poświatę leko cieplą? Chyab też jaśniutkie są tylko lepsze dla żóltawego odcienia bedą?
Jak myślisz?
Nie mam gdzie pomacać ...
|
macałam przed zakupem i wybrałam 1
ja jestem blada, przeroczysta, ale paszczę mam często zaczerwienioną więc muszę równać ją do białej szyi
rzadko się udaje, ale rose nie zaczerwieniają a robią taflę odbijającą światło i zmiękczają rysy
jak nawaliłam meteorów to się aż koleżanka zapytała czy chora jestem bo taka blada
Tobie chyba bardziej dwójki by pasowały 
w sumie jakby ktoś kupował i dzielił, to bym była chętna na odsypkę małą
a może ja przywiozę
|