Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 12:34   #1
aaniaa_89
Zadomowienie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
Cool

MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!

ZAPRASZAM

Hej Czas na wiosenne porządki w szafie i kosmetyczce... Mam nadzieję, że kosmetyki komuś się przydadzą Szukam za nie głównie kremów pielęgnacji cery wrażliwej/ suchej, zapachów, żeli pod prysznic, ale można kusić wszystkim Preferuję większe wymiankiJeżeli macie jakiekolwiek pytania PISZCIE Życzę wszystkim udanych wymian

wymienione- na szaro
rezerwacja- na czerwono

Na wymianę mam:

-Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany

-Pędzel EcoTools do bronzera, stan idealny, użyłam tylko ze 3 razy, 1 raz prany i zdezynfekowany, oddam za coś super

-Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany

-Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl, pojemność 3,5 g (zużycie malutkie, może 5% zużyłam z całosci, meeega wydajny) – oddam tylko za coś super

-Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g)

-Yves Rocher, Maseczka oczyszczająca typu peel-off, seans oczyszczający i zwężający pory, pojemność wyjściowa to 75 ml, pozostało ok. 80%, data ważności do 04.2015.

-Yves Rocher, woda konońska Zielona Herbata, pojemność wyjściowa 125 ml, pozostało 80%

-Yves Rocher, Rouge Creme Hydratant Moisturizing Cream Lipstick, kolorek 61 Rose Galica, użyta 2 razy, 3,7 g, pasuje chyba każdemu, neutralny, różowy kolor

-Yves Rocher, waniliowe mleczko do ciała, 400ml, pozostała 1/3 opakowania (butelka z pompką), ewentualnie przeleję do czegoś innego żeby zajmowało mniej miejsca

-Yves Rocher, zapach Ambra, około 6 ml w ślicznym atomizerku

-Oriflame, perfumowany krem do ciała Giordani White Gold, użyty 1 raz na rękę dla sprawdzenia zapachu

-NYX, Mega Shine Lip Gloss:
Kolor Natural (pozostało ok. 70%)
Kolor Smokey Look (ok. 60-70%)

-Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty raz

-Under Twenty, fluid matujący, kryjący niedoskonałości, kolorek 120 Natural Matt, użyty raz na całą buzię, data do 08.2015

-Under Twenty, 2 w 1 Lekki krem + puder antybakteryjny (krem tonujący), 75 ml, zostało jakieś 70%, ważny do 02.2014

-Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70%

-Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką)

-L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 (taki delikatny, różowy nudziak, nie siny i nie blady), myślę że zostało 80%

-L'oreal pomadka w kolorze 246 Golden Sand. również pozostało jakieś 80%, kolorek też nude tylko odcień brązu

-Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70%

-Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50%

-Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk do ust w kolorze 560 Strawberry Sizzle, pozostało go ok. 25%, bardzo wydajny (dorzucę do wymiany)

-Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy

-Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98%

-Jolly Rancher, Lip Cherry Balm, bardzo słodki wisniowy sztyft do ust, użyty kilka razy

-Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym, 2.3 g, pozostało jakieś 85%

-Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie

-My Secret, cień sypki do powiek Star Dust, kolor 4 (brzoskwiniowo- łososiowy), 3g, pozostało ok. 80% produktu

-DaX Sun, Balsam do opalania z masłem kakaowym, SPF 15, 150 ml, zostało około 60-70%, wazny do 10.2013

-Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć

-maść nagietkowa, 25 g, użyta 1 raz

-Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana

-Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3

DO PAZNOKCI:

-Essie, lakier do paznokci (w tej starszej wersji z białym napisem na buteleczce), niestety nie ma nazwy koloru ale to taka ciemna czerwień (wiśnia), uzyty 1 raz

-Golden Rose, Jolly Jewels, nr 103 (śliczne złoto), użyty raz na 2 paznokcie, świeżutki

-Vipera Salamandra, lakier pękający w kolorze 2 (śliczny fiolet), użyty 1 raz

-Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej

-Simple Beauty, biały matowy lakier idealny do frencha, kolor 40, 11 ml, pozostało 80-90%.

-Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90%

-Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży

-Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz

- Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz

-Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika)
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Eco Tools Bamboo Bronzer Mineral.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  7,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  hakuro-h70-pedzel-do-aplikacji-cieni.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  10,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  fe329f228460648771d0a3ead91b49e1.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  14,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  catr_madetostay_longlast_es040.jpg