Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 09:57   #836
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Witam się po weekendowo
u mnie weekend bardzo rodzinnie - z siostrami i ich dzieciaczkami, mamą, babcią - naprawdę fajnie i miło, a wczoraj wycieczka rowerowa (ponad 30km)więc pomimo blokera mam "piękny" czerwony nos tż powiedział że marzy aby kiedyś pojechać w trójeczkę na taką wyprawę

A tutaj też się działo..
HOSENKO Tak się cieszę!!! Gratuluję kochana

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40875313]
a oni go oczywiście z góry potraktowali jak pijaka :| I chciej tu potem komuś pomóc, to jeszcze usłyszysz, że to pijak...
[...]
Ja wiem, że pewnie 80% zgłoszeń mają do pijaków, ale chyba nie powinni zakładać, że każdy pije..... Sama nie wiem.
[/QUOTE]
Ehh tak to jest.. mój tż w zeszłym roku miał zapalenie trzustki i oczywiście lekarz na izbie przyjęć bez żadnego wywiadu z nim wyjechał do niego z tekstem "jak Pan nie przestanie pić to będzie tylko gorze!" a mój tż pije dosłownie kilka razy w roku jak jest jakaś szczególna okazja. Myślałam że zatłukę tego pożal się boże lekarz

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

mi się dzisiaj śniły 2 bobaski, ile bym za nie oddała...
Cały weeknd marzyłam o tym by mieć swoje dzieci obok.. by móc się z nimi bawić jak z dziećmi sióstr

Cytat:
Napisane przez joanna1978 Pokaż wiadomość
strasznie sie popłakałam w czwartek po telefonie z Genomu i tak bardzo mi żal się znowu zrobiło, że niema ze mną mojego Kwiatuszka. mam nadzieję, że patrzy na mnie i czuwa. mam wrażenie czasem że jest obok mnie. ostatnio otworzyła się szafka. na bank wiem że była zamknięta a sama się niemogła otowrzyć.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

No a dziś zaczynamy 8 miesiąc......!

Izka gratuluję mdłości
Rena trzymam kciuki !!!

Miłego dnia
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora