Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-19, 19:55   #811
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
ooo malutki Wikulec kruszynka w lipcu

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:22   #812
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie wytrzymałam do dnia okresu i zrobiłam przed chwilą test - pozytywny Kreska bardzo blada ale jest
Haha gratulacje kochana bardzo sie ciesze! I mam nadzieje ze ten lekarz was dobrze poprowdzi.
Ps. Mowilam ze jeszcze na spacer razem bedziemy smigac

Alfa jaki Wiktorus malenki

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:38   #813
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wytrzymałam do dnia okresu i zrobiłam przed chwilą test - pozytywny Kreska bardzo blada ale jest
gratuluję, bardzo się cieszę

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

co do prezentów to nie licz bo bywają starsznie nietrafione
\

to fakt

Cytat:
Kochaliśmy się 6 razy, nie wiem za którym "zaskoczyło" i kiedy doszło do zapłodnienia.
nie ważne kiedy, ważne, że zaskoczyło ( ja obserwując się 4 lata wcześniej.. sama nie wiem kiedy dokładnie Miko powstał )

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

Tz-et zabrał Kasię do parku do zoo- dama w nowym foteliku jechała, potem przesiadka do spacerówki- już wrócili- ja miałam nadrabiać zaległości w dokumentacji zawodowej a wizzaż nadrobiłam

agatko- kieca fajna ale czy to Twój kolor? Ty musisz się w tym dobrze czuć
w którym zoo byli?? podobało się Kasi?

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Gratuluję Hosenko !!!
Wróciłam ze wsi właśnie. Tydzień czasu odpoczynku, dało mi to wiele wiele siły.
Codziennie byliśmy u Jasia. Czas zrozumieć że życie idzie dalej a my nie jesteśmy w stanie zwrócić mu zycia.
Ostatnio dużo rozmawiamy o dziecku. Za 4 tygodnie lekarz, zobaczę co mi powie. Ogółem to wszystkie szwy mi wyszły (nie wiem czy nie za szybko) wogóle jakos czuje sie tam inaczej jakby mi cos uwieralo, masakra. No i nie moge sie pozbyć mleczka także jest ciekawie...
Postaram sie bywać w wami częściej.

Miko dziś ma 1,5 roku Stawiamy ciacho i kawę

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:43   #814
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

alez wyrosl
mamy tego robaczka z Ikei - czytamy z nim o Entliczku pana Brzechwy

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

o rajuuu... pamietam jakby wczoraj byly te emocje...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:44   #815
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję, bardzo się cieszę

nie ważne kiedy, ważne, że zaskoczyło ( ja obserwując się 4 lata wcześniej.. sama nie wiem kiedy dokładnie Miko powstał )

Bo to nie do stwierdzenia, nawet jakby się sexiło tylko 1 raz w cyklu - do zapłodnienia nie dochodzi od razu, wiec dokładny dzień i tak nie będzie poznany.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:53   #816
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no zobaczymy jak przymierzę....

Poka jaką kupiłas??

Niunka jesteś bardzo, bardzo dzielną kobietką!!

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

no spokojnie tylko Kochana! Ładnie to wygląda ale taka temp teraz ma właśnie być....
dziś już jest ciemno,więc zdjęcie jutro pyknę na necie nie mogę jej znaleźć

mój przyszły szwagier jest "the best" za 2 tyg wesele a ja dalej nie wiem kto będzie starostą...;/ wcześniej miał czas, a teraz wstydzi się kuzyna zapytać czy nim będzie, bo jest późno

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 21:11   #817
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
dziś już jest ciemno,więc zdjęcie jutro pyknę na necie nie mogę jej znaleźć

mój przyszły szwagier jest "the best" za 2 tyg wesele a ja dalej nie wiem kto będzie starostą...;/ wcześniej miał czas, a teraz wstydzi się kuzyna zapytać czy nim będzie, bo jest późno
niezły jest

dziś się już żegnam - idę spać, bo oczy mi się kleją dobrej i spokojnej nocy

Stary 2013-05-19, 21:21   #818
zebrawpaski
Zakorzenienie

rena- piękne efekty

natalko- kiedy to zleciało?
Tz-et był z Kasią u nas w parku- u nas jest takie mini zoo

alonko- nieźle zakręcony szwagier....

niunia- myślę ciepło o Tobie...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 21:23   #819
niunka045
Zadomowienie

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Dziekuje za mile słowa Caly czas mam w głowie zdanie człowiek dowiaduje sie jak potrafi byc silny dopiero w obliczu tragedi.

Mam tak straszna potrzebę dostania od losu małego szkraba, że sama sie łapie na gapieniu sie na wozki dzieci...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 21:26   #820
BERBIE
Zakorzenienie

niunia dobrze, że wypoczęłaś, z twoich postów bije spokój. pisz częsciej

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Dziekuje za mile słowa Caly czas mam w głowie zdanie człowiek dowiaduje sie jak potrafi byc silny dopiero w obliczu tragedi.

Mam tak straszna potrzebę dostania od losu małego szkraba, że sama sie łapie na gapieniu sie na wozki dzieci...
ja sobie powtarzam, że Bóg składa na barki człowieka tyle ile jest on w stanie unieść. mam nadzieję, że więcej już nam nie dołoży

mi się dzisiaj śniły 2 bobaski, ile bym za nie oddała...
Stary 2013-05-19, 21:29   #821
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

ja sobie powtarzam, że Bóg składa na barki człowieka tyle ile jest on w stanie unieść. mam nadzieję, że więcej już nam nie dołoży

Eh tez Mam takie sny ze trzymam dziecko na rękach ale nie widzę jego buzi... Mam taka sama nadzieję jak Ty..

niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 22:36   #822
BERBIE
Zakorzenienie

dziewczyny ponawiam pytanie, co mam zabrać na wczasy do ciepłych krajów? może jakieś nowe wskazówki?
Stary 2013-05-19, 23:15   #823
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Nie pomogę, nigdy nie byłam w takim miejscu na wakacjach

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:44   #824
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam wszystkich i znów do pracy.

Hosenka moje gratulacje . Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tej wiadomości. Pamiętam jak jeszcze niedawno broniłaś się przed możliwością bycia w ciąży. Myślę jednak, że każda z nas musi ponownie dojrzeć do tej decyzji. O ile dobrze kojarzę to udało się wam w 1cs. Ja mam taką cichą nadzieję, że i u mnie zaskoczy.

Rena tak coś podejrzewam, że podzielisz los Hosenki. Trzymam Czekam z niecierpliwością na wiadomość.

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:

Berbie Niunka ufam, że każdej z nas da się cieszyć i nie tylko nam, bo ile jeszcze jest na wątku dziewczyn, które nie myślą o niczym innym. Ja mocno wierzę i zgadzam się, że Bóg wie co robi może jest to bardzo bolesne ale ma pewien cel, który my nie zawsze rozumiemy.

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Ja uciekam i zmykam do pracy. Życzę wszystkim miłego dna. Tylko proszę same takie pozytywne wiadomości jak dzisiaj.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 08:04   #825
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
rena- piękne efekty
dzięki

Cytat:
dokładnie tak... kochana myślami jestem z Tobą

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Witam wszystkich i znów do pracy.

Hosenka moje gratulacje . Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tej wiadomości. Pamiętam jak jeszcze niedawno broniłaś się przed możliwością bycia w ciąży. Myślę jednak, że każda z nas musi ponownie dojrzeć do tej decyzji. O ile dobrze kojarzę to udało się wam w 1cs. Ja mam taką cichą nadzieję, że i u mnie zaskoczy.
Rena tak coś podejrzewam, że podzielisz los Hosenki. Trzymam Czekam z niecierpliwością na wiadomość.
mam taką nadzieję no i trzymam też kciuki za Ciebie
a co tam trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Hosenko jak się czujesz?? nie mogę przestać o Tobie myśleć
_________________________ _____________
witam poniedziałkowo ja dziś na później do pracy więc mam chwilę wolną. Od kilku dni boli mnie ósemka jedną usunęłam (chirurgicznie) przed Bożym Narodzeniem, drugą też miałam usunąć w ferie, ale byłam w ciąży no i teraz daje się we znaki zaraz będę dzwonić do przychodni chirurgii stomatologicznej i umówię się - mam nadzieję, że na przyszły tydzień (żebym nie musiała brać wolnego w pracy), oczywiście w przypadku kiedy uda mi się umówić i okaże się, że jestem w ciąży, to nie pójdę...
uciekam i życzę miłego dnia

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-05-20 o 08:20
Stary 2013-05-20, 08:34   #826
joanna1978
Raczkowanie

hej.
Hosenko gratuluje. jak miło z samego rano dobrą wiadomość usłyszeć. buzial wielki dla ciebie.

ja biore się zaraz za porządki bo przed wyjazdem my sajgon zostawili. zaczełam brać tabletki anty. mój TŻ raczej odpuścił temat drugiego dziecka. powiedział, że pogadamy w domu.mineło kilka dni od rozmowy przez telefon i niepodjął tematu. ja niebede go niaciskać bo widze że się boji. strasznie sie popłakałam w czwartek po telefonie z Genomu i tak bardzo mi żal się znowu zrobiło, że niema ze mną mojego Kwiatuszka. mam nadzieję, że patrzy na mnie i czuwa. mam wrażenie czasem że jest obok mnie. ostatnio otworzyła się szafka. na bank wiem że była zamknięta a sama się niemogła otowrzyć.
joanna1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 08:37   #827
Hosenka*
Zakorzenienie

Rena:

Czuję sie tak przed ostatnie kilkanaście dni - piersi bolą (w poprzedniej ciazy nie bolały, dopiero później zaczęły), suszy mnie (to z kolei był mój pierwszy objaw tamtej ciąży), kawy nie chce mi się pić (ale jeszcze nie odrzuca mnie zapachem) no i chyba tyle. Aa no i mam jeszcze objaw z tamtej ciąży - nie chce mi się z nikim z pracy gadać

Skończyły mi się witaminy, muszę więc kupić dzisiaj i kwas foliowy, bo skończy się na dniach.

Instagram

Stary 2013-05-20, 08:57   #828
fiolusiek
Zakorzenienie

Hosenko cóż mogę powiedzieć.. Cieszę się, że zdecydowaliście się i tak szybko się udało. Teraz musi być dobrze
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:07   #829
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Koocur ja niby miałam przygotowane rzeczy, a jak przyszliśmy ze szpitala to się okazało, że jednak część jest już za mała i szybko trzeba było dokupić. Zdarzyło się czasem, że dziennie 4-5 pajacyków szło, więc radziłabym Ci dokupić
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Koocurku, nie mam kiedy w sumie się tym zając, zresztą raczej zostawię, bo kiedyś chciałabym kolejne dziecko
Bardzo dobra decyzja!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
To zalezy. Jakub dostal poki co jeden komplecik rozmiar 68. Na samym poczatku i tak malo kto przychodzi a jak ktos kupuje to wieksze rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Kocurku później napisze więcej, ale teraz powiem tylko że pajaców przynajmniej z 5 trzeba bo na lato są bardzo fajne, bierzesz dzidzia w samych body a np koło 17 jak już chłodniej to zakładasz pajaca i masz z głowy ubieranie bardzo są praktyczne, a jak będzie gorąco to się w nich tak nie spoci jak w śpiochach z weluru itp. także polecam z bawełny pajace, chyba że na jesień to welurowe, u nas świetnie sie sprzydają w nocy. ale nieskładnie pisze bo starsznie się spiesze
co do prezentów to nie licz bo bywają starsznie nietrafione
Cytat:

kocurku- pajacyków miałam kilkanaście....
bodziaków dużo więcej a i tak czasem już w półce pusto było - wszystko sie suszyło...w upalne dni to głównie body- ja w mieszkaniu na poddaszu miałam ciągle ok30stopni, pajace na noc lub do wózka
strojne ciuszki fajne ale trzeba odpowiednio je kompletować- fajne gatki + body (bo bluzeczka się zwija)
fajna bluza i spódniczka (to raczej dla Marcelinki) ale najpierw rajstopki, potem body aby rajstopki się trzymały i na to bluza aby plecy nie były gołe gdy się bluza zwinie
prezentów ciuszkowych Kasia miała mnóstwo- wszystkie ubrałam lub czekają w kolejce na ubranie bo jeszcze duże, tendencja gości "lepiej kupić większe"

Tz-et zabrał Kasię do parku do zoo- dama w nowym foteliku jechała, potem przesiadka do spacerówki- już wrócili- ja miałam nadrabiać zaległości w dokumentacji zawodowej a wizzaż nadrobiłam

agatko- kieca fajna ale czy to Twój kolor? Ty musisz się w tym dobrze czuć

Kochane dzięki za rady!

Wszystko przemyślałam i mimo, że nie umiem poukładać tych ciuszków jakimś sensownym sposobem to postanowiłam, że:

Będzie lata i mam nadzieję, ze będzie cieplutko. Mam bodziaki z krótkim rękawem i długim. One są dość tanie i w pepco można kupić nowiutkie za 4.99.
Mam kilka para spodenek, półśpiochy x3 i śpiochy x3.

Wylicytowałam jeszcze takich spodenko - dresik0-lajkrów chłopięcych i będą idealne do bodziaków.

Od tego samego sprzedawcy wzięłam tez jeszcze małe bodziaki i śpioszki. Wszystkie ma firmowe np. next i one chyba są dobrej jakości

Boje się, że na śpiochy będzie za ciepło jednak

No i jeszcze boje się jednego...że synuś będzie długggii po tatusiu i wszystkie śpiochy 56 pójdą do śmieci

No a dziś zaczynamy 8 miesiąc......!

Cytat:
Witam wszystkich
Gratuluję Hosenko !!!
Wróciłam ze wsi właśnie. Tydzień czasu odpoczynku, dało mi to wiele wiele siły.
Codziennie byliśmy u Jasia. Czas zrozumieć że życie idzie dalej a my nie jesteśmy w stanie zwrócić mu zycia.
Ostatnio dużo rozmawiamy o dziecku. Za 4 tygodnie lekarz, zobaczę co mi powie. Ogółem to wszystkie szwy mi wyszły (nie wiem czy nie za szybko) wogóle jakos czuje sie tam inaczej jakby mi cos uwieralo, masakra. No i nie moge sie pozbyć mleczka także jest ciekawie...
Postaram sie bywać w wami częściej.

Cytat:
nasz Wiktor siedział głównie w bodziakach i półśpiochach
miałam jakoś 5 długich, 5 krótkich bodziaków, 4 półśpiochy (i 1 spodenki) i 3 pajacyki
śpiochów ani kaftanków nie używałam
w upały mały siedział w body z krótkim i półśpiochach

Oooo właśnie takie coś pasuje mi najbardziej!

Piękny maluszek...eh...a teraz już taki duży

Cytat:
dziewczyny ponawiam pytanie, co mam zabrać na wczasy do ciepłych krajów? może jakieś nowe wskazówki?

Wszystko w skrócie już było napisane:

Leki podstawowe, dokumenty, bilety, pieniądze, letnie ciuchy, stroje kąpielowe, no i dobry humor

Sprawdź czy hotel daje ręczniki....

Jeszcze: książkę na podróż, gazety i olejki do opalania, kosmetyki do kąpieli, balsam..

Cytat:

brawo!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 09:11   #830
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzięki za słowa radości

Tak strasznie się boję ...

Instagram

Stary 2013-05-20, 09:20   #831
ButterBear
Zakorzenienie

Hosenko, super!!!! Wszystko musi być dobrze

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:43   #832
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dzięki za słowa radości

Wiem.. Niestety strach zawsze zostaje, nawet po urodzeniu dziecka.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:44   #833
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a z tą temp. mam nadzieję, że już nie spadnie - cały dzień mi się spać chce i sutki bolą, no i jajniki ciągną (jeśli tak można powiedzieć).
Trzymam mocno
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość

ja melduję -4kg
Super wynik
Cytat:

Cytat:

Duży chłopak z niego
Cytat:

Cytat:
Napisane przez joanna1978 Pokaż wiadomość
w czwartek po telefonie z Genomu i tak bardzo mi żal się znowu zrobiło, że niema ze mną mojego Kwiatuszka. mam nadzieję, że patrzy na mnie i czuwa. mam wrażenie czasem że jest obok mnie. ostatnio otworzyła się szafka. na bank wiem że była zamknięta a sama się niemogła otowrzyć.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Już niedługo
Cytat:
Tym razem będzie wszystko dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:48   #834
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam poniedziałkowo...

Iza jak sie czujesz??

Anitka jak tam Kochana??

Hosenka musi być dobrze MUSI!! cały czas mocno zaciskam!

Rena Ty wiesz że tu zawsze idzie parami prawda??

Berbie chyba nic już nie wymyślimy poza tym co napisał Koocurek

Koocurek babo TY zaraz rodzisz aaaaa

Joanna fajnie że @ dostałaś...ja też czekam z utęsknieniem

A ja zapraszam na

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-05-20 o 09:50
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:52   #835
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Koocurek babo TY zaraz rodzisz aaaaa

A ja zapraszam na

Jeszcze długie 2 miechy..

Chyba, że mój Synuś nie zmieni pozycji to może ciut szybciej CC

Ja ostatnio nie mogę się ogarnąć, kawy bym się też napiła..

Strasznie czuję się zmęczona...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:57   #836
anitaxas
Zadomowienie

Witam się po weekendowo
u mnie weekend bardzo rodzinnie - z siostrami i ich dzieciaczkami, mamą, babcią - naprawdę fajnie i miło, a wczoraj wycieczka rowerowa (ponad 30km)więc pomimo blokera mam "piękny" czerwony nos tż powiedział że marzy aby kiedyś pojechać w trójeczkę na taką wyprawę

A tutaj też się działo..
HOSENKO Tak się cieszę!!! Gratuluję kochana

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40875313]
a oni go oczywiście z góry potraktowali jak pijaka :| I chciej tu potem komuś pomóc, to jeszcze usłyszysz, że to pijak...
[...]
Ja wiem, że pewnie 80% zgłoszeń mają do pijaków, ale chyba nie powinni zakładać, że każdy pije..... Sama nie wiem.
[/QUOTE]
Ehh tak to jest.. mój tż w zeszłym roku miał zapalenie trzustki i oczywiście lekarz na izbie przyjęć bez żadnego wywiadu z nim wyjechał do niego z tekstem "jak Pan nie przestanie pić to będzie tylko gorze!" a mój tż pije dosłownie kilka razy w roku jak jest jakaś szczególna okazja. Myślałam że zatłukę tego pożal się boże lekarz

Cytat:

Cały weeknd marzyłam o tym by mieć swoje dzieci obok.. by móc się z nimi bawić jak z dziećmi sióstr

Cytat:
Napisane przez joanna1978 Pokaż wiadomość
strasznie sie popłakałam w czwartek po telefonie z Genomu i tak bardzo mi żal się znowu zrobiło, że niema ze mną mojego Kwiatuszka. mam nadzieję, że patrzy na mnie i czuwa. mam wrażenie czasem że jest obok mnie. ostatnio otworzyła się szafka. na bank wiem że była zamknięta a sama się niemogła otowrzyć.

Cytat:

Izka gratuluję mdłości
Rena trzymam kciuki !!!

Miłego dnia
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:59   #837
Hosenka*
Zakorzenienie

O ile w tamtej ciąży podchodziłam do niej racjonalnie i nie dawałam się zwariowac, tak teraz obawiam się, że będę z każdą pierdołką dzwonić do gina I że go zamęczę pytaniami, upewnieniami Ale zna mój przypadek, wiec licze na wyrozumiałość

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 10:03   #838
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze długie 2 miechy..

Chyba, że mój Synuś nie zmieni pozycji to może ciut szybciej CC

Ja ostatnio nie mogę się ogarnąć, kawy bym się też napiła..

Strasznie czuję się zmęczona...
jeszcze...ale już coraz bliżej no i bliżej niż dalej będzie dobrze! Teraz to już poleci z górki Kochana!! Jakoś dziś jestem optymistycznie nastawiona do życia... A co do Ciebie to jestem spokojna!

To ja Cię zapraszam na kawkę

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
O ile w tamtej ciąży podchodziłam do niej racjonalnie i nie dawałam się zwariowac, tak teraz obawiam się, że będę z każdą pierdołką dzwonić do gina I że go zamęczę pytaniami, upewnieniami Ale zna mój przypadek, wiec licze na wyrozumiałość
Jak najbardziej masz objaw AM!

Anitka Twój powiedział że marzy aby pojechac na rowerku we trójkę a mój powiedział do swojego chrześniaka koleżanki że jego chrześniak jest jego oczkiem w głowie! aż miałam łzy w oczach...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-20, 10:11   #839
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
j

Anitka Twój powiedział że marzy aby pojechac na rowerku we trójkę a mój powiedział do swojego chrześniaka koleżanki że jego chrześniak jest jego oczkiem w głowie! aż miałam łzy w oczach...
W ostatnim czasie ciągle mam myśli pt "jak by to było gdyby..." i tak noszę na rękach maleństwo mojej siostry i myślę, widzę tż do którego przytulają się dzieciaczki i z którymi gra w piłkę i myślę... i myślę i w środku to chce mnie rozwalić z tego żalu, z tej tęsknoty..

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Hosenko niestety ale każda z AM zna ten lęk i ten strach.. nie ma na to lekarstwa.. trzeba wierzyć że będzie dobrze kochana!
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:17   #840
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
W ostatnim czasie ciągle mam myśli pt "jak by to było gdyby..." i tak noszę na rękach maleństwo mojej siostry i myślę, widzę tż do którego przytulają się dzieciaczki i z którymi gra w piłkę i myślę... i myślę i w środku to chce mnie rozwalić z tego żalu, z tej tęsknoty..
Piszesz o mnie???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości