2013-05-19, 22:43
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: marawa wietrzy szafę :) - maj
11. popielaty pasek - marka: Carry, dł. ok 90 cm, szerokość ok 3-3,5 cm, szer. kokardy - 5cm, szer. klamry/sprzączki(?) - 6cm. 6 dziurek.
Ślady użytkowania: lekkie obtarcia materiału wewnątrz klamry oraz na brzegach paska na wysokości 1. i 6. dziurki (czyli tam gdzie był zapinany)
12.naszyjnik - z różna wielkość i kształt koralików, kolory: popielaty, czarny, fiolet i srebro. Na żyłce jubilerskiej. Zapięcie: karabińczyk
13. naszyjnik z masy perłowej - różne odcienie niebieskiego, na poszczególnych "koralikach" zdarzają się złote refleksy. Zapięcie na karabińczyk. Dł. po rozpięciu ok 37-38 cm
14. bransoletki - czerwone perełki (ok. 5mm średnice) na gumce. 3szt=komplet=1 rzecz
15. "skrzydlaty" pierścień - marka C&A, brak jednej z cyrkonii
16. kolczyki w kolorze srebrnym - ręcznie robione przez moją koleżankę, a przeze mnie nigdy nie założone. Wymiary: 2x1,5 cm, średnica koralików ok 7-8mm.
17. pianka do butów w sprayu - kupiona w sklepie obuwniczym marki Bata. Nadaje się do zamszu, nubuku, tekstyliów, skóry licowej a także odzieży trekkingowej i z membraną klimatyczną. Kupiłam rok temu i użyłam kilkakrotni więc tak z 75-80% (ze 150ml) powinno zostać. Niestety ma wadę (albo tak dziwnie został pomyślany): przewód atomizera jest chyba za wąski, bo jeśli naciśniesz za mocno, to pianki wydostaje się tak dużo, że ten atomizer wyskakuje. Oczywiście można go wytrzeć i założyć z powrotem, dla mnie jednak jest to na tyle denerwujące, że nie mam ochoty go używać
Poza tym raz spray wyleciał mi z szafki i opakowanie jest porysowane, co widać na zdjęciu.
18. jedwab do stóp kiwi - kupiony parę tygodni temu w sklepie obuwniczym. Jego zadanie to chronić skórę stóp przed otarciami. Nie był używany poza tym, że raz psiknęłam sobie na rękę, by powąchać - pachnie bardzo ładnie
Edytowane przez marawa
Czas edycji: 2013-05-21 o 12:58
Powód: dokładka
|
|
|