|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10,81% |
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
1 | 2,70% |
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
6 | 16,22% |
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
3 | 8,11% |
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
17 | 45,95% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Ona, czemu płakałaś? Coś pominęłąm?
Jak się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zadomowienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Dzień dobry, wróciłam do was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3963 |
Wtajemniczenie
|
Podjechaliśmy do tej Biedronki, kupiłam tą koszulę dobrze, że pisałyście że duża bardzo rozmiarówka to wzięlam S ale i tak jest mega wielka
![]() Co ja to miałam pisać,aha fiazo przykro mi z powodu cukrzycy ale na pewno dasz radę ![]() Oliath piekny, stylowy i elegancki wózeczek ![]() ona jak się czujesz??? bo mnie znów pobolewa brzuch ![]() ![]() Nie wiem co miałam jeszcze napisać, zapomniałam. Aaaaa no właśnie Rockyyy kochana trzymam mocno kciuki za Was....będzie dobrze. Dawaj znać co u Was. Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-05-20 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
Zakorzenienie
|
wydarzyla sie pewna sytuacja... ech ten temat jest dla mnie bardzo trudny i nie chcialabym go rozwlekac na forum
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
rocky trzymam kciuki i przytulam mocno:-*
my dzis mialysmy dzien szwedania sie troche nas zlalo ale tak partiami padalo wiec sie chowalysmy gdzies i jest ok.przeszukalam cale osiedle bo potrzebowalam truskawek do sernika na zimno i nie bylo wiec zrobilam zbananem,kiwi i winogronem lol z galaretka truskawkowa-odjazd hahahah oprocz tego oliath fajny wozek, ciuszki tez ogladalam u kogos i tez super corka sliczna tylko nie pamietam u kogo przepraszam.. wogole mialam dzis dziwny przypadek idziemy a tu nagle tak mnie zabolalo/zakulo czy zaszczypalo w kapie ze dramat musialam sie zgiac w pol i poczekac chwile normalnie myslalam zr mi wody odeszly hahahah ale bolalo jak niewiem,zaraz przeszlo ..ktoras miala takie cos?:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzuch po wiekszej dawce lekow na razie w miare, ale za to czuje klucia w pochwie... do tego okropnie sie zdenerwowalam i mam nadzieje, ze znowu nie zacznie twardniec.. a wykonczyc sie idzie jak nic. Co do koszul, mam M i strasznie wielka, ale chyba juz nie bede prosic Tż, zeby ja wymienil, najwyzej bede miala super luźno Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-20 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
Ona sciskam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
i zauwazylam ze ostatnio wieczorami mnie lekko boli brzuch tak jak na okres kiedys,ale tak naprawde delikatnie.
widzialam ze pisalyscie o tz przy porodach ja kiedys w opakowaniu pokazywalam tz podklady poporodowe to takie oczy zrobil,a tak to mowi ze bedzie przy porodzie tylko i wylacznie bedzie patrzyl mi na twarz i trzymal reke,nie chce zagladac pomiedzy nogi i pepowiny napewno nie przetnie..nie dziwie mu sie bi sama na jego miejscu tez bym nie chciala tego widziec ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ona wlasnie takie klocia tez mialam lekko pare razy a dzis bardzo mocno..mowilas lekarzowi o tym?co powiedzial? |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam kejt po usg 3D4D
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale mysle, ze o tych bolach i tym kluciu musisz powiedziec lekarzowi, bo moze, ale nie musi dziac sie cos z szyjka. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- zazdroszcze jej, tylko tak pozytywnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie czytam wlasnie ze to dlatego moze bolec bo szyjka sie skraca i miesnie sie obkurczaja i glowka jest nisko..i moze sie rozwarcie robic eh..mam wizyte 30go niewiem czy czekac czy zadzwonic.ale poczekam pare dni jak cos to zadzwonie.
czy rozwarcie to znaczy ze kapa jest bardziej rozwalona czy cos:-P wiecie,dluzsza czy cos w tym stylu i widac to czy jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zadomowienie
|
Rany boskie moje gardło...nie mogę mówić,boli jak cholera
![]() ![]()
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego podjadaj miód i herbatę z miodem i cytryną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
ona,no myslalam ze tz zabawi sie z gin ale jexdnak odpuszcze haha poobserwuje sie i zobaczymy jak cos to bede dzwonic do gin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
![]() Zaraz zabieram się za nadrabianie, ale napiszę najpierw, że wizyta ok ![]() Michaś początkowo leżał sobie spokojnie, ale przy dłuższym podglądaniu zdenerwował się i zaczął mamusię kopać, co rozbawiło Panią doktor. Nie widziałam w tym czasie ekranu, ale musiał mieć porządnie zdenerwowaną minkę ![]() Leży główką w dół i mam nadzieję, że już się nie odwróci. ![]() Wyniki dobre- GBS- ujemny, antygen HBS- również ujemny, więc jestem bardzo zadowolona. ![]() ![]() A i jeszcze jedna dobra wiadomość- nie przytyłam nic od ostatniej wizyty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak apropos naszej rozmowy o tych pieluszkach z wycięciem. Znalazłam zestaw startowy w realu są w nim pieluszki huggies z wycięciem (27 sztuk) ręczniczki nawilżające i husteczki nawilżające. Zestaw kosztuje 22 zł. Ja taki zakupiłam zobaczymy czy się sprawdzi. Poza tym utknęłam przy pakowaniu torby. Dla siebie rzeczy wiem co i jak, ale dla Antosia nie wiem ile bodów z krótkim ile z długim jakie rozmiary ![]() ![]() ![]() I teraz mega głupie pytanie po co są pieluchy flanelowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spróbuję,mam nadzieję że pomoże.
![]() |
#3981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Wtajemniczenie
|
ona trzymam kciuki żeby brzuszek nie twardniał
![]() czerwony balonik tak jak pisała domcia płukaj gardło wodą z solą - pomaga ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie szlag trafil.
Wieszam sobie pranko na wspolnym strychu, obok na sznurkach wisi cudze pranko, a posrod cudzego pranka wisi bardzo charakterystyczna BLUZA MOJEJ ALI z krotkim rekawem i wielkim kapturem i haftowanym kwiatkiem, ktora zaginela nam czas jakis temu ![]() Mysle sobie, niemozliwe. Mysle sobie, pomyleczka. No ale nie, bluza jak w pysk strzelil nasza, firmy Manuka, bardzo miekka bawelna, uszczerbiony przeze mnie osobiscie dzyndzolek od zameczka, i na dodatek rozmiar S, ale slowo skauta, ze Lala ja nosi na swoje 122/128 cm i dobra jest. Normalnie sie zagotowalam, zabralam bluze, w miejscu gdzie wisiala przyczepilam kartke z informacja, ze ta bluza nalezy do mojej corki i mam szczera nadzieje, ze to przypadek, ze odnalazla sie w taki sposob plus podpis ![]() ![]() ![]() Nosz krrrrrrrva jaka jestem zla, cholerne zlodzieje nawet we wlasnej klatce, gdzie bym w zyciu nie podejrzewala, bo nawet sezonowe buty trzymamy w komodzie na zewnatrz drzwi wejsciowych od lat. No bo nie wierze, ze ktos sie tyle tygodni czy miesiecy nie polapal, a pozniej ubral w to swoje dziecko, upral po noszeniu i dalej sie nie polapal, no ludzieeee!!!!!!
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ona - ![]() Asiunia- bardzo ładne ubranka. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rockyy ściskam mocno ![]() Ona nie płakusiaj bo dzidzi smutno Ponawiam moje głupie pytanie. Po co będa mi potrzebne pieluchy flanelowe?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nareszcie Tż wraca i bede mogla sie przytulic. Milego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
Od Rocky:
Dziekujemy za kciukasy czytam Was na biezaco Juz po obchodzie,wyniki mam dobre,nie ma stanu zapalnego.Ale mam goraczke i slabiutka leze.Pewnie te 3 dni na obserwacji poleze. Wróciłam! Mój klusek waży 1700 g i wszystkie wymiary ma ok. 30 tc, tak jak jest naprawdę, a brzuszek 33 tc ![]() ![]() Ciężko było złapać buzię, bo przytulony do macicy, ale było widać jak ciumka (stąd ten duży brzuszek, jak ciągle nienajedzony) I puszcza bańki nosem (zdjęcie z uśmiechem). Super usg! super!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
nadrabiam Was od rana i juz mam dosc
![]() Oli masz super ten wózek i ta poduszeczka w środku jest piekna, lubie takie ![]() Rocky Ty sie nie ywgłupiaj i wracaj do domciu, no i czekamy na info ![]() Mela masz śliczną córeczke ktoś miał tam fajna kuchnie z ledami ![]() Dziecko mi dzisiaj wypycha żebra, że juz dwa razy sie popłakałam z bólu, ale coś przeciwbólowego odpada co? naprawde mnie to boli! |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.