2013-05-19, 20:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
Napisane przez domciatko
a pokaze Wam jeszcze zdjecie z wczoraj  ))
bylismy nad morzen, bylo pochmurnie ale cieplo,
bedzie widac moj brzuch 
|
Oj widac widac Domi wogóle jakie długie masz juz włoski 
Cytat:
Napisane przez Ghia
Rockyy ee tam dziwne, normalne
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
matczyna zaborczośc 
Cytat:
Napisane przez domciatko
no wiem wiem,
bedziemy musialy sie wspierac, bo jak nie Wy to ja nie wiem.
po prostu tyle kolezanek w okol probowalo, i po 5 dniach, 2 tygodniach rezygnowało, mama mojego tż też nie rozumie o co mi chodzi z tym cycem, mój też się nie zna, i tak nie wiem.
ale będzie dobrze.
najwyżej będę miała małą przy cycu całe dnie.
|
Niejedna kobita byłaby szczesliwa ze tesciowa jest za karmieniem mm i ze wogole takie sie preferuje a Ty chcesz naturalnie bedzziemy sie nawzajem wspierac.Na SR polozna mowiła nam ze najwazniejsze to sie nie poddawac nawet jak poczatki są trudne.
I bron Boze nie neguje jak ktos chce od poczatku karmic z butli.To jest indywidualna decyzja kazdej z nas i nie znaczy ze bedzie złą matką.
Cytat:
Napisane przez enlevee
Ja obstawiam, że Malinka.. ale Ty też masz już całkiem całkiem blisko, widzę, że jutro nowy tydzien zaczynasz 
|
eeee ja chyba tez obstawiam Malinke 
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
domi ni ja tez mialam folie i instrukcje ale przyszlosciowo myslac mozna cos tam spakowac he...
mysle i chyba na ta komunie ubiore sukienke i balerinki,nie bede swirowac w obcasy czy koturny chodziaz sa wygodne...alr wysokie.bez sensu tez przebieranie itp myslalam ze dam rady ale jak ma byc taka pogoda jak dzis to pewnie zaraz nogi spuchniete itp.he.balerinki tez ok zrozumieja haha
|
No pewnie ze balerinki Najwygodniejsze 
Cytat:
Napisane przez Neni1984
Hej 
My od rana dom odgruzowywaliśmy  No ale w sypialni już porządek i pokój Małego prawie gotowy  Nawet ma już fajny sprzęt grający gówniarz 
|
Laura tez ma sprzet grający podłączony Zeby mogła zasypiac i radia posłuchac 
Cytat:
Napisane przez Ghia
:
Mamuśki a co z pieluszkami które mają wycięcie na pępuszek w pierwszych dniach po porodzie?? Widziałam takie huggies i nie wiem czy jest sens takie kupować??
|
Zastanawiam sie nad jedną paczuszką chociaz .
Cytat:
Napisane przez Neni1984
A ja oczywiście mam fazę na białe i większość ciuszków, które kupiłam sama jest białych. Na szczęście te od znajomych są kolorowe to dziecko będzie normalnie wyglądało 
Białą mam wanienkę, przewijak, ochraniacz na łóżeczko, białe będzie też łóżeczko 
|
Ja sie zakochałam w białym lozeczku i jak zdecydujemy jednak sie na szczebelkowe to bedzie białe 
Cytat:
Napisane przez Margosia__
Dotkaaa byliśmy zobaczyć porodówkę
Zajęło nam to całe 15 minut włącznie ze znalezieniem jej 
Może poród też tyle zajmie? 
|
Nie zdziwiłabym sie w Twoim przypadku jakbys expresowo wykluła gluta 
|