|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() zapewne ![]() Przeleciałam pobieżnie, chciałam powiedzieć że nie mam pojęcia ile mam w udzie i nawet nie wiem w którym miejscu by to trzeba było mierzyć, ani nie mam metra krawieckiego więc nie zmierzę ![]() Ja już po pracy urwałam się wcześniej bo muszę szykować imprezę
|
|
|
|
|
#3902 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kiedy właśnie niekoniecznie, tak jak w tym opisywanym przez Aileenn przykładzie, odstawienie części produktów - nawet tych zdrowych jak kasze czy strączki - podziałało zbawiennie
a dla kogoś innego ta dieta mogłaby się nie nadawać, np. ja się lepiej czuję jak zamiast mięsa jem fasolę z warzywami a krowi nabiał mi źle robi Cytat:
ja o szóstej dusiłam młodą kapustę ![]() liczy liczy, ja byłam bez kawy jedynie przez roztargnienie a potem siłą rozpędu no to dajemy ![]() Cytat:
![]() 2. fajnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3903 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też lubię drapanko
![]() Zapomniałam, że mam kaszę jaglaną, idę sobie ugotować na obiad.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3904 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. chciałam pisać to nie jedz - ale przeczytałam kolejnego posta i jaaaaaaaaa buuuuuu buuuuu Cytat:
ale luzik, nie co dzień jest komunia Cytat:
3. Cytat:
2. o chryste panie myślałam że dziś masz tę komunię i lecisz na after party dla mnie fakt że one są w niedziele nie jest taki oczywisty - wybaczcie |
||||
|
|
|
#3906 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Bez pryszczy, może być? ![]() U góry umięśnione, niżej lekko otłuszczone, co kto lubi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
sugerujesz, że to skutek ćwiczeń we dwoje?
![]() Albo miłością żyję ![]() Cytat:
|
|
#3909 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() nom, niektóre pozycje są dobre na ouda
|
|
|
|
|
#3910 | |||
|
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
![]() Ale ciekawi mnie coraz bardziej, czemu Ci szanowny organizm pryszczami z wyskakuje. No bo coś musi być przyczyną Tak a propos wyprysków - X razy czytałam, że wypryszczając się, organizm przez skórę wyrzuca różne syfy. Od mniej więcej roku święcie w to wierzę, a to za sprawą zaparcia Trafiło się dwa razy i za każdym razem brzuch na wysokości mniej więcej jelit miałam w wypryskach, które po eeee, fakcie, czarodziejsko znikały.Cytat:
![]() O jaaaa... Zazdrość mnię zżera i robię się zielona ![]() Mi jeszcze nie wychodzi, jak bardzo mi zależy, żeby wyszło ![]() Cytat:
Swoją drogą, czytałyście o Angeliny mastektomii? Tak na słodko? Jak to się robi, jak? ![]() Teściowa robi obłędną, ale jakoś ciągle zapomina powiedzieć jak Nawet zakwasów można dostać
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-17 o 17:16 |
|||
|
|
|
#3912 | |||
|
Panaroja
|
Macham snad czarnego Magnuma , faktycznie doopy nie urywa
Cytat:
nie działa - wrzask ptactwa wprawia mnie w upajającą euforię , błogość i natychmiastowe znowu zaśnięcie Cytat:
![]() 2.o , moje plecy masz Cytat:
![]() 2.też bym tak zrobiła jakbym mogła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3913 |
|
Wtajemniczenie
|
Machnę tylko.
|
|
#3914 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro komunia, a moje dziecko chore i kaszle
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś na rynku wojewódzkie obchody dnia strażaka. Od rana dj nakułfia na caały rynek jakimiś densami, nie pomaga nawet zamknięcie drzwi do biura. To będzie dłuuugi dzień...
|
#3916 |
|
Panaroja
|
Machnę szybko , bo wybywam na działkie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3917 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad
Spałąm do dziesiątej, jestem bardziej zaspana niż gdyby wstać o szóstej Jak pogodzić późne chodzenie spać (północ-pierwsza) z wczesnym wstawaniem (szósta-siódma)? Bo najchętniej nie rezygnowałabym ani z jednego, ani z drugiego
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-05-18 o 11:12 |
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpinam się pod pytanie - lubię noc i poranki - ale z leksza nie dawam rady |
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
to sobie wybrał moment
![]() byłam wczoraj na koncercie chyba 5 raz na nich, ale w nowym miejscu jak się zbierali, to bębniarz sam podszedł i zagadał czy mam na imię B. bo mnie pamięta. chyba nie gadaliśmy nigdy za dużo, ale mam ich na feju i czasem mi coś lajknął. tak się ciekawie rozmawiało, że zapytał czy może odezwać się na fb. strasznie grzeczni są jak na muzyków, nie widziałam nigdy żeby pili czy imprezowali po graniu. gitarzysta dodatkowo chyba chorobliwie nieśmiały ![]() a ja od dziś jestem ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ja chodzę spać 2.30 a budziki od 5 krzyczą, zwykle przeciągam do 6. a mam okresy, że zasnąć się udaje po 4., bo słyszę jeszcze jak drukarka się czyści. czasem udaje się w dzień uciąć godzinkę-dwie snu w lecie najchętniej przesypiałabym dnie a działała nocą - tryb wampirzy wczesną wiosną i jesienią mogłabym spać po 16 h obudzić się na kawę i położyć znowu spać - miałam takie epizody zimą - klasyczna bezsenność
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ![]() Bywam tu ale nie piszę bo nie umim się wszczelić w temat:/ Widzę że kilka fajnych osób wróciło Znalazłam pracę ale dostałam na razie umowę na trzy miesiące, potem obaczym. Sprzedaję ręczniki, poduszki,kołdry, posciele, szlafroki i inne duperele. Także jakby ktoś chciał kupić kołdrę to powoli robię się ekspertem w tym temacie ![]() Mam pytanko włosowe: czy laminowanie siemieniem robi się na suche, nieumyte włosiska czy po umyciu na wilgotne? ![]() Kameno: czy kasza jaglana może być bez jogi żeby schuść?i czy coś oprócz tego jeszcze się je czy samą kaszę? i jak długo?
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laminowanie na umytych później spłukujesz jak maskę czy odżywkę robisz z ziarnami czy przecedzonym? ja się trzymałam wersji z ziarenkami i byłam zachwycona efektem tylko trzeba dokładnie wypłukać, bo mi zostało parę za uchem ![]() podpinam się pod kaszowe pytanie tylko, że ja z kasz to tylko gryczaną zapiekaną jadam za jasnymi nie przepadam
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ziarnami ![]()
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba pójdę zaraz uważyć kolejną porcję
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie przyszło mi do głowy kolejne zastosowanie
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się zapytać jakie
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła dziś babka ze sklepu obok, xero było zamknięte i spytała, czy moge jej na kompie w wordzie napisać ogłoszenie o sprzedaży działki i zrobić ze 3 ksera. Zrobiłam i dostałam od niej kolczyki
miło
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Zaraz zrobię sobie drugą kawę i biorę się do pracy, którą mam plan skończyć odpowiednio wcześniej i cieszyć się życiem 

ja o szóstej i własnie wlewam w siebie kawę , bo bez tego jakoś dziwnie przestaję widzieć co i rusz 

A mama przywiezie orzechowca, nosz kurna gdzie ja i dieta

Jak pogodzić późne chodzenie spać (północ-pierwsza) z wczesnym wstawaniem (szósta-siódma)? Bo najchętniej nie rezygnowałabym ani z jednego, ani z drugiego
ale może się podkuruje