Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 14:45   #863
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam poniedziałkowo...
Rena Ty wiesz że tu zawsze idzie parami prawda??
no coś tam słyszałam ale może to ktoś inny będzie parą...

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Rena trzymam kciuki !!!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
witam
zaczne radosnie
jade do urzedu miasta, bo dostalam od nich list, ze nie mieszkam juz pod tym adresem od 17 kwietnia jestesmy bezdomni od miesiaca i nawet tego nie wiemy tylko czewmu ciagle placimy rachunki
żarty jakieś?? ale bym zadymę zrobiła

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Hosanko gratuluję
Jutro mam wizytę na 19:20 zobaczę co mi gin powie bo wydaje mi się, że Mała już się ostro nastawia na wyjście pewnie jeszcze w tym tyg zdjęcie szwu, bo jutro równo 37 tc
o kurczę - to już na dniach wszystko może się zdarzyć
_________________________ __________
oczywiście nie zarejestrowałam się do chirurga, bo tam nikt nie odbiera - nie wiem po co dają numer do rejestracji
kupiłam dziś 3 testy, bo jakoś się nakręciłam - zrobiłam przed chwilą 1 i niestety jedna kreska ale myślę, że nawet jeśli zaskoczyłam, to jest za wcześnie - tylko skąd wówczas te dziwne objawy (dziś znów ból jajników i senność) - psychika mi siada czy co

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora