Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 18:24   #4003
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ale mnie szlag trafil.

Wieszam sobie pranko na wspolnym strychu, obok na sznurkach wisi cudze pranko, a posrod cudzego pranka wisi bardzo charakterystyczna BLUZA MOJEJ ALI z krotkim rekawem i wielkim kapturem i haftowanym kwiatkiem, ktora zaginela nam czas jakis temu

Mysle sobie, niemozliwe.
Mysle sobie, pomyleczka.
No ale nie, bluza jak w pysk strzelil nasza, firmy Manuka, bardzo miekka bawelna, uszczerbiony przeze mnie osobiscie dzyndzolek od zameczka, i na dodatek rozmiar S, ale slowo skauta, ze Lala ja nosi na swoje 122/128 cm i dobra jest.

Normalnie sie zagotowalam, zabralam bluze, w miejscu gdzie wisiala przyczepilam kartke z informacja, ze ta bluza nalezy do mojej corki i mam szczera nadzieje, ze to przypadek, ze odnalazla sie w taki sposob plus podpis

Nosz krrrrrrrva jaka jestem zla, cholerne zlodzieje nawet we wlasnej klatce, gdzie bym w zyciu nie podejrzewala, bo nawet sezonowe buty trzymamy w komodzie na zewnatrz drzwi wejsciowych od lat.

No bo nie wierze, ze ktos sie tyle tygodni czy miesiecy nie polapal, a pozniej ubral w to swoje dziecko, upral po noszeniu i dalej sie nie polapal, no ludzieeee!!!!!!

bez komentarza

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny od kiedy miały być w Lidlu te śliczne spodenki w paseczki (czerwone i niebieskie) jakiś dwupak po około 16 zł?
Polazlam po pracy i nie było
beda od czwartku 23

Super zdjęcia dzidzusiów

Mamusie cierpiące, smutne, z bólami tulę Was razem i każdą z osobna

Zamówiłam dziś:
- fotelik maxi-cosi cabrio fix w kolorze dress blue,
- masc bepanthen 100g+30g w kosmetyczce,
- piramidke fisher price (idziemy na slub do przyjaciół, a oni maja małe dziecko i w zaproszeniu zamiast kwiatów poprosili fajnym wierszykiem o drobiazg dla małego),
- pampersy 1 ,
- chusteczki pampers 6-pak

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-05-20 o 18:25
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora